dimpa16 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεματακι... Η πεθερα μου,εφερε απο το Βελγιο στις κορες μου, απο ενα Nintendo 3DS. Μολις τα ανοιξα,ειδα οτι οι επιλογες στην γλωσσα,δεν εχουν την Ελληνικη (οπως γινεται παντα) Ξερει καποιος,αν μπορω με καποιον τροπο να περασω και την Ελληνικη?? Το κακο ειναι οτι εδω στο νησι που ειμαι (Μυτιληνη), δεν εχω προσβαση σε ασυρματο δικτυο,οποτε,σε οτι χρειαστει να κανω συνδεση σε δικτυο,θα γινει σε κανα 2 βδομαδες που θα τελειωσουν οι διακοπες καιεπιστροφη στην Αθηνα...
forgotten Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεν υπαρχει ελληνικη ειχα 3ds μονο αγγλικα εχει
dimpa16 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κριμα... Ισως στο μελλον βγει καμια αναβαθμιση και μας θυμηθουν. Παντως,αυτο το πραμα μου σπαει τα νευρα. Αν τα ειχε παρει απο Ελλαδα, θα ειχα βγαλει καπνους απο τα νευρα μου.Λες και τα δικα μας τα ευρω,εχουν αλλο χρωμα...
JohnVani18 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ισως στο μελλον βγει καμια αναβαθμιση και μας θυμηθουν. Πώς και δεν...
dimpa16 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι καλή πεθερά... Ειναι super πεθερα...χαχαχαχαχα :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.