Προς το περιεχόμενο

Expert Amd Office

McDuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

STORM1978.., ακριβως αυτο εννοω!

McDuck, δλδ εσυ εισαι αλαθητος στη δουλεια σου? δεν κανεις πατατιες?

ολοι κανουν λαθη!! γι' αυτο υπαρχουν και οι εγγυησεις....!!

Ε,εντάξει αντιλαμβάνεσαι τώρα ότι τα μεγέθη είναι διαφορετικά,π.χ δε νομίζω να δείχνεις την ίδια ανοχή στα λάθη όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε,εντάξει αντιλαμβάνεσαι τώρα ότι τα μεγέθη είνα διαφορετικά,π.χ δε νομίζω να δείχνεις την ίδια ανοχή στα λάθη όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο;

Βρε συ μην πιανεις και την αλλη ακρη! Λοιπον επειδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα μας κατα πολυ και επειδη αυτη η συγκεκρυμενη κουβεντα ειναι παρα πολυ μεγαλη και με πολλες ακρες και αποψεις θα ελεγα να συγκεντρωθουμε στο προβλημα σου. Τι λες και εσυ? Αν δεν θες Asrock κανεις δεν στην επιβαλει υπαρχει και gigabyte οπως ειπα 11 ευρω ποιο ακριβη για την δουλεια σου. Πεσμας πλεον τι θα προτιμουσες να σου κανουμε και μια πληρη προταση και να μπορεσεις και εσυ να επιλεξεις αυτα που θες. :)

Δημοσ.

κουβεντουλα κανουμε, αλλα να συγκρινουμε και ιδια πραματα. το προιον (μητρικη) με μια υπηρεσια (ταξιδια με αεροπλανο) δεν εχει καμια σχεση. και το αεροπλανο σαν προιον, οσες αστοχιες και να εχει, αφενος εχει πολλες δικλειδες ασφαλειας και αφ'ετερου φτιαχνεται!!

εσενα, αν η μητρικη που θα παρεις, εχει προβλημα π.χ στις μνημες και δεν δουλευει το Dual Channel, πως θα το διορθωσεις?

οσο για VGA, θα προτεινα να βρεις καμια μεταχειρισμενη, ωστε να παρεις με τα ιδια χρηματα, καλυτερη καρτα!!

Δημοσ.

Πάλι δε κατάλαβες τι ήθελα να πω.Το παράδειγμα με το αεροπλάνο στο έδωσα για να σου τονίσω την υπερβολή να συγκρίνεις τα λάθη που μπορεί να κάνω εγώ στη δουλειά μου που είμαι ένα μεμονωμένο άτομο με το τελικό προϊόν μιας πολυεθνικής(ή ότι τέλος πάντων είναι).Αλλά έχουμε ξεφύγει από το θέμα όπως λέει και ο Storm και δεν έχει νόημα.

Για μεταχειρισμένη δε θέλω γιατί μπορεί να τη βάλω επάνω και την άλλη μέρα να καεί.Η GPU που γράφω παραπάνω έχει μεγάλες διαφορές από την π.χ 5670 που μου γράφει ο Storm σε προηγούμενο post;Είδα ότι κι αυτή είναι 1 Gb.

Δημοσ.

on topic, ναι. η 5670 ειναι αρκετα δυνατοτερη. μην κοιτας μονο το 1gb. οι μεγαλες ποσοτητες RAM χρειαζονται οσο ανεβαινουν οι αναλυσεις του μονιτορ. αλλο να παιζεις στα 1440*900 και αλλο σε 2500*1600..!! εκει δεν αρκει ουτε το 1gb!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...