Προς το περιεχόμενο

ipad 1 και προβλημα μπαταριας

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το ipad 1 wifiversion και εδω και καποιους μηνες η μπαταρια του πεφτει γρηγορα χωρις ομως να το χρησιμοποιω!!!δηλαδη το χω σε standby και καιει μπαταρια αυτο δε μου κανε παλια εντωμεταξυ εχω παρατηρησει κατι κουλο οταν χαμηλωνω τη φωτεινοτητα τοτε καιει λιγοτερο

Δημοσ.

τωρα εβαλα τη τελευεταια εκδοση αλλα μου συνεβαινε και με τις προηγουμενες εκδοσεις

Δημοσ.

μαλλον καποιο προγραμματάκι σου τρώει μπαταρία απο πίσω δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.Εγώ εχω αφήσει το μαμα firmware 4.2.1 Και δεν πρόκειτε να το αλλάξω εκτός κι αν πραγματικά χρειαστεί.Το ipad 1 64WIFI μου κρατάει εβδομάδα με πολύ χαλαρή χρήση ..

Δημοσ.

Όσο για αυτό που λες για την φωτεινότητα είναι φυσιολογικό!Το κάνει και στο macbook μου.Επίσης παίζει το ενδεχόμενο όταν πέφτει η μπαταρία να σου χαμηλώσει λιγάκι η φωτεινότητα!

Δημοσ.

κατι κουλο οταν χαμηλωνω τη φωτεινοτητα τοτε καιει λιγοτερο

E όχι και κουλό. Λογικότατο είναι. Κι εγώ τώρα προσπαθώ και το έχω σε όσο το δυνατον πιο χαμηλό φωτισμό (αλλά να είναι και ξεκούραστο) για να κρατάει περισσότερο.

Δημοσ.

E όχι και κουλό. Λογικότατο είναι. Κι εγώ τώρα προσπαθώ και το έχω σε όσο το δυνατον πιο χαμηλό φωτισμό (αλλά να είναι και ξεκούραστο) για να κρατάει περισσότερο.

παιδια λαθος το ειπα καιει λιγοτερο σε standbuy οταν χαμηλωνω φωτεινοτητα. αρχιζω να πιστευω οτι ειναι θεμα hardware αλλα δεν εχω την αποδειξη ρε γαμωτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...