Προς το περιεχόμενο

zte zxv10 h108l firmware update

george04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω το router zte zxv10 h108l απο την wind και θελω

να κανω update το firmware μπορει καποιος να μου βρει την

τελευταια version? οχι εγω οτι δεν εψαξα αλλα καταφερα μονο

να βρω την πρωτη εκδοση αυτην που εχει ηδη το router.

οποιος βρει ας μου γραψει το link η να μου πει τι νακανω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν υπαρχει ακομα καποιο leak, επειδη ειναι custom firmware της wind, αν αντιμετωπιζεις προβλημα παιρνεις τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη και κανονιζουν ραντεβου με τεχνικο για το update. Το ψαχνω και γω για ενα φιλο. Απο περιεργεια, μπες στο μενου του router και πες μου τι software version λεει.

Σευχαριστω που εψαξσες και βρηκες νεο software, αλλα οταν το βαζω νακανει update το δεχεται και λεει οτι οντος το κανει update και να περιμενω

αλλα μετα απο περιπου 3 λεπτα μου λεει οτι ''session hast timed out'' το κανει αυτο ξερεις γιατι οταν δεν πατας καπου η τουλαχιστον να κανεις reload την σελλιδα

το θεμα ειναι δεν προλαβαινει να μου πει το router οτι ναι το software ανανεωθηκε και πεταγεται το ''session hast timed out'' και κανω παλι log in για να μπω στο router.

Ξερεις αν μπορω να το κλεισω αυτο ???

να υποθεσω το Update γινεται με ethernet και οχι ασυρματα.επισης για μενα δεν αξιζει ουτε Update καν αυτο.για πεταμα ειναι και καλυτερα ενα αλλο.αν το υπαρχον ειναι custom version wind και εσυ βρισκεις το ιδιο version αλλα οχι custom περασε το.μπορει να υπαρχουν 2 ιδια το ενα custom Το αλλο generic.

Ξερεις τι γινεται μαλλον νομιζω οτι μπηκε η νεα εκδοση γιατι προτου να πατησω update λεει απο κατω σαν σημειωσει μολης θα τελειωσει το update

θα κανει restart το router και οντος εκανε αλλα στο status λεει ακομα την ''Software Version V1.0.01_WIND_A'' την αρχικη version πως ξερω εγω οτι οντος μπηκε ???

Ναι στο utorrent το βαζω να κατεβασει μερικα αρχεια ωρεα περνει ταχυτητα μετα απολιγη ωρα ολα τα downloads σταματανε εντελως και μετα παλι απο μερικα λεπτα κατεβαζει κανονικα

και μετα παλι τα ιδια και τα ιδια και εκανε και διακοπες ξερεις στα windows 7 κατω στο taskbar to shma του δικτυο το κιτρινο τετραγωνακη μετο θαυμαστικο και μετα παλι ξαναερχοτανε το internet.

Sarandi σευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και για τον χρονο σου...

αν θες να ρωτησεις κατι αλλο ρωτα ... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...