Προς το περιεχόμενο

US Robotics modem router

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έχει καταργήσει η εταιρεία από όσο ξέρω... Καλύτερα μην ψωνίσεις, γιατί μάλλον κανένα εκθεσιακό-ξεστοκαρισμένο θα πάρεις....

Δημοσ.

To πρώτο μου modem και adsl router αργότερα ηταν usrobotics (τα εχω και τα 2 ακόμα)

Φοβερή εταιρία με πολύ καλα προιόντα αλλα τα τελευταία χρόνια δεν έχω ακούσει πολλά νέα της , δεν ξέρω μήπως εξαγοράσθηκε πουλήθηκε.

Για την ιστορία :

post-40279-0-65196400-1314267784_thumb.jpg post-40279-0-74874400-1314267793_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχουν εξαφανιστει απο την αγορα παιδια ???

Ψαχνω ενα για isdn γραμμη με wifi αλλα δεν βρισκω πουθενα !!

τοσα ρουτερ γιατι θες να παρεις αυτην την πατατα???επεισης και pots annex a να βρεις ειναι crossflash και μπορειςνα το αλλαξεις.αν επιμενεις κοιτα για ebay αλλα τζαμπα τα λεφτα για μενα.αν δεν βρεις wireless παρε κανονικο και βαλε access point.

Δημοσ.

τοσα ρουτερ γιατι θες να παρεις αυτην την πατατα???επεισης και pots annex a να βρεις ειναι crossflash και μπορειςνα το αλλαξεις.αν επιμενεις κοιτα για ebay αλλα τζαμπα τα λεφτα για μενα.αν δεν βρεις wireless παρε κανονικο και βαλε access point.

Ειναι για τη δουλεια και επειδη εχουε ενα τετοιο χωρις wifi χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα ο Μπος θελει ιδιο.

Ποιο αλλο καλο over isdn θα λεγατε ??? Δεν με ενδιαφερει το κοστος.

Δημοσ.

Ειναι για τη δουλεια και επειδη εχουε ενα τετοιο χωρις wifi χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα ο Μπος θελει ιδιο.

Ποιο αλλο καλο over isdn θα λεγατε ??? Δεν με ενδιαφερει το κοστος.

το αφεντικο δεν παει καλα πεστου.

vigor 2710 vigor 2820 .τα εχουν και Over pots και οver isdn.διαλεγει και παιρνει.κλασσεις ανωτερα απο το Usr.

Δημοσ.

vigor 2710 vigor 2820 .τα εχουν και Over pots και οver isdn.διαλεγει και παιρνει.κλασσεις ανωτερα απο το Usr.

Τοσα ξερει τοσα λεει αλλα δεν τον αδικω μιας και θελει κατι δοκιμασμενο και η αληθεια ειναι οτι το εχουμε πολλα χρονια χωρις προβλημα.

Δημοσ.

μεχρι να δοκιμασει τιποτα καλυτερο.να μου λεγες ειχε κολλημα με cisco να πω οκ.ειναι κορυφη το ρουτερ εμαθε με αυτο και προτιμα με αυτο.αλλα ειναι σαν να εχεις ενα fiat panda και να λες οκ δεν δοκιμαζω τιποτα αλλο επειδη το fiat panda Με παει παντου.δεν σημαινει οτι ειναι ασχημο ρουτερ αν και προσωπικα ι hate οτιδηποτε Usr(διαφορα κουφα ειχαν τα 9105 06 07 και παει λεγοντας(μπουκωναν ευκολα,με παλια firmware αν επεφτε το Ppp χωρις να χασει sync δεν ξαναεκαναν προσπαθεια να ξαναμπουν στο net(διορθωθηκε λενε με firmware))αλλα υπαρχουν κλασσεις ανωτερα απο αυτα.

Δημοσ.

Μπορει να μη σημαινει κατι αλλα γιατι δεν το βρισκω σε γνωστα καταστηματα οπως Πλαισιο κλπ ?

Δημοσ.

Μπορει να μη σημαινει κατι αλλα γιατι δεν το βρισκω σε γνωστα καταστηματα οπως Πλαισιο κλπ ?

το πλαισιο εχει φερει vigor κατα καιρους.απλα το πλαισιο και το καθε πλαισιο θα προτιμησει να πουλησει ρουτερακια των 50 ευρω παρα ρουτερακια των 100 150 200+.ειναι σαν τα cisco.ελαχιστοι φερνουν γιατι ελαχιστοι αγοραζουν.

και το πλαισιο εχει vigor

http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=DrayTek%20Vigor%202710n%20Annex%20A%20Modem%20Router%20(Modem%20Routers)&actual=vigor%20

τα καλα πραγματα τα εχουν λιγοι και καλοι.

απλα μην παρεις απο stock και βρες το καινουριο.γιατι το πλαισιο εχει μενα διαφορα μοντελα του 2710.υπαρχουν 3-4 διαφορετικα μοντελα αλλα καποια ειναι stock και βλακειες.

Δημοσ.

μεχρι να δοκιμασει τιποτα καλυτερο.να μου λεγες ειχε κολλημα με cisco να πω οκ.ειναι κορυφη το ρουτερ εμαθε με αυτο και προτιμα με αυτο.αλλα ειναι σαν να εχεις ενα fiat panda και να λες οκ δεν δοκιμαζω τιποτα αλλο επειδη το fiat panda Με παει παντου.δεν σημαινει οτι ειναι ασχημο ρουτερ αν και προσωπικα ι hate οτιδηποτε Usr(διαφορα κουφα ειχαν τα 9105 06 07 και παει λεγοντας(μπουκωναν ευκολα,με παλια firmware αν επεφτε το Ppp χωρις να χασει sync δεν ξαναεκαναν προσπαθεια να ξαναμπουν στο net(διορθωθηκε λενε με firmware))αλλα υπαρχουν κλασσεις ανωτερα απο αυτα.

Είμαι με usr 9108 εδώ και τρία χρόνια και πραγματικά από ότι μόντεμ έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο. Σταθερότατο χωρίς να πέφτει η γραμμή και συγχρονίζει και ψηλότερα από όλα.

Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις εσύ αλλά εγώ έχω τις καλύτερες.

Δεν μπορείς να πείς άσχημο ένα μόντεμ που κάνει streaming 720p ασύρματα σε media player ενώ ταυτόχρονα κατεβάζει με full ταχύτητα από jdownloader και ένα ipad να σερφάρει και όλα αυτά χωρίς κολλήματα....

Ακόμη και ένα μοντεμ που μου είχε δώσει η forthnet ( usr και αυτό ) μου έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Αν ακούμε ότι λένε όσοι παραπονιούνται στο internet όλα άχρηστα είναι.

Δημοσ.

Είμαι με usr 9108 εδώ και τρία χρόνια και πραγματικά από ότι μόντεμ έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο. Σταθερότατο χωρίς να πέφτει η γραμμή και συγχρονίζει και ψηλότερα από όλα.

Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις εσύ αλλά εγώ έχω τις καλύτερες.

Δεν μπορείς να πείς άσχημο ένα μόντεμ που κάνει streaming 720p ασύρματα σε media player ενώ ταυτόχρονα κατεβάζει με full ταχύτητα από jdownloader και ένα ipad να σερφάρει και όλα αυτά χωρίς κολλήματα....

Ακόμη και ένα μοντεμ που μου είχε δώσει η forthnet ( usr και αυτό ) μου έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Αν ακούμε ότι λένε όσοι παραπονιούνται στο internet όλα άχρηστα είναι.

το 9112 εδινε η forthnet που ενταξει ηταν ενα απλο ενσυρματο ρουτερακι χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.ουτε wireless ειχε.απλα μια ethernet και μια usb.καλα ναι για ολα υπαρχουν παραπονα.απλα αν καποιος δεν εχει οικονομικο θεμα υπαρχουν και καλυτερα ρουτερακια απο το Usr.vigor πχ.δεν εχω ακουσει εδωμεσα κανεναν να εχει παραπονο απο vigor.τωρα αν το αφεντικο του θελει να παρει υποχρεωτικα usr τοτε μονο μεταχειρισμενα θα βρει και πιθανοτατα χωρις εγγυηση.9107 βλεπω μονο να δινουν.08 που ειναι wireless δεν βλεπω τιπο.τα 56κ παντως Usr ηταν μια χαρα.και ναι το usr Πολλοι λενε οτι συγχρονιζει πιο ψηλα απο ολα αλλα αλλοι παραπονιουνται με μπουκωματα η με το θεμα του Ppp που εχει διορθωθει οπως φαινεται εστω και λιγο αργα.

απλα πιστευω οτι ολοι θεωρουν καλυτερα τα vigor απο τα Usr αλλα τωρα για το συγκεκριμενο θεμα ειναι μερικα ατομα καλως η κακως που οταν παιξουν με μια μαρκα κολλανε εκει και δεν δοκιμαζουν τιποτε αλλο.πιστευω οτι αμα παρει δοκιμαστικα ενα vigor θα αναθεωρησει για το ποιο ειναι καλυτερο και μετα θα λεει vigor vigor οπως ελεγε Usr.

οπως επισης το 9107 70 ευρω new ειναι απατεωνια και δεν εχει και wireless

Δημοσ.

Το ρουτεράκι που έδινε η forthnet εμένα με είχε ξελασπώσει άγρια όμως....

Οσο για το 9108 εννοείται ότι το είχα αγοράσει και δεν το έδινε κανένας isp τζαμπέ.

Εντάξει συμφωνώ ότι να δώσεις 70 ευρώ σε μόντεμ χωρίς wireless είναι σαν να κλέβεις από μωρό παιδί. Δεν αμφισβητώ ότι τα vigor είναι καλά, αμφισβητώ όλες αυτές τις φωνές στο νετ που βγάζουν σχεδόν τα πάντα άχρηστα. Πολλές φορές έχουν δίκιο αλλά τις περισσότερες είναι απλά υπερβολές.

Δημοσ.

Το ρουτεράκι που έδινε η forthnet εμένα με είχε ξελασπώσει άγρια όμως....

Οσο για το 9108 εννοείται ότι το είχα αγοράσει και δεν το έδινε κανένας isp τζαμπέ.

Εντάξει συμφωνώ ότι να δώσεις 70 ευρώ σε μόντεμ χωρίς wireless είναι σαν να κλέβεις από μωρό παιδί. Δεν αμφισβητώ ότι τα vigor είναι καλά, αμφισβητώ όλες αυτές τις φωνές στο νετ που βγάζουν σχεδόν τα πάντα άχρηστα. Πολλές φορές έχουν δίκιο αλλά τις περισσότερες είναι απλά υπερβολές.

παραξενο για το 9112.οκ καλο ηταν αλλα απλο.ουτε wireless ουτε τιποτα.το εχεις ακομα χαλασε η το εδωσες??

ναι ηταν ακριβο γιανα το δωσουν τζαμπα το usr.θα μου πεις και το Linksys wag200 και wag354 κτλ ακριβο ηταν αλλα το εδιναν.

αλλα τωρα 70 ευρω για το 9107 ειναι απατεωνια τελειως.ελεος με λιγοτερα βρισκω vigor.καλα στο νετ για ολα θα ακουσεις παραπονα.ακομα και για cisco μπορω να σου κανω παραπονα που ισχυουν και δεν ειναι του αερα.ολα εχουν παραξενα και προβληματα .οποτε παντα θα ακουμε παραπονα για ολα.και ναι ολα τα βγαζουν αχρηστα.το παν ειναι να βρεις κατι που οκ θα εχει τα δικα του παραξενα αλλα δεν θα σε επηρεαζουν για αυτο που το θες εσυ.πχ το cisco κανει παπαδες αλλα αμα το βαλεις σε μια γραμμη με 50 attenuation θα φας 100 disconnects.οποτε εκει το cisco ειναι αχρηστο.αντιθετα σε μια τετοια γραμμη το Thomson θα παιξει οκ.αλλα το thomson ειναι αχρηστο για καποιον που εχει καλη γραμμη και θελει πολλα πραγματα να κανει το ρουτερ του.οποτε ειναι τι βολευει τον καθενα.ο κοσμος δεν το εχει καταλαβει οποτε διαβαζει οτι πχ ενα ρουτερ εχει προβλημαμε το vpn χωρις να ξερει καν τι ειναι αυτο και σου λεει αχρηστο.

κοινως να αγοραζουμε κατι που παιζει οκ για αυτα που το θελουμε γιατι να παιζει σε ολα τελεια δυσκολο .καπου θα εχει καποιο μειον

Δημοσ.

Οχι ακόμα το έχω το 9112, φυσικά δεν το χρησιμοποιώ αλλά όσες φορές χρειάστηκε σκυλί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...