athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γιατη δε βγενης να πης ωτυ σε ξαιφτιλησα? κε δαι κουμπουσα κε δαιφτερα...
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αν δε με προλάβει κανείς θα ανοίξω το "τει πωδίλατω αίχαιται"
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αντε πωτε θα παμε κωντρα , κωυραστικα...
hashashin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 λολ να ταν ποδηλατο bmx να πω οκ , αλλα τι δλδ αν καβαλησω ενα C 50 θα μαι μπουλης/παιδακι ας πουμε? Πιστευω πως τα μηχανακια μικρου κυβισμου ειναι εργαλεια και τα μεγαλυτερου κυβισμου ειναι αγαπες!! (αν και μονο ως συνεπιβατης εχω ανεβει , εχω οδηγσει λιγες φορες γτ δεν εχω διτροχο εκτος ποδηλατου ) Δεν εχεις οδηγησει στρογγυλο κωλοφταιγμενο να δεις τη γλυκα.Να κανεις καμια σουζα να το ξυσεις λεμε
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχεις οδηγησει στρογγυλο κωλοφταιγμενο να δεις τη γλυκα.Να κανεις καμια σουζα να το ξυσεις λεμε ημουν δικαβαλο με ενα φιλο μου ,εγω πισω , πως δε σκοτωθηκαμε στον περιφερειακο στη Δραπετσωνα που μολις το χαν φτιαξει .... 85 χλμ (στο κοντερ) με το 30ετιας υπερκυβισμενο σε 72 cc πουτσοφαναρακι .... σε μια στροφη μπηκαμε πλαγιαστα και μετα που το συζηταγαμε λεμε : πω καλα νταξει αγιο ειχαμε και δε τσακιστηκαμε!
orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αφτώ αιχο. Αλα μαλων θα τω αλακσο γιατη δαιν κανι πωλι θώρηβο κε τα πεδια στι μπλατία με λαίνε φλορο.
Gennaios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 τα τσαλυ ειναι πεταμενα λεφτα γιατι να μην παρεις ενα κανονικο παπι!
giannisv6 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το παραχέσατε το θέμα του ανθρώπου. Από κάποια στιγμή και μετα σταματάει να είναι αστείο. Εγώ έχω ένα 50άρι σκούτερ Piaggio NRG καλό ειναι και οικονομικό οτι πρέπει για την Αθήνα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.