Προς το περιεχόμενο

πιτσιρίκια με εκατομμύρια....

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ Ισχυει, βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις.

Και ο Βουδας και ο Κροποτκιν πριγκηπες ηταν.

Και υπαρχουν πολλα πλουσιοπαιδα που εχουν αρνηθει τη ζωη της χλιδας κ της πολυτελειας και γινανε ... "τρομοκρατες"

με τη διαφορά οτι ο κροποτκιν την έκανε για μοντε βεριτας.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και η Μαρί Κυριακού έγραψε το "Μάικ ο φασολάκης"

γλααααααααρε που με πας ;p :P:p

Ε μετα πανε παντρευονται με βλαχες πανω στο Αβερωφ συνοδεια στριπτιζεζ και thats it!

Μαριέτα την λένε?

Δημοσ.

Μια χαρα την βγαζει ο Μπιμπεριδης.Λεφτα , δοξα (εστω και προσκαιρη) , στανταρ γκομενακια , και τι λετε εσεις :D

Εξαλλου για να πετυχεις ολα αυτα σε αυτη την ηλικια καποιο ταλεντο θα εχεις , ακομα και στις δημοσιες σχεσεις , στο κουνημα των γλουτων η το φτιαξιμο της φρατζας.Αμα δε παιζει και φωνη ? Kαλωσηρθες σουπερσταρ :D

Δημοσ.

bieb1.jpg

:eek:

Φουττζομπ ινκομινγκ.

Η ζωη ειναι αδικη.Deal with it.Αγνοησε τι κανουν οι αλοι,προσπαθησε να ζησεις εσυ καλα και θα εισαι ευτυχης.Η ετσι νομιζω δηλαδη... :mellow:

Δημοσ.

Ανεξαρτήτως αν θεωρώ κάποιον καλλιτέχνη η όχι , καλό η κακό στην δουλειά του αν μπορεί να τα καταφέρει μαγκιά του. Όποιος κράζει την επιτυχία (δεν λέω για την δουλειά του που την κράζω και εγώ) να καταφέρει κάτι καλύτερο αλλιώς να ζει με αυτό που κατάφερε.

Δημοσ.

Πίσω από τον Justin κρύβετε μια ομάδα που τον προωθούν και του λένε τι να κάνει . Τι λεφτά να βγάλει ένα 16 που δεν ξέρει τι του γίνεται ... οπότε δεν είναι το πιτσιρίκι που βγάζει λεφτά αλλά και οι άνθρωποι που είναι γύρο του .

Δημοσ.

Ανεξαρτήτως αν θεωρώ κάποιον καλλιτέχνη η όχι , καλό η κακό στην δουλειά του αν μπορεί να τα καταφέρει μαγκιά του. Όποιος κράζει την επιτυχία (δεν λέω για την δουλειά του που την κράζω και εγώ) να καταφέρει κάτι καλύτερο αλλιώς να ζει με αυτό που κατάφερε.

Ξεχνας οτι η επιτυχια εξαρταται απο το κοινο/μαζα, που ειναι για τον πουτσο.

Δημοσ.

ασχετο αλλα με αφορμη την φωτοου , παρατηρησα οτι αυτα του στυλ ποτηρακια τα εχουν παντου στα παρτυ τα αμερικανακια.Το εχω δει απειρες φορες στο γιουτουμπ , στην τηλεοραση , σε βιντεο κλιπ , dare dorm κλπ

Δημοσ.

ε το κοινο/μαζα αφου αρέσκονται να τρώνε σκατά θα ενδιαφερθώ να τους αλλάξω διατροφή ?

απλα λέω οτι άν μπορείς να πείσεις τόση μάζα να ακούει τα σκουπίδια σου και να πληρώνει τότε έχεις πετύχει το σκοπό σου (όχι ότι συμφωνώ με τον σκοπό).

Δημοσ.

μου αρέσει που μερικοί διαφωνούν ότι απο πισω είναι ένα γαμημ**ο σύστημα που προσπαθεί να μας πουλήσει σκατά για χρυσό...

ρε θα με πεθάνετε απο τα γέλια... απο απορία δηλαδή, τι ηλικία έχετε εσεις που υποστηρίζετε τον φλωρο. :devil:

Δημοσ.

Η συντριπτική πλειοψηφία, ναι.

Αν λάβω υπόψιν μου, πόσα άτομα από αυτά που πουλάνε, αξίζουν πραγματικά, και δεν απευθύνονται στους θεατές, προσβάλλοντας την νοημοσύνη τους, τότε κανείς δεν θα ήξερε κανένα από τα άτομα στυλ Bieber (εγώ προτιμώ για προφανέστατους λόγους να τους αποκαλώ Schumacher).

Οι Schumacher αυτοί, δεν έχουν ούτε την ικανότητα, ούτε και το μυαλό να βρίσκονται εκεί που είναι. Είναι μαριονέτες του συστήματος (αλλά επειδή καίνε κάρβουνο μέσα στο μυαλό τους, δεν μπορούν να το καταλάβουν), και συμπεριφέρονται, σαν να έχουν συνάψει κάποιο συμβόλαιο που αν είναι καλές μαριονέτες, θα είναι για καιρό στην εξουσία, και θα έχουν την υποστήριξη του συστήματος. Αν τύχει και "ξυπνήσουν" ή αρχίσουν να "ξεβάφουν από την χρυσόσκονη που τους περιβάλλει", τότε βγαίνει ο επόμενος, και ως δια μαγείας κατατροπώνει τον πρώτο, όπου μετά από λίγο καιρό, τον θυμούνται κατ' αυτόν το τρόπο:

- Ρε συ, θυμάσαι κάποιον Schumacher;

- Ποιόνα ρε; Εκείνον που έλεγε κάτι τραγούδια ξεπερασμένα;

- Α, να γεια σου. Τραγουδιστής ήταν. Και μου διέφευγε.

Η επιτυχία όλων των Schumacher οφείλεται στον χαμηλό μ.ο. IQ που υπάρχει, στην εντελώς τυχαία επιλογή τους από το σύστημα, και στην υπερβολική προβολή που δέχονται από τα ΜΜΕ.

Επιπλέον η επιτυχία των μικρών σε ηλικία Schumacher, οφείλεται και στο νεαρό κοινό που απευθύνονται, που ως συνήθως, δεν έχουν διαμορφώσει άποψη, και απλά ακολουθούν την μάζα (ΜΜΕ, τι ακούν οι φίλοι). Η επιτυχία κάποιου μικρού Schumacher, έχει συνήθως κάτω από 10 χρόνια διάρκεια, γιατί και ο λαός με τον οποίο μεγάλωσε μαζί του, έχει μεγαλώσει και θέλει να αλλάξει παραστάσεις. Αυτός ο λαός, αν αργότερα βγει ένας νέος Schumacher Junior, δεν θα μπορεί να εξηγήσει την απήχηση που έχει, ακόμη και αν ο ίδιος, κάποτε την είχε κατανοήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...