Runner25 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εχω το ipad 1 wifiversion και εδω και καποιους μηνες η μπαταρια του πεφτει γρηγορα χωρις ομως να το χρησιμοποιω!!!δηλαδη το χω σε standby και καιει μπαταρια αυτο δε μου κανε παλια εντωμεταξυ εχω παρατηρησει κατι κουλο οταν χαμηλωνω τη φωτεινοτητα τοτε καιει λιγοτερο
Runner25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 τωρα εβαλα τη τελευεταια εκδοση αλλα μου συνεβαινε και με τις προηγουμενες εκδοσεις
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 μαλλον καποιο προγραμματάκι σου τρώει μπαταρία απο πίσω δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.Εγώ εχω αφήσει το μαμα firmware 4.2.1 Και δεν πρόκειτε να το αλλάξω εκτός κι αν πραγματικά χρειαστεί.Το ipad 1 64WIFI μου κρατάει εβδομάδα με πολύ χαλαρή χρήση ..
atheatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 http://www.lilypadcase.com/ είναι και αυτή μια λύση....
chrisv. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Όσο για αυτό που λες για την φωτεινότητα είναι φυσιολογικό!Το κάνει και στο macbook μου.Επίσης παίζει το ενδεχόμενο όταν πέφτει η μπαταρία να σου χαμηλώσει λιγάκι η φωτεινότητα!
Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 κατι κουλο οταν χαμηλωνω τη φωτεινοτητα τοτε καιει λιγοτερο E όχι και κουλό. Λογικότατο είναι. Κι εγώ τώρα προσπαθώ και το έχω σε όσο το δυνατον πιο χαμηλό φωτισμό (αλλά να είναι και ξεκούραστο) για να κρατάει περισσότερο.
Runner25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 E όχι και κουλό. Λογικότατο είναι. Κι εγώ τώρα προσπαθώ και το έχω σε όσο το δυνατον πιο χαμηλό φωτισμό (αλλά να είναι και ξεκούραστο) για να κρατάει περισσότερο. παιδια λαθος το ειπα καιει λιγοτερο σε standbuy οταν χαμηλωνω φωτεινοτητα. αρχιζω να πιστευω οτι ειναι θεμα hardware αλλα δεν εχω την αποδειξη ρε γαμωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.