Προς το περιεχόμενο

zte zxv10 h108l firmware update

george04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις δίκιο poulinos ο οτε είναι 5 στενά πιό κάτω, διστυχώς όταν είχε έρθει πρόπερσι τεχνικός για να ενεργοποιηθεί η τηλεφωνική γραμμή, μου λέει οτι πάνω απο 10Mbit μήν περιμένω λόγω της ποότητας καλωδίωσης απο το κλιμακοστάσιο ώς το διαμέρισμά της πολυκατοικίας (.αμώτο, πολυκατοικία του '74).

Πόσο έυκολο να είναι άραγε η αλλαγή του καλωδίου (απο το κλιμακοστάσιο ώς το διαμέρισμα του 1ου ορόφου) ;;

για να εισαι σιγουρος κανε δοκιμη μονος σου γιατι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.μην γραψω αδικα παραδειγματα.κατεβασε το ρουτερ εκει κατω και κανε δοκιμη να δεις ποσο συγχρονιζεις πανω στην ρεγκλετα του οτε .απλα θα πρεπει να ξερεις ποιο ειναι το ζευγαρι σου.μετα κανε δοκιμη και τα εφεδρικα καλωδια.μπορει το προβλημα να ειναι στο κυριο ζευγαρι απο κατω μεχρι πανω μπορει να ειναι απο το κεντρικο πριζακι στα υπολοιπα μπορει να ειναι καποια οξειδωση μπορει να ειναι ενωμενα και το κυριο και το εφεδριμο ζευγαρι.πολλα μπορει να ειναι.να αλλαξεις το υπαρχον καλωδιο με το spare ειναι ευκολο.να τραβηξεις καινουριο θα παρει απο αλλο δρομο.να το περασεις μεσα απο εκει που περναει το υπαρχον ξεχασε το κατα 99 τις 100 δεν γινεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To έβαλαν και στο site (αν και μάλλον το είδα λίγο καθυστερημένα) Link

α.τι διορθωνει?ειδες καμια διαφορα στο ποσο συγχρονιζει?

β.ελπιζω να μην ειναι custom wind με λογοτυπο wind μεσα.

αν κανεις δοκιμες πες μας τουλαχιστον απο θεμα συγχρονισμου.μαμω τα custom οι μισες εταιρειες.πρεπει να βλεπουμε το λογοτυπο τους μεσα.grrrr.καλα στο ιντερνετ καπου θα υπαρχει και Generic.και αφου σε αφηνει να περασεις αλλο της wind τοτε θα σε αφηνει να περασεις οποιοδηποτε.

Κάπου το είχα πετύχει αλλά ήταν σε άκυρη γλώσσα. Επειδή το router έρχεται που και που στα χέρια μου για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, μόλις έχω νεότερα θα ποστάρω.

οκ μπορει απλα το site Να ηταν σε ακυρη γλωσσα και οχι το firmware. Λογικα καπου θα υπαρχει και καποιο generic παρολο που ειναι κινεζια (μαλλον η ακυρη γλωσσα)

• 1 χρόνο αργότερα...

Γεια σασ, 

εχω διαβασει ολο το θρεντ γιατι εχω προβληματα με το ιντερνετ 

εχο Γουιντ Νταπλ Πλει Σ που κανονικα εχει 24/1 ΜεγαΜπιΠιΕς

Μεχρι προχτες κατεβαζα με 225κμπ/ς (2Μβπς;) αλλα τωρα δεν κατεβαζει πανο απο 100κμπ/ς

Untitled%20picture.png

τι να κανω; να αλλαξω εταιρια;

ευχαριστω πολυ

α.ενα Reboot το ρουτερ.

β.βγαλε τηλεφωνα φιλτρα σπλιττερ το ρουτερ στην κεντρικη και δοκιμασε παλι.

γ.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε κατανεμητη.

δ.μετα το πας για βλαβη.για 30 attenuationθα πρεπε να ειχες κανα 10Mbit.Παιζεις πολυ χαλια.

μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?

έκανα απντειτ τα φιρμουερ από το σαιτ της ουιντ και ριμπουτ και έχω 225κμπ/ς πάλι

αλλά βλέπω ότι τα ατενουασιον είναι πάντα τα ίδια και χωρίς το τηλέφωνο

Untitled%20picture2.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/13587356/Untitled%20picture2.png

δοκίμασα διαφορετικό ρουτερ (που δεν έχει ουαιρλες) και εχω ίδια ταχύτητα στα 1.8 ΜεγαΜπιΠιΕς

Θα ήθελα να δοκιμάσω το κατανεμητή αν μου εξηγήσεις τι είναι.

Και δεν ξέρω αν εννοείς συναγερμό σπιτιού; Αν ναι τότε όχι. Σορρυ λίγο καινούριος σ ’αυτά

Ευχαριστώ για τι βοήθεια

έκανα απντειτ τα φιρμουερ από το σαιτ της ουιντ και ριμπουτ και έχω 225κμπ/ς πάλι

αλλά βλέπω ότι τα ατενουασιον είναι πάντα τα ίδια και χωρίς το τηλέφωνο

Untitled%20picture2.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/13587356/Untitled%20picture2.png

δοκίμασα διαφορετικό ρουτερ (που δεν έχει ουαιρλες) και εχω ίδια ταχύτητα στα 1.8 ΜεγαΜπιΠιΕς

Θα ήθελα να δοκιμάσω το κατανεμητή αν μου εξηγήσεις τι είναι.

Και δεν ξέρω αν εννοείς συναγερμό σπιτιού; Αν ναι τότε όχι. Σορρυ λίγο καινούριος σ ’αυτά

Ευχαριστώ για τι βοήθεια

αν δεν ξερεις τι ειναι ο κατανεμητης τοτε δυσκολο να κανεις την δοκιμη.πρεπει να βρεις την γραμμη εκει που την φερνει ο οτε πριν μπει στο σπιτι και να κανεις δοκιμη εκει.δυσκολο.

ναι συναγερμο σπιτιου.αν δεν εχεις και δεν μπορεις να δοκιμασεις σε κατανεμητη το δινεις βλαβη σε wind και αυτη στον οτε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αυτό με το utorrent μου το κάνει και εμένα.Συνδέομαι ασύρματα στο ρουτερ απο το λαπτοπ και πέφτει γενικά το ιντερνετ στο λαπτοπ. το pc που ειναι με lan παιζει κανονικα. και έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο..αν την στιγμή που πέσει (η δω ότι ξεκινάει να πέφτει η ταχύτητα) συνδεθώ στο ρουτερ με το κινητό μου επανέρχεται η σύνδεση στο utorrent.Βέβαια μετά απο μερικά λεπτά θα το ξανακάνει και πρέπει να ανοίξω μια σελίδα απο το κινητό μου για να επανέλθει.

Έχω κοιτάξει στις ρυθμίσεις του ρουτερ και δεν έχω δει κάτι που να βάζει σε αδράνεια το wireless

αλλο firmware.

αλλο καναλι

αλλους Drivers για ασυρματη.

αλλη εκδοση Mtorrent εστω και beta

port forward αφου κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια της οτενετ.

αλλο client Τελικη λυση.πχ vuze

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...