STORM1978 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ένα LG Super Multi ναι το μοντελο του θελω να μου πεις οχιτι γραφει στο καπακι πχ. εχει ενα sticker πανω η συσκευη και γραφει ολο το ονομα της συσκευης, αυτο θελω
McDuck Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αυτό που σου διάβασα το γράφει μπροστά,τώρα για ταμπελάκι είναι βιδωμένο στο κουτί δε το έχω βγάλει...
STORM1978 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αυτό που σου διάβασα το γράφει μπροστά,τώρα για ταμπελάκι είναι βιδωμένο στο κουτί δε το έχω βγάλει... θυμασε τουλαχιστον με τι καλωδιο ειναι συνδεμενο? με την μεγαλη καλωδιοταινια την γκρι η το καλωδιο το μικρο που εχουν οι νεες συσκευες?
cabdik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 στη διαχειριση υλικου, γραφει τι μοντελο ειναι...!!!
McDuck Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 θυμασε τουλαχιστον με τι καλωδιο ειναι συνδεμενο? με την μεγαλη καλωδιοταινια την γκρι η το καλωδιο το μικρο που εχουν οι νεες συσκευες? ναι η μεγάλη η κλασσική η γκρι ειναι στη διαχειριση υλικου, γραφει τι μοντελο ειναι...!!! Αν μπορούσα να μπω στη διαχείριση υλικού δε θα το άλλαζα(τα'χει παίξει)
STORM1978 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ναι η μεγάλη η κλασσική η γκρι ειναι Αν μπορούσα να μπω στη διαχείριση υλικού δε θα το άλλαζα(τα'χει παίξει) οποτε δες την συνθεση μου παρε και το dvdrw που γραφω ποιο πανω και με περιπου 300 ευρω θα εισαι αρχοντας. λλιως δες και αυτο περιπου στα ιδια και λιγο ποιο δυνατο και βαζεις και ενα κουτι και θα εισαι οκ
McDuck Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 οποτε δες την συνθεση μου παρε και το dvdrw που γραφω ποιο πανω και με περιπου 300 ευρω θα εισαι αρχοντας. λλιως δες και αυτο περιπου στα ιδια και λιγο ποιο δυνατο και βαζεις και ενα κουτι και θα εισαι οκ Δε λέω καλό φαίνεται αλλά ξεφεύγει λίγο από αυτό που υπολόγιζα και από asrock mobo δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.(πέρισυ την είχα αλλάξει και φέτος ξανά τα ίδια)...
STORM1978 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δε λέω καλό φαίνεται αλλά ξεφεύγει λίγο από αυτό που υπολόγιζα και από asrock mobo δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.(πέρισυ την είχα αλλάξει και φέτος ξανά τα ίδια)... υπαρχει και gigabyte στα 79 ευρω αν δεν σου κανει η Asrock αλλα ξεφευγουμε ακομη περισσοτερο και για μενα οι Asrock ειναι σκυλια(αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο οπως ειπες ο καθενας εχει και αντιστοιχη εμπειρια). Απλα ποιο κατω να πας δεν λεει αντε και να σου βαλω τον Sempron αλλα ειναι μονοπυρηνος και δεν εχει καμια σχεση ακομη και με τον Athlon ΙΙ x2 της 1ης συνθεσης ποσο μαλλον με τον τετραπυρηνο της 2ης συνθεσης μου.
McDuck Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μια Albatron μου είχε βγει σκυλί,6 χρόνια το είχα λειώσει...παίρνω τη asrock πέρισυ με το που τη βάζω επάνω αρχίσαν οι επανεκκινήσεις.Την ξαναπάω στο μαγαζί μου κάναν update το firmware τη ξαναβάζω επάνω 30% κάτω ο υπολογιστής σε ταχύτητα σε σχέση με τη προηγούμενη(φόρματ κλασσικά ο δίσκος).Φέτος ξανά άρχισε τα restarts.Άσε περιπέτεια σου λέω...
STORM1978 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μια Albatron μου είχε βγει σκυλί,6 χρόνια το είχα λειώσει...παίρνω τη asrock πέρισυ με το που τη βάζω επάνω αρχίσαν οι επανεκκινήσεις.Την ξαναπάω στο μαγαζί μου κάναν update το firmware τη ξαναβάζω επάνω 30% κάτω ο υπολογιστής σε ταχύτητα σε σχέση με τη προηγούμενη(φόρματ κλασσικά ο δίσκος).Φέτος ξανά άρχισε τα restarts.Άσε περιπέτεια σου λέω... Οπως ειπα ο καθενας εχει προσωπικη εμπειρια. Η τωρινη μου και μια Asus παλιοτερα εχουν υποφερει τα πανδηνα και δεν μιλανε. Τον χειμωνα ο επεξεργαστης τρεχει στα 3.92 εχει και τα 4 ακομη με λιγο καλιμπραρισμα.
cabdik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 εχω πει πολλες φορες και το ξαναλεω κι εδω. οποιος θελει να κρινει με 1-2 δειγματα μια εταιρια, το λιγοτερο που θα τον χαρακτηρισω ειναι ως "αφελή"!! κι εγω εχω 2 asrock και οι 2 ειναι σκυλια. σημαινει οτι αυτοματα η ASROCK εγινε κορυφαια εταιρια? οχι βεβαια...!!! οπως και μια Gigabyte, που ειχα πριν, μου εκανε κολπα με τις μνημες. σημαινει οτι η GIGA ειναι χαλια εταιρεια...? Η Asrock ειναι μια θυγατρικη μεγαλης εταιριας (ASUS), που στοχος της ειναι να προσφερει value for money εξαρτηματα!!
McDuck Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 εχω πει πολλες φορες και το ξαναλεω κι εδω. οποιος θελει να κρινει με 1-2 δειγματα μια εταιρια, το λιγοτερο που θα τον χαρακτηρισω ειναι ως "αφελή"!! κι εγω εχω 2 asrock και οι 2 ειναι σκυλια. σημαινει οτι αυτοματα η ASROCK εγινε κορυφαια εταιρια? οχι βεβαια...!!! οπως και μια Gigabyte, που ειχα πριν, μου εκανε κολπα με τις μνημες. σημαινει οτι η GIGA ειναι χαλια εταιρεια...? Η Asrock ειναι μια θυγατρικη μεγαλης εταιριας (ASUS), που στοχος της ειναι να προσφερει value for money εξαρτηματα!! Το 50άρικο που σβερκώσανε δεν ήταν καθόλου αφελές.Όπως και να έχει έστω και ένα προβληματικό μοντέλο αποτελεί δείγμα γραφής για κάθε εταιρεία.Εαν δε θέλουν να τις κρίνουμε ας φροντίσουν να βγάζουν καλά προϊόντα.Τώρα αν είναι να αγοράζω κάτι και να προσεύχομαι αν έπεσα σε καλό μοντέλο εμένα είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει σαν άτομο.Φιλικά πάντα...
STORM1978 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το 50άρικο που σβερκώσανε δεν ήταν καθόλου αφελές.Όπως και να έχει έστω και ένα προβληματικό μοντέλο αποτελεί δείγμα γραφής για κάθε εταιρεία.Εαν δε θέλουν να τις κρίνουμε ας φροντίσουν να βγάζουν καλά προϊόντα.Τώρα αν είναι να αγοράζω κάτι και να προσεύχομαι αν έπεσα σε καλό μοντέλο εμένα είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει σαν άτομο.Φιλικά πάντα... Αυτο που θελει να πει ο cabdik ειναι οτι δεν εκθειαζεις ή ξεγραφεις μια εταιρεια απο 1-2 δειγματα προϊοντων. Σιγουρα το 50αρικο δεν το τσεπωσε η εταιρεια εκτος και αν πληρωσες για την αναβαθμιση του bios ενω ηταν μεσα σε εγγυηση! Αν τα βαλουμε κατω ειμαι 33 χρονων Τεχνικος υπολογιστων απο πανεπηστημιο απο το 2000 και ασχολουμαι με τους Η/Υ απο τα 14. εχουν περασει μητρικες και μητρικες απο τα χερια μου ολων των εταιρειων και μπορω να σου πω αποδεδειγμενα πως δεν υπαρχει εταιρεια που να μην εχει εστω και καποια κομματια ελλατωματικα, ειναι στατιστικη αυτο, δειγματοληπτικα να το παρεις δεν μπορει μια εταιρεια να σου πιστωποιησει τις χιλιαδες των μητρικων της πως θα ειναι συμβατες με ολα τα περιφερειακα και 2ον πως δεν θα βγαλουν ποτε προβλημα γιαυτο και σου προσφερουν υποστηριξη και εγγυηση και τα γυρνας πισω για αλλαγη. Ειχα προβληματα με οτι μαρκα μητρικης μπορεις να φανταστεις ακομη και με 'εργοστασιακες"(Ιντελ-ΑΤΙ)! Αυτο ξαναλεω πως δεν σημαινει πως μια εταιρεια ειναι ή δεν ειναι καλη... Ακομη και το αυτοκινητο μου εβγαλε προβλημα στα 11000χλμ στον συμπλεκτη, με την αλλαγη του μεχρι σημερα που εχει 80000χλμ και 3.5 χρονια μετα δεν εχει βγαλει κιχ, τι παει να πει οτι η εταιρεια ειναι για σφαλιαρες? οχι. Αυτα και δεν τα λεω για να σε κρινω η τιποτα τετοιο μην το παρεις στραβα, ειπαμε ο καθενας εχει καποια εμπειρια και αντιστοιχως πρατει.Μεχρι πριν λιγο καιρο ελεγα GIGABYTE-ASUS και ξερο ψωμι αλλα η Asrock ,μου αλλαξε την γνωμη αυτη.
McDuck Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μπορω να σου πω αποδεδειγμενα πως δεν υπαρχει εταιρεια που να μην εχει εστω και καποια κομματια ελλατωματικα Αυτό είναι που θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος.Να συμφιλιωθείς με αυτή την ιδέα.Κράξιμο θέλουνε να τους μείνουνε και μερικά απούλητα για να κάνουν καλύτερη δουλειά στο μέλλον.Μη το παίρνεις σαν επίθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία απλά ανέφερα συγκεκριμένο παράδειγμα από περίπτωση που μου έτυχε. Υ.Γ(50άρικο για να μου κάνουν αναβάθμιση στο firmware;Ανασκολοπισμό θα τους έκανα αν μου ζητάγαν τόσα )
cabdik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 STORM1978.., ακριβως αυτο εννοω! McDuck, δλδ εσυ εισαι αλαθητος στη δουλεια σου? δεν κανεις πατατιες? ολοι κανουν λαθη!! γι' αυτο υπαρχουν και οι εγγυησεις....!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.