thief7710 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Για όσους λενε ότι είναι ακριβά τα Mac:φτιάξτε έναν υπολογιστή με i5,4giga ram 500giga σκληρό κάρτα γραφικών ,ένα ζευγάρι ηχεία, ένα καλο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, ένα πολυ καλο κουτί που κόβει θόρυβο- θερμοκρασία ,webcam , wifi κτλ και μια οθόνη 21,5 ιντσών αντίστοιχης ποιότητας με αυτή των iMac ρίξε απο πάνω και τα win 7 τα ultimate και αν βγει φτηνοτερο απο τον iMac σφύριξτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το ipad θεωρειται τοσο μεγαλη επανασταση...το iphone ναι οκ. εκει συμφωνω. το ipad ομως ηταν ενα μεγαλο iphone.ηθελε πολλη σκεψη νομιζετε για να το αναπτυξει η apple; γιατι τοσα ευσημα;;; Αν ήταν τόσο απλό θα πουλούσε και ο ανταγωνισμός τα tablets του! Αλλά όπως βλέπεις ένας ένας φεύγει από τη μέση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Για όσους λενε ότι είναι ακριβά τα Mac:φτιάξτε έναν υπολογιστή με i5,4giga ram 500giga σκληρό κάρτα γραφικών ,ένα ζευγάρι ηχεία, ένα καλο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, ένα πολυ καλο κουτί που κόβει θόρυβο- θερμοκρασία ,webcam , wifi κτλ και μια οθόνη 21,5 ιντσών αντίστοιχης ποιότητας με αυτή των iMac ρίξε απο πάνω και τα win 7 τα ultimate και αν βγει φτηνοτερο απο τον iMac σφύριξτε στα μισα λεφτα βγαινει χοντρικα μην λεμε οτι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το iphone το πουλαει τοσο για 2 λογους. 1)Πουλαει καλα ακομα και σε αυτες τις τιμες. 2)Σε κανει να νιωθεις καποιος γιατι δεν εχεις σουπα android συσκευη των 200ε εως 400ε, αλλα εισαι χρηστης iOS μαζι με την παγκοσμια elite. Οι παραπανω λογοι ειναι που δεν ειδαμε φθηνη συσκευη apple ακομα και ουτε θα δουμε, δεν ειναι θεμα ποιοτητας, αλλα θεμα γκλαμουριας. Οσο για τα επιχειρηματα, η αλλοι απλα κλεβουν η apple σχεδιαζει, αρα κοστιζει παραπανω η συσκευη της. Ναι η apple εχει μια ομαδα ανθρωπων που προγραμματιζει και σχεδιαζει το iOS και παει στην samsung, pentagon, foxconn για τα υπολοιπα. Η samsung ειναι μια εταιρια που παιρνει ετοιμο το android, εχει 2 κορεατες που φτιαχνουν ενα αχρηστο theme για το android, ΑΛΛΑ, εχει ομαδες για τις οθονες, για τις cpu, για τις μνημες flash ram, για τα παντα. Επισεις εχει και τα μηχανηματα και χιλιαδες περισσοτερους εργατες. Νομιζω το κοστος του iOS δεν συγκρινεται με το κοστος ολων το παραπανω. Αφου ειναι φθηνα ας τα παει η apple και ας τις φτιαχνει μονη της τις συσκευες, οπως κανουν οι βασικοι αντιπαλοι της σε δικες της εγκαταστασεις. Εγω πιστευω οτι το μαρκετινγκ της κοστιζει πολλα περισσοτερα, απο οτι η αναπτυξη του iOS. Μόνο που ακόμα και οι επεξεργαστές της (βλέπε A4) είναι σχεδιασμένοι από την Apple και απλά η Samsung αναλαμβάνει να τα παράγει στο εργοστάσιο της. Η τεχνογνωσία έρχεται μέσα από τα εργαστήρια της Apple(βέβαια πάντα βασίζεται σε ήδη υπάρχουσα τεχνολογία, δε λέμε ότι τα έβγαλε από το κεφάλι της). Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να θεωρείται "καλλιτέχνης" ο οίκος Dior, αλλά το εργοστάσιο που αναλαμβάνει να παράγει τα ρούχα της εταιρίας. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Samsung είναι καινοτόμος εταιρία στον χώρο του hardware. Αλλά το hardware από μόνο του δεν πάει τα πράγματα μπροστά. Πρέπει να υπάρχει ένα δυνατό software που να το αξιοποιεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαφορά Android με WM7. Τα πρώτα χρειάζονται συνεχώς όλο και καλύτερα CPU για να τρέξουν σωστά, ενώ τα WM7 τρέχουν άψογα ακόμα και σε Low-cpu smartphones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlchemicalSilver Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αν ήταν τόσο απλό θα πουλούσε και ο ανταγωνισμός τα tablets του! Αλλά όπως βλέπεις ένας ένας φεύγει από τη μέση! "ένας ένας φεύγει από τη μέση" (=δικαστικα γιατι στις αγορες της ανατολης εχουν γ@μηθει να πουλανε τα galaxy tab και τα xoom...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Για όσους λενε ότι είναι ακριβά τα Mac:φτιάξτε έναν υπολογιστή με i5,4giga ram 500giga σκληρό κάρτα γραφικών ,ένα ζευγάρι ηχεία, ένα καλο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, ένα πολυ καλο κουτί που κόβει θόρυβο- θερμοκρασία ,webcam , wifi κτλ και μια οθόνη 21,5 ιντσών αντίστοιχης ποιότητας με αυτή των iMac ρίξε απο πάνω και τα win 7 τα ultimate και αν βγει φτηνοτερο απο τον iMac σφύριξτε ποσο κανει ενα τετοιο μακ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Οσο ενα z750 mtx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αν ήταν τόσο απλό θα πουλούσε και ο ανταγωνισμός τα tablets του! Αλλά όπως βλέπεις ένας ένας φεύγει από τη μέση! το κακο ειναι οτι ξεκινησαν με υψηλες τιμες , αντιστοιχες του ipad οταν μοιραια καποια στιγμη πεσουν οι τιμες , η κατασταση μαλλον θα αναστραφει οι κατοχοι android , απλα δε θελουν να χρυσοπληρωνουν τιποτα αυτοι που χρυσοπληρωνουν πανε κατευθειαν στην apple και οταν ενα προιον android κανει τα ιδια λεφτα με το αντιστοιχο apple (και ας ειναι τεχνικα ανωτερο), δεν προκειται να περπατησει.. εγω αυτο εχω καταλαβει εγω πολυ ευχαριστως θα επαιρνα μια ταμπλετα με honeycomb, αλλα οχι στις τωρινες τιμες Οσο ενα z750 mtx μωρε να τα δωσουμε αν ειναι να λυθουν ολα τα προβληματα μας , καμια καρτα γραφικων της προκοπης θα εχουμε επανω ή μπααα? (στα 2Κ + παντως βλεπω οτι πλεον παιρνει καποιος 6970Μ o,τι πρεπει για αναλυση 2560 x 1440 ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Για όσους λενε ότι είναι ακριβά τα Mac:φτιάξτε έναν υπολογιστή με i5,4giga ram 500giga σκληρό κάρτα γραφικών ,ένα ζευγάρι ηχεία, ένα καλο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, ένα πολυ καλο κουτί που κόβει θόρυβο- θερμοκρασία ,webcam , wifi κτλ και μια οθόνη 21,5 ιντσών αντίστοιχης ποιότητας με αυτή των iMac ρίξε απο πάνω και τα win 7 τα ultimate και αν βγει φτηνοτερο απο τον iMac σφύριξτε mouse-keyboard:Logitech Cordless Desktop S520 35.90 € speaker:Genius SP-HF500A 23.10 € monitor:Dell Ultrasharp U2311H 170.50 € dvd-rw:Sony AD-7260S 15.89 € ram:Corsair Vengeance 4GB 36.70 € gpu:XFX Radeon HD6870 1GB 169.51 € hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB 50.71 € cpu:Intel Core i5-2500K 188.60 € mobo:MSI P67A-G45 125.15 € psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 82.00 € case:Xigmatek Utgard 87.03 € Windows 7 Ultimate 64-bit English DSP 170 € Συνολο:1150 € Αλλά δε διευκρίνισες ποιο i5 και ποια κάρτα γραφικών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 γεια και από εμένα. διακρίνω στην απλότητα ομορφιά και χάρη ...είχε κάποτε κάποιος ...και είχε τόσο δίκιο . λέω να δούμε από μια άλλη πλευρά το θέμα. (γιατί πέτυχε o jobs και μαζί του και η apple) έδωσε στον κόσμο κάτι που δεν του το δίνανε οι άλλοι , προσιτή πολυτέλεια . και δεν έχει να κανει με τα χρήματα , αλλά με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα σε μια κατάσταση . πολύ καλό το τάδε κινητό , πολύ ωραίο το άλλο , άπειρες δυνατότητες το παράλλο και πάει λέγοντας , υστερούν όμως σε κάτι .και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία μιας εταιρίας . δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι . δηλ. βγάζει ο ένας ένα HTC πάνω στο τραπέζε και το κοιτάς από μακρυά , το χαλβαδιάζεις και λες φαίνεται πολύ ωραίο και <<δυνατό>> , αλλά αν δεν είσαι γνώστης των πραγμάτων και σε ρωτήσουνε ποιο κινητό είναι αυτό μπορεί να πεις και καμιά μπαλαφάρα του τύπου Samsung ή Nokia . Το ίδιο ισχύει και τις λεγόμενες <<ταμπλέτες>> , όλες καλές είναι και όλες ωραίες αλλά ποιες είναι...? , θα πρέπει να ανοίξεις το προσπέκτους του Γερμανού ή του Multirama ή του Πλαισίου για να το βρεις και άν.... Στο δίπλα τραπέζι απιθώνει ο τυπάς ή τύπισσα το iPhone ή το iPad αν θέλετε ή ακόμα και ένα MacBook με την μια το έχεις πιάσει ότι κάτι διαφορετικό είναι , κάτι αλλοιώτικο .... Θες το σχέδιο , οι γραμμές , το σχήμα σε οδηγούν να το κοιτάξεις και να το <<διαβάσεις>> με την μια . Δεν θα ξεχάσω μια γυναίκα περασμένης ηλικίας σε μια συνεστίαση που ξεχώρισε το iPhone 3 από το iPhone 4 , και που όταν της έκανα την σχετική ερώτηση δεν γνώριζε τι μάρκα είναι το σταθερό τηλεφωνό στο σπίτι της . Οπως και να έχει παραδείγματα υπάρχουνε και από τις δύο πλευρές πολλά και σεβαστά είναι όλα . Αλλά αν θέλουμε να πούμε αλήθεια μόνο μια φράση τα χαρακτηρίζει αυτά τα <<διαβολομηχανήματα>> .... είναι μικρά , είναι μαύρα (και άσπρα) , και είναι κακά ....και το μάτι πέφτει επάνω τους αμέσως . Για το θέμα υπολογιστής τώρα , πάνω κάτω ισχύουνε τα ίδια . Και εγώ ένα iMac έχω και είμαι χρήστης υπολογιστή από 1995 .Εχω αλλάξει ούτε και εγώ ξέρω πόσα μηχανήματα , αλλά από την στιγμή που δεν έπαιξα ποτε παιχνίδια στο pc δεν με ενδιέφεραν ποτε οι δυνατότητες τους . Τώρα τελευταίως έχω έναν υπολογιστή αρκετά δυνατό που τρέχω fedora , έτσι για τον χαβαλέ ....και τον iMac για τον χαβαλέ τον πήρα ...και το iPod ...... Τροφή για την ψυχή είναι αυτά παιδιά ... αισθάνεσαι ωραία με κάτι και αν έχεις την δυνατότητα το αγοράζεις ....τώρα αν κάνει και καφέδες και γλυκά ακόμα καλύτερα ....και αν δεν τρέχει τέσσερις ανοιχτούς φυλλομετρητές να παίζουνε τέσσερα διαφορετικά βιντάκια του youtube , ε δεν χάλασε και ο κόσμος ....εσύ για τον χαβαλέ το αγόρασες .... και εκεί πάνω πάτησε και ο άρχοντας ο jobs .... στην ανάγκη μας να ταίσουμε την ψυχή μας με χαρά και ευχαρίστηση .... αυτά από εμένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αλλά δε διευκρίνισες ποιο i5 και ποια κάρτα γραφικών! πλεον εχουν sandybridge και οι μακ, οσο για καρτα εχεις να ανταγωνιστεις 6970Μ μπορεις παντως να ανεβασεις κι αλλο το budget του pc μεχρι να φτασεις τη τιμη του μακ, βαζοντας μεσα πραγματα που θα το κανουν πολυ καλυτερο οπως ssd, παραπανω ραμ, δευτερη καρτα , μεγαλυτερο σκληρο , με εξαιρεση την οθονη βεβαια, αλλα για να εχεις τετοια οθονη θες και αναλογη(ες) καρτα(ες) imho* δες τα εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/All-in-one-computers.htm?Manufacturer=Apple *αν και εδω ειμαι μαλλον λαθος επειδη σκεφτομαι να μπορει να σηκωνει η καρτα μου games στην ταδε αναλυση, για αυτο μου φαινεται υπερβολη η 27αρα των μακ (με την συγκεκριμενη καρτα) , αλλα τα games ετσι κι αλλιως δεν ειναι ο σκοπος τους. για τα δικα μου γουστα δηλαδη δεν ειναι ισορροπημενοι υπολογιστες, αλλα για καποιον που θελει μεγαλη οθονη για να δουλεψει , επειδη ετσι ειναι η φυση της δουλειας του, κατι τετοιο δεν τον ενδιαφερει οπως και να χει ομως με τετοιες τιμες θα επρεπε να μπορουν να παιξουν και απαιτητικα παιχνιδια στην αναλυση που επελεξαν, απο τη στιγμη που μιλαμε για κατι που πλασαρεται ως αιχμη της τεχνολογιας (και απο τη στιγμη που τα games ειναι ο,τι πιο απαιτικο θα κληθει να κανει ποτε ενας υπολογιστης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 γεια και από εμένα. διακρίνω στην απλότητα ομορφιά και χάρη ...είχε κάποτε κάποιος ...και είχε τόσο δίκιο . λέω να δούμε από μια άλλη πλευρά το θέμα. (γιατί πέτυχε o jobs και μαζί του και η apple) έδωσε στον κόσμο κάτι που δεν του το δίνανε οι άλλοι , προσιτή πολυτέλεια . και δεν έχει να κανει με τα χρήματα , αλλά με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα σε μια κατάσταση . πολύ καλό το τάδε κινητό , πολύ ωραίο το άλλο , άπειρες δυνατότητες το παράλλο και πάει λέγοντας , υστερούν όμως σε κάτι .και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία μιας εταιρίας . δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι . δηλ. βγάζει ο ένας ένα HTC πάνω στο τραπέζε και το κοιτάς από μακρυά , το χαλβαδιάζεις και λες φαίνεται πολύ ωραίο και <<δυνατό>> , αλλά αν δεν είσαι γνώστης των πραγμάτων και σε ρωτήσουνε ποιο κινητό είναι αυτό μπορεί να πεις και καμιά μπαλαφάρα του τύπου Samsung ή Nokia . Το ίδιο ισχύει και τις λεγόμενες <<ταμπλέτες>> , όλες καλές είναι και όλες ωραίες αλλά ποιες είναι...? , θα πρέπει να ανοίξεις το προσπέκτους του Γερμανού ή του Multirama ή του Πλαισίου για να το βρεις και άν.... Στο δίπλα τραπέζι απιθώνει ο τυπάς ή τύπισσα το iPhone ή το iPad αν θέλετε ή ακόμα και ένα MacBook με την μια το έχεις πιάσει ότι κάτι διαφορετικό είναι , κάτι αλλοιώτικο .... Θες το σχέδιο , οι γραμμές , το σχήμα σε οδηγούν να το κοιτάξεις και να το <<διαβάσεις>> με την μια . Δεν θα ξεχάσω μια γυναίκα περασμένης ηλικίας σε μια συνεστίαση που ξεχώρισε το iPhone 3 από το iPhone 4 , και που όταν της έκανα την σχετική ερώτηση δεν γνώριζε τι μάρκα είναι το σταθερό τηλεφωνό στο σπίτι της . Οπως και να έχει παραδείγματα υπάρχουνε και από τις δύο πλευρές πολλά και σεβαστά είναι όλα . Αλλά αν θέλουμε να πούμε αλήθεια μόνο μια φράση τα χαρακτηρίζει αυτά τα <<διαβολομηχανήματα>> .... είναι μικρά , είναι μαύρα (και άσπρα) , και είναι κακά ....και το μάτι πέφτει επάνω τους αμέσως . Για το θέμα υπολογιστής τώρα , πάνω κάτω ισχύουνε τα ίδια . Και εγώ ένα iMac έχω και είμαι χρήστης υπολογιστή από 1995 .Εχω αλλάξει ούτε και εγώ ξέρω πόσα μηχανήματα , αλλά από την στιγμή που δεν έπαιξα ποτε παιχνίδια στο pc δεν με ενδιέφεραν ποτε οι δυνατότητες τους . Τώρα τελευταίως έχω έναν υπολογιστή αρκετά δυνατό που τρέχω fedora , έτσι για τον χαβαλέ ....και τον iMac για τον χαβαλέ τον πήρα ...και το iPod ...... Τροφή για την ψυχή είναι αυτά παιδιά ... αισθάνεσαι ωραία με κάτι και αν έχεις την δυνατότητα το αγοράζεις ....τώρα αν κάνει και καφέδες και γλυκά ακόμα καλύτερα ....και αν δεν τρέχει τέσσερις ανοιχτούς φυλλομετρητές να παίζουνε τέσσερα διαφορετικά βιντάκια του youtube , ε δεν χάλασε και ο κόσμος ....εσύ για τον χαβαλέ το αγόρασες .... και εκεί πάνω πάτησε και ο άρχοντας ο jobs .... στην ανάγκη μας να ταίσουμε την ψυχή μας με χαρά και ευχαρίστηση .... αυτά από εμένα . αληθινα φιλικα η ψυχη δεν χορταινει ουτε ταιζεται με πραγματα που μπορεις να αγορασεις (μικρος θα εισαι μαλλον θα το μαθεις αργοτερα) τα apple ειναι ευκολοχρηστα και σχετικα απροβληματιστα αν καποιος θελει κατι τετοιο ναι ειναι γαμω τα μηχανακια,το τιμημα που πληρωνεις ομως για να τα εχεις αυτα ειναι αβασταχτο και δεν μιλαω μονο για τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 γεια και από εμένα. διακρίνω στην απλότητα ομορφιά και χάρη ...είχε κάποτε κάποιος ...και είχε τόσο δίκιο . λέω να δούμε από μια άλλη πλευρά το θέμα. (γιατί πέτυχε o jobs και μαζί του και η apple) έδωσε στον κόσμο κάτι που δεν του το δίνανε οι άλλοι , προσιτή πολυτέλεια . και δεν έχει να κανει με τα χρήματα , αλλά με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα σε μια κατάσταση . πολύ καλό το τάδε κινητό , πολύ ωραίο το άλλο , άπειρες δυνατότητες το παράλλο και πάει λέγοντας , υστερούν όμως σε κάτι .και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία μιας εταιρίας . δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι . δηλ. βγάζει ο ένας ένα HTC πάνω στο τραπέζε και το κοιτάς από μακρυά , το χαλβαδιάζεις και λες φαίνεται πολύ ωραίο και <<δυνατό>> , αλλά αν δεν είσαι γνώστης των πραγμάτων και σε ρωτήσουνε ποιο κινητό είναι αυτό μπορεί να πεις και καμιά μπαλαφάρα του τύπου Samsung ή Nokia . Το ίδιο ισχύει και τις λεγόμενες <<ταμπλέτες>> , όλες καλές είναι και όλες ωραίες αλλά ποιες είναι...? , θα πρέπει να ανοίξεις το προσπέκτους του Γερμανού ή του Multirama ή του Πλαισίου για να το βρεις και άν.... Στο δίπλα τραπέζι απιθώνει ο τυπάς ή τύπισσα το iPhone ή το iPad αν θέλετε ή ακόμα και ένα MacBook με την μια το έχεις πιάσει ότι κάτι διαφορετικό είναι , κάτι αλλοιώτικο .... Θες το σχέδιο , οι γραμμές , το σχήμα σε οδηγούν να το κοιτάξεις και να το <<διαβάσεις>> με την μια . Δεν θα ξεχάσω μια γυναίκα περασμένης ηλικίας σε μια συνεστίαση που ξεχώρισε το iPhone 3 από το iPhone 4 , και που όταν της έκανα την σχετική ερώτηση δεν γνώριζε τι μάρκα είναι το σταθερό τηλεφωνό στο σπίτι της . Οπως και να έχει παραδείγματα υπάρχουνε και από τις δύο πλευρές πολλά και σεβαστά είναι όλα . Αλλά αν θέλουμε να πούμε αλήθεια μόνο μια φράση τα χαρακτηρίζει αυτά τα <<διαβολομηχανήματα>> .... είναι μικρά , είναι μαύρα (και άσπρα) , και είναι κακά ....και το μάτι πέφτει επάνω τους αμέσως . Για το θέμα υπολογιστής τώρα , πάνω κάτω ισχύουνε τα ίδια . Και εγώ ένα iMac έχω και είμαι χρήστης υπολογιστή από 1995 .Εχω αλλάξει ούτε και εγώ ξέρω πόσα μηχανήματα , αλλά από την στιγμή που δεν έπαιξα ποτε παιχνίδια στο pc δεν με ενδιέφεραν ποτε οι δυνατότητες τους . Τώρα τελευταίως έχω έναν υπολογιστή αρκετά δυνατό που τρέχω fedora , έτσι για τον χαβαλέ ....και τον iMac για τον χαβαλέ τον πήρα ...και το iPod ...... Τροφή για την ψυχή είναι αυτά παιδιά ... αισθάνεσαι ωραία με κάτι και αν έχεις την δυνατότητα το αγοράζεις ....τώρα αν κάνει και καφέδες και γλυκά ακόμα καλύτερα ....και αν δεν τρέχει τέσσερις ανοιχτούς φυλλομετρητές να παίζουνε τέσσερα διαφορετικά βιντάκια του youtube , ε δεν χάλασε και ο κόσμος ....εσύ για τον χαβαλέ το αγόρασες .... και εκεί πάνω πάτησε και ο άρχοντας ο jobs .... στην ανάγκη μας να ταίσουμε την ψυχή μας με χαρά και ευχαρίστηση .... αυτά από εμένα . Τι γίνεται,στη περίπτωση που ο τυπάς κ η τύπισσα, αντιμετωπίζουν τα μουρμουρητά από πίσω τους,του τύπου "δες το ψώνιο, κατέβηκε στο καφέ με i-ταδε για να μας το παίξει γκόμενος/γκόμενα και μουράτος/μουράτη,το πρόβατο!" Υπάρχει και αυτή η οπτική γωνία και μερικές φορές, λίγη διακριτικότητα δε βλάπτει! Στο να ταΐσουμε την ψύχη μας,δε μπορώ να διαφωνήσω, είμαστε ανθρώποι!Και τα περισσότερα τα ξοδεύουμε στη διασκέδαση και όχι στη επιβίωση μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια μη λέμε οτι θέλουμε για τα tablet.... σα το iPad (ποιοτητα και smoothness δεν υπαρχει άλλο εδω και πολυ καιρό!!! Τα μονα που μπορουν να το ανταγωνιστουν κατα την γνωμη μου ειναι το asus transformer και ήλπιζα το HP Touchpad που κι αυτο τελικα δεν ήταν τόσο καλο..λογω παλαιου επεξεργαστη που του βαλαν) Μου έφερε ενας φιλος το Archos 101 Internet tablet (gen 8) που εχει χαρακτηριστικά ίδια με του πρώτου iPad (CPU,RAM,κτλ.) για να το ρετουσάρω αφού πηγαινει απελπιστικα αργα στην κινηση,στο φορτωμα,σε ολα!! Με μόλις 1 μήνα κανονικής χρήσης!!! Και αφου ειχα κανει τοτε το hack για να παιρνει εφαρμογες απ το κανονικο android store.. Του εβαλα την τελευταια αναβαθμιση που βγήκε μολις πριν λιγες μερες και τιποτα!! Τα ίδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου... Έπειτα του έκανα root (πολυ δυσκολα μεν) και του βαλα μια CM7 μπας και ανασανει...παει πολυ καλυτερα αλλα με αρκετα προβληματα και χωρις να δουλευουν τα USB Host,HDMI κτλ... Αυτή ειναι η καταντια των Android Users...να γινονται μπαλακι αναμεσα σε εταιρειες και στους xda για να δουλεψει κατι σωστα αλλα και λειτουργικα... δεν ειναι τυχαιο δε οτι πολλλοι χρηστες αυτου του Tablet δεν εχουν αναβαθμισει fw για λογους αποδοσης και αλλων προβληματων που εμφανιστηκαν μετεπειτα.. Αυτο ειναι το προβλημα!!! Βγαζουν ημιτελή προιόντα!! Τι να το κανω να μου δουλεψει σωστα οοοταν θα χεις περασει καιρος και θα χω ξενερωσει την ζωη μου και θα χουν βγει αλλα 100 μοντελα που θα ναι καλυτερα?? Και μετα απο τοσο ψαξιμο?? Ποια η εννοια μετα να αγορασεις το οτιδηποτε?? Και μη λεμε οτι θελουμε.. άλλο jailbreak και να περασεις εφαρμογες, και αλλο να κανεις root (που σε αλλες περιπτωσεις ειναι πανευκολο και σε αλλες πανδυσκολο + backup και να μπλεκεις με bootloaders κτλ.- στις iDevices κανεις restore απο iTunes και ουτε brickάρισμα ουτε τιποτα!!) Υπόψιν πως δεν ειχα ποτε iPhone αν κ τα χω χειριστει πληρως , ενα Android x8 εχω που κι αυτο με βελτιστοποιησεις εχει γινει ανθρωπινο..αν περιμεναμε απ την sony ericsson.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τον 17 "φορητό" όμως δεν τον βάζεις στην τσέπη αλλά για ...σκιά το καλοκαίρι! Ναι αλλά με τα 300 μου πήρα smartphone με 4" οθόνη και όχι 3,5 να ξεστραβώνομαι.Μου περίσσεψαν άλλα τόσα λεφτά σε σχέση με το μηλόφωνο,και δεν ψάχνω να βρω μέρη με καλύτερο σήμα.Και προπάντων μου κάνει την δουλειά που το θέλω. Και αν γουστάρει και η γυνάικα μου το ίδιο θα της το πάρω το ίδιο και αυτηνής και πάλι θα μου μείνει και κανα 50,- στην τσέπη. Για όσους διαφωνούν...κάντε τον στηβ και το μήλο ακόμα πιο πλούσιους να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να υπερηφανεύονται για τα λεφτά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις