poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ξερω οτι εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε που εγινε το τοπικ αυτο αλλα εχω και γω παρομοιο προβλημα. Οταν ανοιγω το τορρεντ και κατεβαζω δεν αρχιζει καν και δεν μπορω να μπω σε καμια ιστοσελιδα. Ιντερνετ εχω αφου μπορω να επικοινωνισω στο μσν. Επισης εβαλα και το τελυταιο firmware αλλα παλι τπτ. Να ενα screenshot να δειτε αμα ειναι νορμαλ. σωστα ειναι αυτα που βλεπω.για να καταλαβω.ανοιγεις το τορρεντ ουτε ξεκιναει να κατεβαζει τιποτα αλλα ουτε σελιδες σου ανοιγει?απλα το Msn παραμενει ανοιχτο???μειωσε στο mtorrent τα max connections σε 100.επισης κανε port forward στο ρουτερ και κλεισε οτι firewall υπαρχει σε ρουτερ και Pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
awzekQQQ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν χρειαστηκε να κλεισω κανενα firewall αφου οταν μειωσα τα max connections σε 100 ειναι ολα μια χαρα κατεβαζει προς το παρον με 300 kB/s. Οσον αφορα αυτο ευχαριστω πολυ. Υπαρχει ακομα ενα προβλημα ομως που με απασχολει. Στον ελευθερο χρονο μου ασχολουμαι με το counter strike 1.6 και οταν πηρα πριν 1 εβδομαδα αυτο το modem οταν εμπενα σε καπιον server ανεβενε το loss σε 25 και το choke σε 50 και τελικωσ με πεταγε απο τον σερβερ με reason "Reliable scannel Overflowed". Δεν ξερω αμα ξεφευγω απο το θεμα αλλα ειμαι σιγουρος οτι το modem ειναι το προβλημα. Αμα υπαρχει κατι που μπορω να κανω και να ξερετε θα ειμυν ευγνωμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν χρειαστηκε να κλεισω κανενα firewall αφου οταν μειωσα τα max connections σε 100 ειναι ολα μια χαρα κατεβαζει προς το παρον με 300 kB/s. Οσον αφορα αυτο ευχαριστω πολυ. Υπαρχει ακομα ενα προβλημα ομως που με απασχολει. Στον ελευθερο χρονο μου ασχολουμαι με το counter strike 1.6 και οταν πηρα πριν 1 εβδομαδα αυτο το modem οταν εμπενα σε καπιον server ανεβενε το loss σε 25 και το choke σε 50 και τελικωσ με πεταγε απο τον σερβερ με reason "Reliable scannel Overflowed". Δεν ξερω αμα ξεφευγω απο το θεμα αλλα ειμαι σιγουρος οτι το modem ειναι το προβλημα. Αμα υπαρχει κατι που μπορω να κανω και να ξερετε θα ειμυν ευγνωμων. οκ αφου επαιξε με 100 εισαι μια χαρα.τωρα το ποσο κατεβαζεις εχει να κανει με το ποσο συγχρονιζεις ποσοι seeders υπαρχουν κτλ.για το δευτερο προβλημα παλι θα εκανα port forward μηπως και στρωσει.επισης και στο Mtorrent κανε για να παιξει καλυτερα.για τα games κατι παραπανω δεν ξερω.σιγουρα για να μειωσεις Ping μπορεις να ζητησεις αν γινεται απο το Provider σου να σε γυρισει σε fast αντι για Interleave.αυτο στο εδωσαν η το αγορασες?παντως γενικως σαν ρουτερ κακη επιλογη.κλεισε και κανα firewall μηπως του κανει κανα θεμα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
awzekQQQ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Οχι αυτο μou το δωσαν τσαμπε. Enταξei απο θεμα ping ειμαι μια χαρα αλλο ειναι το προβλημα εφοσον δεν γνωριζεις δεν πειραζει To firewall δεν μπορω να το κλεισω τελειως μονο να χαμηλωσω το level του μπορω ( στο low το χω παρεπιπτοντως )και εχω κανει port forward sto mtorrent παντως ειναι 1200 seeds και κατεβαζει μονο με 300 κΒ/s που με το προιγουμενο κατεbαζε 1mb/s :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Οχι αυτο μou το δωσαν τσαμπε. Enταξei απο θεμα ping ειμαι μια χαρα αλλο ειναι το προβλημα εφοσον δεν γνωριζεις δεν πειραζει To firewall δεν μπορω να το κλεισω τελειως μονο να χαμηλωσω το level του μπορω ( στο low το χω παρεπιπτοντως )και εχω κανει port forward sto mtorrent παντως ειναι 1200 seeds και κατεβαζει μονο με 300 κΒ/s που με το προιγουμενο κατεbαζε 1mb/s :S δοκιμασε με αλλο ρουτερ αν εχειςκανενα να δουμε.το προηγουμενο γιατι δεν το εχεις?? επισης στο Mtorrent προσεχε διοτι αμα εχεις βαλει να ανεβαζει full δηλαδη για ενα mbit το full einai 100 kbytes/sec τοτε ειναι λογικο να μην κατεβαζει πιο γρηγορα απο πχ 300 η 500.βαλε φρενο στο Upload και δοκιμασε παλι τωραγια το παιχνιδι επειδη δεν ξερω κατι παραπανω το μονο που μπορω να πω ειναι δοκιμη με αλλο ρουτερ.αν παιζει οκ τοτε το ρουτερ ειναι για πεταμα.επισης αν εισαι με wireless δοκιμασε με καλωδιο μηπως και τρωει κανα σκαλωμα εκει και για το παιχνιδι αλλα και για το οτι κατεβαζεις με 300 max. Δεν χρειαστηκε να κλεισω κανενα firewall αφου οταν μειωσα τα max connections σε 100 ειναι ολα μια χαρα κατεβαζει προς το παρον με 300 kB/s. Οσον αφορα αυτο ευχαριστω πολυ. Υπαρχει ακομα ενα προβλημα ομως που με απασχολει. Στον ελευθερο χρονο μου ασχολουμαι με το counter strike 1.6 και οταν πηρα πριν 1 εβδομαδα αυτο το modem οταν εμπενα σε καπιον server ανεβενε το loss σε 25 και το choke σε 50 και τελικωσ με πεταγε απο τον σερβερ με reason "Reliable scannel Overflowed". Δεν ξερω αμα ξεφευγω απο το θεμα αλλα ειμαι σιγουρος οτι το modem ειναι το προβλημα. Αμα υπαρχει κατι που μπορω να κανω και να ξερετε θα ειμυν ευγνωμων. επισης βρηκα και αυτο για το counterstrike http://www.etcwiki.org/wiki/Counter_Strike_Source_lag_choke_loss_and_ping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adonios77 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σευχαριστω που εψαξσες και βρηκες νεο software, αλλα οταν το βαζω νακανει update το δεχεται και λεει οτι οντος το κανει update και να περιμενω αλλα μετα απο περιπου 3 λεπτα μου λεει οτι ''session hast timed out'' το κανει αυτο ξερεις γιατι οταν δεν πατας καπου η τουλαχιστον να κανεις reload την σελλιδα το θεμα ειναι δεν προλαβαινει να μου πει το router οτι ναι το software ανανεωθηκε και πεταγεται το ''session hast timed out'' και κανω παλι log in για να μπω στο router. Ξερεις αν μπορω να το κλεισω αυτο ??? Καπου στο "about:config" του Firefox (αν χρησιμοποιεις Firefox -αν οχι κακο του κεφαλιου σου-) θα υπαρχει σιγουρα καποια ρυθμιση που να αυξανει το χρονο πριν σου βγαλει το μηνημα... Να εισαι προσεχτικος με αυτες τις ρυθμισεις! (δεν μπορω να το ψαξω αυτη τη στηγμη.. απλα σου δινω το ερεθισμα να το ψαξεις εσυ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george04 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Φυσικα και χρησιμοποιω firefox και ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καπου στο "about:config" του Firefox (αν χρησιμοποιεις Firefox -αν οχι κακο του κεφαλιου σου-) θα υπαρχει σιγουρα καποια ρυθμιση που να αυξανει το χρονο πριν σου βγαλει το μηνημα... Να εισαι προσεχτικος με αυτες τις ρυθμισεις! (δεν μπορω να το ψαξω αυτη τη στηγμη.. απλα σου δινω το ερεθισμα να το ψαξεις εσυ) Φυσικα και χρησιμοποιω firefox και ευχαριστω... χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα το session timed out δεν σημαινει οτι ερχεται απο τον mozilla.αν και για μενα να δοκιμασει να κανει το Update απο ιντερνετ explorer γιατι πολλες φορες δημιουργονται παρατραγουδα απο αλλους browsers.το session timetout κανονικα βγαινει επειδη δεν εχει γινει καμια ενεργεια στο ρουτερ οποτε το ρουτερ θεωρει οτι ο χρηστης εχει αφησει ανοιχτη την σελιδα του ρουτερ και επειδη δεν κανει κλικ κανει Timeout.το αλλο το timeout στον explorer οπως και στον Mozilla Ξερω οτι το βαζεις οταν αργει να ανοιξει μια σελιδα πολυ ωρα οποτε του λες να μην κανει timeout.στον explorer πχ το γραφεις και στο τελος καπως:timeout=34 αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.αλλα στην περιπτωση του φιλου μας το Timeout γινεται απο τον ρουτερ.οποτε ας δοκιμασει με αλλο browser η σε αλλο Pc αν μπορει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermarioarv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια καλησπερα. μπορειτε να μου πειτε αν τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι καλα και αν μπορω να κλειδωσω παραπανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια καλησπερα. μπορειτε να μου πειτε αν τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι καλα και αν μπορω να κλειδωσω παραπανω???? 47 attenuation down 8,4 margin down και σχεδον 6 Mbit.ευχαριστεις και τον θεο.47 attenuation σημαινει ο οτε κατι παραπανω απο 3 Km αν θυμαμαι καλα στο περιπου. πολυ καλα ειναι μην λες τιποτα.αλλοι παιζουν 5 και 4 mbit Με 40 attenuation και 6 margin.θα κερδιζες κανα 0,5 mbit αν με προγραμμα πχ dmt tool και αν υποστηριζε το ρουτερ σου που δεν υποστηριζει εριχνες το margin στο 6.αλλα λογω του μεγαλου attenuation μπορει να σου κανει προβληματα.επισης αν εισαι σε fast path παλυ δυσκολο ισως κερδιζες λιγο σε ταχυτητα αλλα εχανες σε ping αμα σε εβαζαν Interleave.αλλα 99,9 τις 100 εισαι ηδη interleave.Μια χαρα γραμμη για την αποσταση .φτουσου μην σε ματιασουμε ειλικρινα. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ iNTERLEAVE ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermarioarv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 47 attenuation down 8,4 margin down και σχεδον 6 Mbit.ευχαριστεις και τον θεο.47 attenuation σημαινει ο οτε κατι παραπανω απο 3 Km αν θυμαμαι καλα στο περιπου. πολυ καλα ειναι μην λες τιποτα.αλλοι παιζουν 5 και 4 mbit Με 40 attenuation και 6 margin.θα κερδιζες κανα 0,5 mbit αν με προγραμμα πχ dmt tool και αν υποστηριζε το ρουτερ σου που δεν υποστηριζει εριχνες το margin στο 6.αλλα λογω του μεγαλου attenuation μπορει να σου κανει προβληματα.επισης αν εισαι σε fast path παλυ δυσκολο ισως κερδιζες λιγο σε ταχυτητα αλλα εχανες σε ping αμα σε εβαζαν Interleave.αλλα 99,9 τις 100 εισαι ηδη interleave.Μια χαρα γραμμη για την αποσταση .φτουσου μην σε ματιασουμε ειλικρινα. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ iNTERLEAVE ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου... απλα με εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι δεν ειμαι σε κανα απομακρυσμενο μερος του Θεου αλλα Καλαμαρια (Αγ.Ιωαννη) Θεσσαλονικης..... Που να ημουν σε κανα κολοχωρι ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου... απλα με εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι δεν ειμαι σε κανα απομακρυσμενο μερος του Θεου αλλα Καλαμαρια (Αγ.Ιωαννη) Θεσσαλονικης..... Που να ημουν σε κανα κολοχωρι ...... δεν παιζει ρολο που εισαι αλλα ποσο κοντα εισαι στο κτιριο του οτε.μπορει να εισαι σε ενα κολοχωρι οπως λες 10 σπιτιων και ο οτε να ειναι στο κεντρο και να εισαι στα 300 μετρα αφου ενα χωριο μπορει να μην ειναι ουτε 3 Km διαμετρο και να παιζεις 24. το ιδιο και εδω στην αθηνα.αν πας στο κεντρο ειναι ο ενας οτε πανω στον αλλον.αλλα αν πας πιο εξω ειναι πιο μακρια ο ενας απο τον αλλον.μπορει να τυχει να εισαι διπλα και να παιζεις 23 μπορει να τυχει να εισαι στα συνορα να το πω ετσι της περιοχης και να παιζεις 2 mbit. δεν παει με το αν ειναι χωριο.παιζει ποσο κοντα εισαι στο κτιριο του οτε δηλαδη ποσο κοντα στο αστικο κεντρο οπως και η ποιοτητα του χαλκου εσυ εισαι πολυ μακρια απο τον οτε για τον α.β λογο.μπορει να εισαι στα συνορα με μια αλλη περιοχη δηλαδη να εισαι στο πιο μακρινο σημειο της περιοχης.δεν γινεται να εχουν και οτε ανα 1 Km.αυτο γινεται μονο στο κεντρο της αθηνας επειδη ειναι τοσες χιλιαδες ατομα.εκει ο ενας οτε ειναι πανω στον αλλον επειδη ειναι απειρα ατομα και πελατες.κεντρο κεντρο αθηνας μιλαω βεβαια οχι αθηνα γενικα.μετα οταν πας στις πιο εξω περιοχες ξεκινανε τα προβληματα αποστασεων οπως γινεται και με σενα.συν οτι πολλες περιοχες επειδη ειναι μικρες η επειδη δεν φτιαχτηκε οτε καποτε περνουν απο διπλα περιοχη οποτε εκει εχεις ηδη μια χ αποσταση.εσυ παντως πρεπει να εισαι κανα 3 με 3,5 Km αποσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Γειά χαρά, τα δικά μου, στατιστικά πώς σας φαίνονται. Όλα εντάξει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 12 mbit για 9 margin και 9 attenuation κανονικα ειναι λιγο.κανονικα θα πρεπε να παιζεις κανα 20 αρι Mbit.μιλα με την εταιρεια να το τσεκαρουν.αν ειναι θεμα χαλκου βεβαια και οχι ρυθμισεων απο τον Provider σου μην περιμενεις να γινει καμια αλλαγη.δεν πρεπει να εισαι ουτε Km απο τον οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχεις δίκιο poulinos ο οτε είναι 5 στενά πιό κάτω, διστυχώς όταν είχε έρθει πρόπερσι τεχνικός για να ενεργοποιηθεί η τηλεφωνική γραμμή, μου λέει οτι πάνω απο 10Mbit μήν περιμένω λόγω της ποότητας καλωδίωσης απο το κλιμακοστάσιο ώς το διαμέρισμά της πολυκατοικίας (.αμώτο, πολυκατοικία του '74). Πόσο έυκολο να είναι άραγε η αλλαγή του καλωδίου (απο το κλιμακοστάσιο ώς το διαμέρισμα του 1ου ορόφου) ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα