Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα σεζόν του Spartacus ξεκινάει Ιανουάριο του 2012, ορίστε η πρώτη γεύση. Το ολοκληρωμένο τραίλερ σε μία βδομάδα..

New Comic Con Teaser

Κρίμα πραγματικά που λείπει ο πρωταγωνιστάρας του πρώτου κύκλου.. Πέρα απο αυτήν την ξενέρα όμως, προβλέπεται τέρμα σεξ και βία :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λίγο fail η επιλογή του νέου spartacus ή ιδέα μου;

στο 0:24 ούτε τον εαυτό του δεν πείθει

Γμστα.... :-(

• Moderators
Δημοσ.

Είναι και κάπου 8 χρόνια μικρότερος από τον προηγούμενο ηθοποιό (φαίνεται νομίζω).

Εφόσον όμως τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν, δεν νομίζω να ενοχλήσει (για) πολύ αυτή η αλλαγή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

η πλακα ειανι οτι πολοι αμερικανοι νομιζουν οτι ο σπαρτακος ηταν σπαρτιατης λογο του ομοηχου ονοματος του. :mrgreen:

ελπιζω στην σειρα να εχουν διευκρινησει οτι ειναι απο την Θηβα..

Δημοσ.

η πλακα ειανι οτι πολοι αμερικανοι νομιζουν οτι ο σπαρτακος ηταν σπαρτιατης λογο του ομοηχου ονοματος του. :mrgreen:

ελπιζω στην σειρα να εχουν διευκρινησει οτι ειναι απο την Θηβα..

Σιγα μην ειναι και απο τη Λιβαδειά :P

Δημοσ.

Ναι, ο μέσος (και ο ανώτερος τρομάρα τους) αμερικάνος γνωρίζει που πέφτει η Θράκη και η Σπάρτη και ποιά είναι η διαφορά μεταξύ τους :shifty:

Εδώ δεν ξέρουν που είναι η χώρα τους στον παγκόσμιο άτλαντα!!! :-D

Δημοσ.

Ναι, ο μέσος (και ο ανώτερος τρομάρα τους) αμερικάνος γνωρίζει που πέφτει η Θράκη και η Σπάρτη και ποιά είναι η διαφορά μεταξύ τους :shifty:

Εδώ δεν ξέρουν που είναι η χώρα τους στον παγκόσμιο άτλαντα!!! :-D

Ισχυεί!

τουλάχιστον τον αναγνωρίζουν ως Ελληνα,κάτι ειναι και αυτό!

Δημοσ.

Ισχυεί!

τουλάχιστον τον αναγνωρίζουν ως Ελληνα,κάτι ειναι και αυτό!

Μπα σαν Thracian τον αναγνωρίζουν στην πρώτη season ο "Mithridates and the Greeks" πάνε να πολεμήσουν τους Τρώες και οι Thracian που είναι κάτι διαφορετικό πάνε να μαλα...στουνε με τους Ρωμαίους και στην τέταρτη season θα έρθει ο Μινώταυρος που είναι ο γιος του Δία και της Πηνελόπης και θα τους φάει όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...