Προς το περιεχόμενο

πιτσιρίκια με εκατομμύρια....

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Jealousy-Poster--34357.jpg

Η συντριπτική πλειοψηφία, ναι.

Αν λάβω υπόψιν μου, πόσα άτομα από αυτά που πουλάνε, αξίζουν πραγματικά, και δεν απευθύνονται στους θεατές, προσβάλλοντας την νοημοσύνη τους, τότε κανείς δεν θα ήξερε κανένα από τα άτομα στυλ Bieber (εγώ προτιμώ για προφανέστατους λόγους να τους αποκαλώ Schumacher).

Οι Schumacher αυτοί, δεν έχουν ούτε την ικανότητα, ούτε και το μυαλό να βρίσκονται εκεί που είναι. Είναι μαριονέτες του συστήματος (αλλά επειδή καίνε κάρβουνο μέσα στο μυαλό τους, δεν μπορούν να το καταλάβουν), και συμπεριφέρονται, σαν να έχουν συνάψει κάποιο συμβόλαιο που αν είναι καλές μαριονέτες, θα είναι για καιρό στην εξουσία, και θα έχουν την υποστήριξη του συστήματος. Αν τύχει και "ξυπνήσουν" ή αρχίσουν να "ξεβάφουν από την χρυσόσκονη που τους περιβάλλει", τότε βγαίνει ο επόμενος, και ως δια μαγείας κατατροπώνει τον πρώτο, όπου μετά από λίγο καιρό, τον θυμούνται κατ' αυτόν το τρόπο:

- Ρε συ, θυμάσαι κάποιον Schumacher;

- Ποιόνα ρε; Εκείνον που έλεγε κάτι τραγούδια ξεπερασμένα;

- Α, να γεια σου. Τραγουδιστής ήταν. Και μου διέφευγε.

Η επιτυχία όλων των Schumacher οφείλεται στον χαμηλό μ.ο. IQ που υπάρχει, στην εντελώς τυχαία επιλογή τους από το σύστημα, και στην υπερβολική προβολή που δέχονται από τα ΜΜΕ.

Επιπλέον η επιτυχία των μικρών σε ηλικία Schumacher, οφείλεται και στο νεαρό κοινό που απευθύνονται, που ως συνήθως, δεν έχουν διαμορφώσει άποψη, και απλά ακολουθούν την μάζα (ΜΜΕ, τι ακούν οι φίλοι). Η επιτυχία κάποιου μικρού Schumacher, έχει συνήθως κάτω από 10 χρόνια διάρκεια, γιατί και ο λαός με τον οποίο μεγάλωσε μαζί του, έχει μεγαλώσει και θέλει να αλλάξει παραστάσεις. Αυτός ο λαός, αν αργότερα βγει ένας νέος Schumacher Junior, δεν θα μπορεί να εξηγήσει την απήχηση που έχει, ακόμη και αν ο ίδιος, κάποτε την είχε κατανοήσει.

γιατι την λεξη Shumacher? απο που βγαινει;

Δημοσ.

γιατι την λεξη Shumacher? απο που βγαινει;

Γιατί πληρεί όλα όσα αναφέρω :rolleyes: . Αναλυτικά:

1. Η επιτυχία όλων των Schumacher οφείλεται στον χαμηλό μ.ο. IQ που υπάρχει, 2. στην εντελώς τυχαία επιλογή τους από το σύστημα, και 3. στην υπερβολική προβολή που δέχονται από τα ΜΜΕ.

1. Δεν νομίζω να το αμφισβητείς. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, που θεωρούν πως είναι οδηγός, παρά τα συμβάντα που έγιναν μεταξύ του και κόντρα στους Hill και Villeneuve. Θα έβαζα και άλλα παραδείγματα, αλλά αυτά είναι τα πιο χτυπητά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

2. Μετά τον θάνατο του Senna, που ήταν οδηγάρα, όπως και να το κάνουμε (κάτι απλό, έχεις δει ποτέ τον Schumacher, να κατεβαίνει από τον μονοθέσιο, για να βοηθήσει κάποιον οδηγό που είχε ατύχημα; Αντιθέτως εγώ έχω δει, επόπτη, να πηγαίνει και να τον επαναφέρει (τον Schumacher) στον αγώνα, μετά από κόλλημά του, σε αμμοπαγίδα), έπρεπε να βρεθεί κάποιο νέο "αστέρι". Επίσης, η επαναφορά του, πριν λίγα χρόνια, στην Mercedes (ήταν πρωταθλήτρια, όταν πήγε), δικαιολογεί την οδηγική του ικανότητα και κατ' επέκταση τα 7 πρωταθλήματα;

3. Δεν νομίζω να το αμφισβητείς. Κάτι πολύ απλό, το σποτάκι που παίζει στον Alpha, είναι από τραγούδι που αναφέρεται στον Schumacher, και μάλιστα κόβεται πριν ακουστεί το όνομα. Άσε τα ατελείωτα video που έδειχναν πως γυμνάζεται κλπ., αφήνοντας υπονοούμενο, πως όλοι οι υπόλοιποι, ήταν μέσα στην κρεπάλη. Επίσης για να τον θαυμάσουν και οι μικροί σε ηλικία, του έβγαλαν και παρατσούκλι (Shumi). Τέλος από την προβολή του δεν θα μπορούσε να λείπει το γεγονός, πως ενώ όλοι οι άλλοι έκαναν "οδηγικά λάθη", ήταν ο μόνος που έκανε "διορθώσεις". :mrgreen:

Το ότι καίει κάρβουνο μέσα στο μυαλό του, μπορεί να αποδειχτεί στο γεγονός πως παρ' όλο το σπρώξιμο, έχασε αντρίκια 2 πρωταθλήματα από τον Hakkinen, αν και ο Φιλανδός, είχε πολύ χειρότερο μονοθέσιο.

Το γεγονός, πως μια ομάδα, δεν πάει σύμφωνα με τους κανόνες του πρωταθλήματος, κανονικά επιφέρει τιμωρίες.

Είδες εσύ να τιμωρείται η Benneton, όταν ο Verstappen (ο άλλος ήταν ο Schumacher), πήγε να καεί ολόκληρος, επειδή η ομάδα σκέφτηκε να αφαιρέσει κάποιους δακτυλίους ασφαλείας στο μέρος που κουμπώνει η αντλία, ώστε να κερδίζει χρόνο στα pits, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά το μονοθέσιο;

Είδες εσύ να τιμωρείται η Ferrari, όταν πριν χρόνια είχε παραβιάσει έναν κανονισμό, που αφορά την απόσταση των μεταξωνίων; Δεν ξέρω εσύ τι είδες, αλλά εγώ είδα να αλλάζει ο κανονισμός, ώστε να είναι νόμιμη η ιταλική ομάδα.

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, αλλά λέω να μείνω σε αυτά τα ολίγα. :rolleyes:

Δημοσ.

Aναλογα το πιτσιρικι βασικα ..πχ η Selena Gomez εχει ωραια φωνη ανεξαρτητως ηλικιας .Πουλησε και πολυ καλα την εικονα της..τωρα αν ηταν ενα αταλαντο πιτσιρικι χωρις ιδιαιτερα πολυ ταλεντο ,που πουλαει μονο στους εφηβους .Ε εκει ενταξει μου την σπαει λιγο..

Δημοσ.

Aναλογα το πιτσιρικι βασικα ..πχ η Selena Gomez εχει ωραια φωνη ανεξαρτητως ηλικιας .Πουλησε και πολυ καλα την εικονα της..τωρα αν ηταν ενα αταλαντο πιτσιρικι χωρις ιδιαιτερα πολυ ταλεντο ,που πουλαει μονο στους εφηβους .Ε εκει ενταξει μου την σπαει λιγο..

Πουτανακι που ψωφαει για δημοσιοτητα ειναι.Και αυτος Μπιμπερ εμενα δεν μου αρεσει καθολου. :mad:

Δημοσ.

Οσο περισσοτερο ασχολουμαστε , τοσο περισσοτερο ενδυναμωνονται. Εγω δεν ασχολουμαι καν με τετοια, ουτε τα αναπαραγω φυσικα. Εδω πριν 1,5-2 χρονια δεν ηξερα καν ποια ειναι η lady gaga ξερω γω.Στο συγκεκριμενο θεμα Ignorance is bliss.

Συμφωνάω! :-D

Αυτή την πορδή τον Bieber τώρα από εσάς τον έμαθα! :rolleyes:

Όσο για τη γκόμενα...η μόνη Σελένα που ξέρω είναι μια βυζαρού Italiana που έπαιζε σε retro τσόντες!;)

Δημοσ.

Συμφωνάω! :-D

Αυτή την πορδή τον Biber τώρα από εσάς τον έμαθα! :rolleyes:

Όσο για τη γκόμενα...η μόνη Σελένα που ξέρω είναι μια βυζαρού Italiana που έπαιζε σε retro τσόντες!;)

Χαχα πως τα λες... :lol:

Δημοσ.

καλά ναι αυτό είναι το λιγότερο.διαφημίζει ότι θα κάνει φασαρία και μετά μόνο συγνώμη δε του ζήτησε χαχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...