Προς το περιεχόμενο

Tι μιχανακη εχεται?

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ ολες τις μηχανες στο δρομο τις μουτζωνεις?

Μην ξεχάσετε να τρυπήσετε τις εξατμίσεις σας και να σπάσετε τα φώτα πορείας :mad: για να μας σπάτε τις μπάλες.

Μου χουν σπάσει τα νεύρα όλα τα μαλακιστήρια με τα μηχανάκια τους.

Sorry για το offtopic αλλά είμαι αλλεργικός στις μηχανές και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που τις διατηρούν στο προαναφερθέν χάλι.

Σου φαίνεται για όλες εσένα αυτό? Γιατί νομίζω διευκρινίζω με ποιους τα βάζω.

Τράβα να ακούσεις κανέναν Τριαντάφυλλο εσύ ρε φλωρούμπα κι άσε τις μηχανές ήσυχες. :P

Μη με τρυπάς σαν τον τριαντάφυλλο ρε Μητς :lol:

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ξεχάσετε να τρυπήσετε τις εξατμίσεις σας και να σπάσετε τα φώτα πορείας :mad: για να μας σπάτε τις μπάλες.

Μου χουν σπάσει τα νεύρα όλα τα μαλακιστήρια με τα μηχανάκια τους.

Sorry για το offtopic αλλά είμαι αλλεργικός στις μηχανές και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που τις διατηρούν στο προαναφερθέν χάλι.

φιλαρακη εισαι φλορος που δε σου αρεσουν τα μιχανακηα η δε σε αφινι η μανα σου να παρισ

Δημοσ.

φιλαρακη εισαι φλορος που δε σου αρεσουν τα μιχανακηα η δε σε αφινι η μανα σου να παρισ

Δεν ξερω αν ειναι "φλορος" αλλα εσυ παντως εισαι ανορθογραφος. Βλεπω το επιπεδο σου και καταλαβαινω ποιοι κοβουν εξατμισεις και γαμανε τις γειτονιες.Για πρωτη φορα θα πω να'ναι καλα οι ΔΙΑΣ που συνεχεια βλεπω να σταματανε μηχανακια στους δρομους.

Δημοσ.

Έχω περάσει προ πολλού την ηλικία στην οποία απευθύνονται τα μηχανάκια και μπορώ (δεν ξέρω για πόσο ακόμα όμως) να δίνω κάτι περισσότερο από 5 ευρώ για να κινούμαι την εβδομάδα.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι "φλορος" αλλα εσυ παντως εισαι ανορθογραφος. Βλεπω το επιπεδο σου και καταλαβαινω ποιοι κοβουν εξατμισεις και γαμανε τις γειτονιες.Για πρωτη φορα θα πω να'ναι καλα οι ΔΙΑΣ που συνεχεια βλεπω να σταματανε μηχανακια στους δρομους.

Χαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

Ούτε τον τίτλο δεν διάβασες ε? :lol:

Όσο για τους ΔΙΑΣ, άντε, να μην ανοίξω το στόμα μου για το τι ήταν τα κωλόπαιδα της ΔΙΑΣ πριν βολευτούν στο δημόσιο. :mad:

Mπορητε να μι σπαμαρεται στο θεμα μου?

Σαιβαστήται τιν αιπυθειμοία του άθλειου.

Δημοσ.

Όσο για τους ΔΙΑΣ, άντε, να μην ανοίξω το στόμα μου για το τι ήταν τα κωλόπαιδα της ΔΙΑΣ πριν βολευτούν στο δημόσιο. :mad:

Still τα κωλόπαιδα χωρίς φώτα πορείας είναι εξίσου επικίνδυνα με τον κάθε εγκληματία. Δεν χρωστάω σε τίποτα να χτυπήσω κανένα ζώο και να τρέχω μια ζωή. Δεν έχω δει ποτέ ΔΙΑΣ να τους σταματάνε αλλά αν το κάνουν ΜΠΡΑΒΟ τους.

Δημοσ.

Sorry για το offtopic αλλά είμαι αλλεργικός στις μηχανές και ποιο συγκεκριμενα σε αυτούς που τις διατηρούν στο προαναφερθέν χάλι.

Σου φαίνεται για όλες εσένα αυτό? Γιατί νομίζω διευκρινίζω με ποιους τα βάζω.

fixed

οσο για τον athlio

ducati 848 θελω αλλα βγαινω μονο για 749 οποτε τα μαζευω... :-(

Δημοσ.

μι μου μιλας για τους σκατομπατσους χτες στην πλατια με τον τακι πιναμε χο κε ερχετε ενας και λεη 'εχετε φουντα' του λεο ασε μας κε φιγαμε τρεχοντας αν ιχαμε μιχανακη θα ιχαμε γλιτοσι γαμο

Δημοσ.

Τα κολοπαιδα των ΔΙΑΣ εχω δει στο facebook ΔΙΑΚΙΑ οπου εχουν pics με μηχανες κανουν σουζες και πουλανε μουρη. Ξερω τι τσογλανια ειναι.. Εχω δει στην περιοχη μου. Σταματανε 15χρονα και "συμμαθητες μου" και γενικα αυτα που τρεχουν με διαλυμενες εξατμισεις.

Δημοσ.

fixed

οσο για τον athlio

ducati 848 θελω αλλα βγαινω μονο για 749 οποτε τα μαζευω... :-(

Σίγουρα δεν έγραψα "ποιο"....Αν έγραφα θα έγραφα "πιο" αλλά στην συγκεκριμένη φράση που quotαρες γράφω ακόμα

Δεν μου αρέσουν οι μηχανές, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά δεν έχω κανένα δικαίωμα να την πω σε κάποιον που τις γουστάρει. Γούστα είναι αυτά. Τα μαλακισμένα όμως που περιγράφω παραπάνω, θα τα κράζω όσο δεν πάει. Είναι το λιγότερο επικύνδινα και δεν πρέπει να κυκλοφορούν στο δρόμο.

Δεν χρωστάω να τρέχω για τέτοιους μαλάκες, όπως επίσης δεν χρωστάω και τίποτα να χάνω την ηρεμία μου επειδή ο σκατόγυφτος έχει τρυπήσει την εξάτμιση μπας και κερδίσει λίγη προσοχή.

Δημοσ.

γαμαη η τριπιμενι εξατμισι

....τα αυτιά μας......και τα νεύρα μας

Τώρα έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση :-)

Δημοσ.

Είχα κι εγώ ένα παπί σαν του άθλιου, βυσινί όμως, χωρίς ποδιά, χωρίς φλας, με Sebring εξατμισούμπα, το οποία κατέσχεσα από τον αδερφό μου, όταν οι κλήσεις είχαν φτάσει ένα μηνιάτικο.

Μου το έκλεψαν όμως πριν ένα χρόνο και αναγκάστηκα και πήρα Vstrom. :devil:

Δημοσ.

Σταματανε 15χρονα και "συμμαθητες μου" και γενικα αυτα που τρεχουν με διαλυμενες εξατμισεις.

Αυτο τωρα ειναι κακο ή καλο? Για αυτο δεν πληρωνονται?

ΤΟ ολο θεμα μου θυμιζει τον κολητο μου, που οταν ολος περηφανεια πηγα να του δειξω το καινουριο μου Gilera Runner VX 125 μου εκανε το εξης σχολιο "Γαματο αλλα αμα βγαλεις καθρεπτες και βαψεις φαναρια και φλας θα γινει ακομα καλυτερο"....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...