Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεν έχω πρόβλημα με τα λεφτά που παίρνουν. εμένα μου την σπάει η θεοποίηση. βγήκε τώρα ο μικρός που σπάει όλα τα ρεκόρ στο Youtube και όχι μόνο... έχει 2 TOP τραγούδια όλα κ όλα,και τον κάναμε θεό... το ίδιο και με ένα άλλο κορίτσι που είναι και στην TV πολύ εύκολα δημιουργούμε "θεούς"... ΥΓ: το έκανα το τοπικ αυτό να μου πείτε τι να κάνω, να τους αποδεχτώ? γιατί εγώ είμαι "παλιομοδίτης"...
leonidas_fs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι εννοείς τον καναμε θεό? Απλα έκανε κάτι καλό και έχει επιτυχία η οποία τον πάει προς τα πάνω..αν δεν κάνει κάτι καλό θα πάει προς τα κάτω..Βλέπε Dennis ο τρομερός, μόνος στο σπίτι...
pappous_soulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γάμησε τα. Και να σκεφτείς πως κάποτε οι θεοί πετάγαν κεραυνούς και ξεκοίλιαζαν τιτάνες.
praktikarioς Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γάμησε τα. Και να σκεφτείς πως κάποτε οι θεοί πετάγαν κεραυνούς και ξεκοίλιαζαν τιτάνες. Αχ, παλιές καλές εποχές.
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 πως λέγεται ο μικρός... ο τζαστιν? αυτός τώρα έχει 2 τραγούδια ΤΟΠ έχει όλα τα κορίτσια που κόβουν φλέβες έχει πολλά εκατομμύρια ( χέστηκα ) είναι τοπ 1 στο youtube απλά είναι ο καλύτερος... παιδιά το έκανα το τοπικ με αφορμή να πω ότι δεν κοιτάμε το ποιοτικό... παλι καλα που αυτά είναι μακριά απο μας... εμεις έχουμε και αρχές πως να το κάνουμε...ε?
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 πως λέγεται ο μικρός... ο τζαστιν? αυτός τώρα έχει 2 τραγούδια ΤΟΠ έχει όλα τα κορίτσια που κόβουν φλέβες έχει πολλά εκατομμύρια ( χέστηκα ) είναι τοπ 1 στο youtube απλά είναι ο καλύτερος... παιδιά το έκανα το τοπικ με αφορμή να πω ότι δεν κοιτάμε το ποιοτικό... παλι καλα που αυτά είναι μακριά απο μας... εμεις έχουμε και αρχές πως να το κάνουμε...ε? Ρε συ, Μπίμπερ και Κοέλιο είναι για να υγραίνονται 15άχρονα κοριτσάκια, μην δίνεις σημασία, το σύστημα τους θρέφει τέτοιους ανθρώπους.
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ρε συ, Μπίμπερ και Κοέλιο είναι για να υγραίνονται 15άχρονα κοριτσάκια, μην δίνεις σημασία, το σύστημα τους θρέφει τέτοιους ανθρώπους. και εγώ αυτό έλεγα, άλλα εγώ δεν είμαι λογικός, ουφ!!! πάλι καλά που συμφωνώ με κάποιον εδώ μεσα
gatokoritso Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ρε σε μερικα χρονια δεν θα τους θυμάται κανεις..ετσι γινεται παντοτε.και το οτι εχουν 5 φραγκα παραπανω αν δεν ειναι προσεκτικοι σιγουρα θα τα χασουν!
hashashin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το θεμα με τον Μπιμπερ ειναι οτι εκτος απο αταλαντος δεν ειναι και κανενας ομορφος αρα δεν καταλαβαινω τι παθαινουν τα κοριτσακια και κανουν ετσι.Θα μου πεις σε αυτην την ηλικια δεν πανε με τα καλα τους.
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το θεμα με τον Μπιμπερ ειναι οτι εκτος απο αταλαντος δεν ειναι και κανενας ομορφος αρα δεν καταλαβαινω τι παθαινουν τα κοριτσακια και κανουν ετσι.Θα μου πεις σε αυτην την ηλικια δεν πανε με τα καλα τους. Φιλαράκι, όσο πιο μετροσέξουαλ, καλά καλά πόστης, φαίνεται το αγόρι τόσο πιο εύκολα τους αρέσει σε αυτή την ηλικία.
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Φιλαράκι, όσο πιο μετροσέξουαλ, καλά καλά πόστης, φαίνεται το αγόρι τόσο πιο εύκολα τους αρέσει σε αυτή την ηλικία. :lol:
mchrisober Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ρε μαγκες οχι και αταλαντος ο Biber, μην τρελαθουμε κιολας. Κι εγω ετσι τον θεωρουσα μεχρι που καθισα και ειδα τι εκανε αυτο το παιδακι. Εαν δειτε την ταινια θα καταλαβετε. Μου τι σπαει μονο οτι μιμιται τους μεγαλους που βλεπει και εχει χασει τον χαρακτηρα του. Την εχει δει ντιβα και κανει τον νταβα... Αυτο μου την σπαει εμενα, οκ εβγαλες λεφτα, αλλα θυμισου και πως ησουν πριν...
Silverage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ατάλαντος μέχρι το κόκκαλο είναι.Το παίζει και μαγκιά κλανιά.Μια φορά έκατσα απο περιέργια να δώ αυτο το baby και μέσα σε 30" έβγαλα τ'άντερά μου.Κανονική αντιγραφή των άλλων βιντεοκλιπ.Έχει βάλει και καλά μία που τον γουστάρει και τον τριγυρνά και μ@λακίες κανονική αντιγραφή.Επίσης κάνε σε αυτό το τραγουδι κάνει σαν να τον γ@μ@νε. ΟΟ, ΟΟΟ, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΟΟΟΟ, ΟΟΟΟΟΟΟ......
FilipposMD Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί το πρόβλημά σου είναι με τα πιτσιρίκια ειδικά. Οι 25άρηδες ή 50άρηδες αντίστοιχοι καλλιτέχνες διαφέρουν σε κάτι;
praktikarioς Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ρε μαγκες οχι και αταλαντος ο Biber, μην τρελαθουμε κιολας. Κι εγω ετσι τον θεωρουσα μεχρι που καθισα και ειδα τι εκανε αυτο το παιδακι. Εαν δειτε την ταινια θα καταλαβετε. Μου τι σπαει μονο οτι μιμιται τους μεγαλους που βλεπει και εχει χασει τον χαρακτηρα του. Την εχει δει ντιβα και κανει τον νταβα... Αυτο μου την σπαει εμενα, οκ εβγαλες λεφτα, αλλα θυμισου και πως ησουν πριν... Εννοείς πως ήταν ο τζάστιν πριν την αλλαγή φύλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.