Προς το περιεχόμενο

Tι μιχανακη εχεται?

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αίνα χόντα τσάρλη κολωφτυαγμαίνω

2008%5C03%5C31%5Cbikepics-1237256-320.jpg

πεθανα :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

chill,που μένεις ρε να περάσω με το χτχ με τη ξεταπωτη τερμινιονι;

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

200 μετρα, αυριο ,κατο απο τι γεφιρα να τα στισουμαι! ωκ?

μαίσα. αλά θα αίρθω μαι τω ιπυρεσηακώ. παινηντάρυ στα χαρτυά.

img1229f.jpg

Δημοσ.

Αυτο τωρα ειναι κακο ή καλο? Για αυτο δεν πληρωνονται?

ΤΟ ολο θεμα μου θυμιζει τον κολητο μου, που οταν ολος περηφανεια πηγα να του δειξω το καινουριο μου Gilera Runner VX 125 μου εκανε το εξης σχολιο "Γαματο αλλα αμα βγαλεις καθρεπτες και βαψεις φαναρια και φλας θα γινει ακομα καλυτερο"....

Καλο ειναι. :P

Δημοσ.

Δεν έχω μηχανάκι, αλλά αν πάρω, η πρώτη μου βόλτα θα είναι στο ΚΑΤ, όπου θα μπω στο προαύλιο

και θα κάνω burn out.

Πριν φύγω θα ρίξω και ένα κατούρημα στους θάμνους.

Δημοσ.

Έχω περάσει προ πολλού την ηλικία στην οποία απευθύνονται τα μηχανάκια και μπορώ (δεν ξέρω για πόσο ακόμα όμως) να δίνω κάτι περισσότερο από 5 ευρώ για να κινούμαι την εβδομάδα.

καλα αυτο αν το λες σοβαρα , εισαι τερμα φειλ να ξερεις.

Δημοσ.

λολ να ταν ποδηλατο bmx να πω οκ , αλλα τι δλδ αν καβαλησω ενα C 50 θα μαι μπουλης/παιδακι ας πουμε? :P Πιστευω πως τα μηχανακια μικρου κυβισμου ειναι εργαλεια και τα μεγαλυτερου κυβισμου ειναι αγαπες!! (αν και μονο ως συνεπιβατης εχω ανεβει , εχω οδηγσει λιγες φορες γτ δεν εχω διτροχο εκτος ποδηλατου :P )

Δημοσ.

εγω λεω να βαλω στο ποδηλατο ηλεκτρικο μοτερ σουβλας αλλα δυστηχως δεν εχω μεγαλη μπαλαντεζα,και η αυτονομια μου ειναι 29 μετρα.

Δημοσ.

στροφες;; χαχαχα εγω οταν εμπαινα στα πεταλα το πλαγιαζα τοσο που εβρισκε το σκουλαρικη μου στην ασφαλτο και πεταγε σπιθες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...