Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, δεν νομίζω να μην σε πάρει ο ύπνος απόψε επειδή αποσύρεται ο Τζομπς, όπως είπε και ο Αχιλλέας Μπέος εχθές "Ουδείς αναντικατάστατος" ;ρ

(συγκρατείστε λίγο την συγκίνηση σας, φαίνεται αστείο.)

Ε όχι, αυτό δεν το δέχομαι, υπήρξαν μυριάδες εταιρίες που προσέφεραν στο τομέα της πληροφορικής περισσότερα από ότι η apple inc, ότι έχει αναδείξει πράγματα, το έχει κάνει, αλλά όχι ότι έχει προσφέρει στην τεχνολογία...

Την κάτω βόλτα την πήρε από λάθος χειρισμούς και όχι επειδή έφυγε ο Στίβ Δουλειάς, πήρε την κάτω βόλτα κρατώντας τις ίδιες τιμές με το ήδη παρωχημένο hardware (περίπου) που είχε, ανταγωνιστικότητα στο μηδέν και το ελιτιλίκι σύννεφο.

Και το προσωπικό μου σχόλιο για τον Τζομπς που φεύγει (εικόνα μαυροφορούσας που κουνάει το μαντήλι στο καράβι που χάνεται στον ορίζοντα):

Μια εποχή τελείωσε, ας ελπίσουμε ότι μαζί με τον Τζομπς θα πάρει πόδι και το νομικό τους τμήμα και να πάψουμε να βλέπουμε μαλακίες προσφυγές επειδή η κούπα του Τζομπς μοιάζει με την κούπα του CEO της Samsung:P

Ο ύπνος θα με πάρει μια χαρά... τώρα αν εσένα φίλε μου σου φαίνεται αστείο που κάποιος μπορεί να έχει έναν κάποιο σεβασμό για ένα άτομο που έχει καταφέρει τόσα πολλά στο τομέα του, πραγματικά εκπλήσσομαι. Εκπλήσσομαι γιατί χρησιμοποιείς και φράσεις ενός ανθρώπου όπως ο Αχιλλέας Μπέος, που και αυτός έχει "προσφέρει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ" στο τομέα του αλλά και στην ήδη "φανταστική" εικόνα της χώρας μας!

Ας σταματήσουμε λοιπόν τα υπεροπτικά σχόλια και τις εξυπνάδες και ας ευχηθούμε σε έναν άνθρωπο να γίνει καλύτερα...

Δημοσ.

ρε φιλε ειλικρινα εισαι σοβαρος; συγκρινεις τα tablets που εβγαλε η apple το 2009-10 με τα tablets που υπηρχαν το 2000; το 2006 εκανε μεν το μεγαλο βημα η apple με το iphone.μετα απο κει τι ακριβως διαφορετικο σου προσφερει; μηπως σου ανεβαζει την καμερα 1 ΜΡ και σου πεταει κατι αλλα ψιλα και χαιρεσαι; σε λιγο θα μου βγαλεις την apple ως την κινητηρια δυναμη ολης της ψηφιακης τεχνολογιας!!! δεν ξερω πως ακριβως την αντιλαμβανεσαι εσυ την "καταναλωτικη συνειδηση" και αν αγοραζεις απο την apple επειδη μια φορα εκανε κατι καλο (εγω αυτο το λεω προβατισμο) αλλα για μενα καταναλωτικη συνειδηση ειναι να κοιτας το συμφερον σου και αυτο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειπα πιο πριν εγω (αν το διαβασες καλα) και δηλαδη για να γλιτωσει καποιος απο τη δικομανια της apple πρεπει να πουλαει απαραιτητα κατι τοσο διαφορετικο οσο το wp7 απο το ios? που τα ακουσες αυτα; και λες και το αλλο το τραγικο "δε γινεται να κατακρινουμε μια εταιρια η οποια αλλαξε τον τροπο..." κλπ κλπ κλπ

φιλε μου ΓΙΝΕΤΑΙ να κατακρινουμε τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ οταν κανει κατι να το αξιζει και η apple με την τελευταια πορεια της αξιζει 2 φασκελα

Μίλησες για καινοτομία και σου απάντησα ακριβώς πάνω σε αυτό εξηγώντας σου το γιατί η Apple είναι η νο1 καινοτόμος εταιρίας στον χώρο της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή.

Αν έχεις επιχειρήματα να μας καταδείξεις μια εταιρία η οποία έφερε περισσότερα καινοτόμα πράγματα τα τελευταία 2-3 χρόνια, εδώ είμαστε να τα διαβάσουμε.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως θεωρείς καινοτόμες τις εταιρίες όπως η samsung(που δεν έχει προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο πέρα από τις εξαιρετικές δε οθόνες της) π.χ. και την ίδια στιγμή για να θεωρήσεις την apple καινοτόμα, πρέπει ξέρω γώ να σου βγάζει κάθε χρόνο το τηλέφωνο με διαφορετική φιλοσοφία.

Από την κλίμακα καινοτομίας 1 εως 10, η Apple είναι στο 10, η samsung στο 5 και αντί να κράζεις την Samsung, κράζεις την Apple. Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται λογικό. Μου δείχνει ότι απλά είσαι hater και αρνείσαι να παραδεχτείς κάποια γεγονότα!

Κανείς δεν θα σου πει να πας να πάρεις iPhone, ούτε θα σου πει κανένας ότι σήμερα το iPhone είναι η καλύτερη smartphone συσκευή. Υπάρχουν τα android που έχουν προχωρήσει πολύ γρήγορα, υπάρχουν τα WM7 που είναι πολύ υποσχόμενα.

Όλη αυτή η αγορά των smartphones όμως πυροδοτήθηκε από την apple με μια εξαιρετική συσκευή, της οποίας οι διάδοχοι γίνονται όλο και καλύτεροι.

Μπορεί να λείπουν κάποια features από τις συσκευές της, αλλά η ποιότητα τους παραμένει η ίδια. Ο μέσος καταναλωτής που θα πάει να αγοράσει smartphone, όταν τα "στάξει" για το iPhone θα ξέρει ότι θα πάρει μια συσκευή που δουλεύει απροβλημάτιστα. Μια συσκευή η οποία θα υποστηριχτεί με αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 3 χρόνια. Μια συσκευή η οποία δεν θα χρειαστεί ποτέ mods και κόλπα για να δουλέψει όπως θα έπρεπε να δουλεύει. Και έμμεσα αυτός ο χρήστης στηρίζει την καινοτομία, γιατί ξέρει ότι δίνει τα λεφτά του σε μια εταιρία που ναι μεν βγάζει απίστευτα λεφτά, αλλά δίνει και ένα μεγάλο κομμάτι πίσω στο R&D για να του φέρει κάτι καινοτόμο και πρωτότυπο μέσα σε λίγα χρόνια.

Θέλεις να σου πω ότι το GalaxyS ας πούμε που θεωρήθηκε μια από τις καλύτερες iPhone Killer συσκευές είναι πραγματικά iPhone killer? Όχι! Δυστυχώς δεν είναι. Και δεν φταίει ούτε η έλλειψη features(το αντίθετο μάλιστα), ούτε η εξέλιξη. Φταίει η έλλειψη ποιότητας και η μη προσεγμένη δουλειά! Έχω τη συσκευή ένα χρόνο σχεδόν και είχα και iPhone. Το Galaxy μοιάζει προχειροδουλειά μπροστά στο i. Με ρωτάνε οι φίλοι μου αν είναι καλό και τους λέω στα ίσα ότι όχι, καλύτερα να είχα δώσει κάτι παραπάνω να πάρω το iPhone. Δεν βάζω καν μέσα το χρόνο που έχω αφιερώσει να περνάω custom roms κτλ. για να δουλεύει η συσκευή όπως θα έπρεπε να δουλεύει.

Η επόμενη συσκευή μου θα είναι ξανά iPhone. Θα έχει τουλάχιστον τα ίδια χαρακτηριστικά με τις συσκευές των άλλων εταιριών, αλλά πάνω απ'όλα θα ξέρω ότι αυτό που θα πληρώσω, αυτό θα πάρω. Και αυτό έχει να κάνει με τη φιλοσοφία που πέρασε ο Jobs στην Apple όταν επέστρεψε το 2007. Έμαθε να μιλάει και να αλληλεπιδρά με τους καταναλωτές. Να καταλαβαίνει τι θέλουν, τι θα τους άρεσε και να τους δίνει ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις; Λίγη καταναλωτική συνείδηση χρειάζεται για να καταλάβεις ότι εταιρίες σαν την Apple πάνε τα πράγματα μπροστά.

Ε ναι,με το μήλο πάνε οι εξελίξεις πολύ μπροστά.

Φτάσαμε για ένα μπρίκι 3,5 ιντσών να δίνουμε 700 ευρώ.Από την στιγμή που με 700,- παίρνεις γαμάτο 17άρη φορητό και με 300,- ένα πολύ καλό smartphone.

Πατέντες,κόντρα μυνήσεις,Απαγορεύσεις πωλήσεων καινούργιων κινητών

Ωραίες καταναλωτικές συνειδήσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε ναι,με το μήλο πάνε οι εξελίξεις πολύ μπροστά.

Φτάσαμε για ένα μπρίκι 3,5 ιντσών να δίνουμε 700 ευρώ.Από την στιγμή που με 700,- παίρνεις γαμάτο 17άρη φορητό και με 300,- ένα πολύ καλό smartphone.

Πατέντες,κόντρα μυνήσεις,Απαγορεύσεις πωλήσεων καινούργιων κινητών

Ωραίες καταναλωτικές συνειδήσεις.

Τον 17 "φορητό" όμως δεν τον βάζεις στην τσέπη αλλά για ...σκιά το καλοκαίρι!

cool.png

Δημοσ.

Τον 17 "φορητό" όμως δεν τον βάζεις στην τσέπη αλλά για ...σκιά το καλοκαίρι!

cool.png

Και το ντέσκτοπ για φούρνο το χειμώνα... Αλλά υπάρχουν άτομα που τους προτιμούν! Πώς φτάσαμε στις 18.5 ίντες νομίζεις;

• Super Moderators
Δημοσ.
Και το ντέσκτοπ για φούρνο το χειμώνα... Αλλά υπάρχουν άτομα που τους προτιμούν! Πώς φτάσαμε στις 18.5 ίντες νομίζεις;<br>

Ναι αλλά μη συγκρίνεις την τιμή ενός ταψιού με κάτι που χωράει στην τσέπη σου και ενωματώνει πιο high tech λειτουργίες!

Επίσης ξεχνάτε τις αρχικές τιμές των συσκευών που κυκλοφορούν για να ανταγωνιστούν το iphone/ipad! Επειδή πέφτουν στο μισό μέσα σε 2 μήνες νομίζετε πως ήταν φθηνά από την αρχή!

Η τιμή μιας συσκευής δεν έχει να κάνει μόνο με τα υλικά κατασκευής! Εκτός αν πιστεύετε πως η ανάπτυξη ενός samsung ή ενός HTC γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως για ένα iphone/ipad κλπ

Δημοσ.

ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι

μια βολτα απο το apple section με θρεντς του στυλ "ποσταρετε την apple συλλογη σας" η "εσεις που βαζετε τα apple αυτοκολλητα σας" και καταλαβαινεις με τι κριτηρια αγοραzoνται τα μηλομηχανακια απο μεγαλη μεριδα χρηστων τους

απο κει και περα οτι γουσταρει κανει ο καθενας αλλα μην μας πουλατε και "ιδεολογια" ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Ναι αλλά μη συγκρίνεις την τιμή ενός ταψιού με κάτι που χωράει στην τσέπη σου και ενωματώνει πιο high tech λειτουργίες!

Επίσης ξεχνάτε τις αρχικές τιμές των συσκευών που κυκλοφορούν για να ανταγωνιστούν το iphone/ipad! Επειδή πέφτουν στο μισό μέσα σε 2 μήνες νομίζετε πως ήταν φθηνά από την αρχή!

Η τιμή μιας συσκευής δεν έχει να κάνει μόνο με τα υλικά κατασκευής! Εκτός αν πιστεύετε πως η ανάπτυξη ενός samsung ή ενός HTC γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως για ένα iphone/ipad κλπ

Το iphone το πουλαει τοσο για 2 λογους.

1)Πουλαει καλα ακομα και σε αυτες τις τιμες.

2)Σε κανει να νιωθεις καποιος γιατι δεν εχεις σουπα android συσκευη των 200ε εως 400ε, αλλα εισαι χρηστης iOS μαζι με την παγκοσμια elite.

Οι παραπανω λογοι ειναι που δεν ειδαμε φθηνη συσκευη apple ακομα και ουτε θα δουμε, δεν ειναι θεμα ποιοτητας, αλλα θεμα γκλαμουριας.

Οσο για τα επιχειρηματα, η αλλοι απλα κλεβουν η apple σχεδιαζει, αρα κοστιζει παραπανω η συσκευη της.

Ναι η apple εχει μια ομαδα ανθρωπων που προγραμματιζει και σχεδιαζει το iOS και παει στην samsung, pentagon, foxconn για τα υπολοιπα.

Η samsung ειναι μια εταιρια που παιρνει ετοιμο το android, εχει 2 κορεατες που φτιαχνουν ενα αχρηστο theme για το android, ΑΛΛΑ, εχει ομαδες για τις οθονες, για τις cpu, για τις μνημες flash ram, για τα παντα. Επισεις εχει και τα μηχανηματα και χιλιαδες περισσοτερους εργατες.

Νομιζω το κοστος του iOS δεν συγκρινεται με το κοστος ολων το παραπανω. Αφου ειναι φθηνα ας τα παει η apple και ας τις φτιαχνει μονη της τις συσκευες, οπως κανουν οι βασικοι αντιπαλοι της σε δικες της εγκαταστασεις.

Εγω πιστευω οτι το μαρκετινγκ της κοστιζει πολλα περισσοτερα, απο οτι η αναπτυξη του iOS.

Δημοσ.

Κανείς δεν θα σου πει να πας να πάρεις iPhone, ούτε θα σου πει κανένας ότι σήμερα το iPhone είναι η καλύτερη smartphone συσκευή. Υπάρχουν τα android που έχουν προχωρήσει πολύ γρήγορα, υπάρχουν τα WM7 που είναι πολύ υποσχόμενα.

Όλη αυτή η αγορά των smartphones όμως πυροδοτήθηκε από την apple με μια εξαιρετική συσκευή, της οποίας οι διάδοχοι γίνονται όλο και καλύτεροι.

Σωστό το comment αν και δε συμφωνώ με όλα όσα λες. Αυτο όμως είναι αλήθεια. Όπως είναι αλήθεια ότι πριν το iPad δεν υπήρχαν αξιόλογα και προσιτά (όχι μόνο από τιμή αλλά και από ευκολία στη χρήση) tablets. Και αν υπήρχαν δεν ήταν γνωστά και δεν ήταν γνωστά γιατί (υποθέτω) δεν ήταν τόσο καλά. Όμως μετά το iPad βλέπουμε ότι "ανοίγει" ο δρόμος και για αυτή την αγορά ΑΡΑ ΟΝΤΩΣ είναι μια "καινοτομία".

Βέβαια, το ότι είναι ακριβές οι συσκευές της apple δεν αλλάζει. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Καταναλωτική συνείδηση...ναι, όταν θα έρθει η ώρα να αγοράσω ξανά κάποιο σχετικό προϊόν θα το σκεφτώ καλά αν θα τα σκάσω στην όποια εταιρεία και σίγουρο είναι ότι δεν κλείσω τα μάτια σε κάποια εταιρεία.

Τέλος, νομίζω ότι αν η apple και τα προϊόντα της είναι μία φορά μόδα, το να κατηγορεί και να κράζει κάποιος ΟΛΑ τα προϊόντα της εταιρείας (είτε δικαιολογημένα είτε όχι και με μεγάλη ένταση και χωρίς κριτική σκέψη) είναι ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη μόδα.

Δημοσ.

"τωρα βεβαια αν νομιζεις εσυ οτι ο jobs και η apple ειναι οι μονοι "πρωτοποροι" και οι αλλοι ολοι υπακουουν στις "φτηνες" καταναλωτικες επιθυμιες του κοσμακη μαλλον εχεις χασει επεισοδια"

"προσωπικα δε με ενδιαφερει φιλε μου η φιλοσοφικη προσεγγιση και οτι ο κοσμος και καλα ενδιαφερεται για αλλα πραγματα κλπ κλπ "

Φίλε θα χάσω πολλά περισσότερα πράγματα από επεισόδια, αν συνεχίσεις να γράφεις πράγματα που αλληλοαναιρούνται.....

"Οι μόνοι πρωτοπόροι" είναι η εικόνα που καταλαβαίνεις εσυ και σε ενοχλεί γιατί όντως δεν είναι οι μόνοι ,αλλα εγω τέτοια εικόνα ποτέ δεν είχα γιατί για μένα όπως είπα πρωτοπορεία είναι κάτι που δεν πλασαρεται στο πολυ κόσμο...

Για να πουληθεί κάτι πρωτοπόρο πρέπει να το αγοράσει κάποιος.Για να γίνει γνωστό όμως χρειάζεται και σωστό πλασάρισμα κάτι που ο Jobs πέτυχε.

Δεν νομίζω αν δεν είχε κλέψει αντιγράψει ,το GUI της xerox και το επεξεργαζοταν ώστε να γίνει πιο φιλικό στον χρήστη, οτι τώρα εσυ και εγώ θα μιλαγαμε για προσωπικούς υπολογιστές με την ίδια ευκολία και χωρίς να έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία......

λοιπον για να καταλαβαινουμε και τους ορισμους στα ελληνικα...πρωτοπορια σημαινει καποιο αλμα στα μεσα η στις πρακτικες που σε διαφοροποιει απο τους αλλους. οπως σου ειπα και οπως φαινεται και απο αυτα που γραφεις η apple ηξερε να πλασαρει καλα τον εαυτο της. ΔΕΝ ειναι η εταιριαρα που διαβαζω εδω μεσα να λετε και μου πετιονται τα ματια με αυτες τις ακυριλες που βλεπω. εφερε σημαντικη προοδο με 2-3 προιοντα της αλλα αν συγκρινεις με το τι εχει παραχθει και επινοηθει απο αλλες εταιριες δεν πιανει μια μπροστα τους (ισως στο marketing και στη διαφημιση)

Tigran. 1 post εξαφάνισε 10 του Αlchemicalsilver.

Έτσι απλά.

μαλλον το δικο σου post θα επρεπε να εξαφανιστει απο κανεναν mod γιατι μονο χωρο πιανει φιλε μου. αν εχεις κατι να το πεις πες το αλλιως υπαρχει και το facebook

Προσωπικά ναι και γι'αυτό προτιμώ τα προϊόντα της!

cool.png

Χμ η Samsung δεν έχει πατέντες που τις διεκδικεί με το πραμικρό ε? Ούτε η Νοκια, ούτε η Motorola, ούτε η HTC, ουτε η microsoft...

Αφού το βλέπεις πως έτσι παίζεται το παιχνίδι εκεί από όλες τις πλευρές, μην το χρεώνει σε έναν μόνο! Και μη νομίζεις πως όλες αυτές οι εταιρίες είναι μεταξύ τους φανατικοί εχθροί... Παιχνίδι εντυπώσεων και χρήματος είναι όλα αυτά!

Και προφανώς αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ικανότητα του Jobs να αναλάβει μια εταιρία στα όρια της καταστροφής και να την κάνει τη μεγαλύτερη στον κόσμο!

ΟΚ!

cool.png

το ξερω φιλε οτι ειναι παιχνιδι εντυπωσεων αλλα οταν το τραβας σε τετοιο βαθμο (και μη μου πεις οτι ολες στα ιδια επιπεδα δικομανιας παιζουν...η apple εχει τα σκηπτρα εδω και καιρο γιαυτο αλλωστε καθε φορα που κανει μηνυσεις το μαθαινει και ξενερωνει ο μισος κοσμος) σιγουρα καπου αποσκοπεις. και τα μεγαλα ποσα που ξοδευονται στους νομικους συμβουλους η apple φιλοδοξει να τα παρει εγκαθιδρυοντας μονοπωλιο με τις κλειστες στρυφνες ελεγχομενες και στερημενες δυνατοτητων συσκευες της και Os της

Δημοσ.

Ρε παιδια μην τρελενεστε.

Διαβαζω για καινοτομιες της apple και συναφη.

Οταν εβγαλε το iphone ηταν πολυ μπροστα απο ολους τους αλλους ειναι αληθεια.

Απο εκει και περα τι;

Τι διαφορετικο προσφερει το 3GS απο το 3G, και το 4 απο το 3GS; (ειναι ειλικρινης η απορια, δεν ειρωνευομαι. Τι αγοραζεις με τα 700€ σε καθε αλλαγη; )

Για διαστημα 2-3 μηνων στα πλαισια μιας εκθεσης επρεπε να "εκτελω" το ιδιο σεναριο χρησιμοποιωντας το iphone4 και ενα android κινητο. (το desire για να ειμαι ακριβης).

Μετα απο ενα μηνα παρατησα το Iphone. Ο λογος ηταν τα δογματικα "κλειδωματα" και "ελλειψεις" της apple.

Αλλα αυτη ειναι μια προσωπικη αποψη.

το θέμα ειναι οτι οι προσωπικες αποψεις των κατοχων συσκευων της apple αναμενουν του χαρακτηρισμου της υπερτατης αληθειας.

Οταν οι ιδιοι μαλιστα γνωριζουν πολυ καλα οτι οι μεγαλες μαζες που παιρνουν iphone ειναι για το status. Για την επιδειξη στους αλλους λογω του κοστους του iphone. (αν το iphone κοστιζε τα μισα λεφτα τοτε καποιο αλλο κινητο θα ηταν το status symbol)

Τελος παντων , χαρειτε τα idevices σας, αλλα μετριαστε την υπεροψια γιατι πολλες φορες κατανταει γραφικη.

Δημοσ.

Μίλησες για καινοτομία και σου απάντησα ακριβώς πάνω σε αυτό εξηγώντας σου το γιατί η Apple είναι η νο1 καινοτόμος εταιρίας στον χώρο της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή.

Αν έχεις επιχειρήματα να μας καταδείξεις μια εταιρία η οποία έφερε περισσότερα καινοτόμα πράγματα τα τελευταία 2-3 χρόνια, εδώ είμαστε να τα διαβάσουμε.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως θεωρείς καινοτόμες τις εταιρίες όπως η samsung(που δεν έχει προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο πέρα από τις εξαιρετικές δε οθόνες της) π.χ. και την ίδια στιγμή για να θεωρήσεις την apple καινοτόμα, πρέπει ξέρω γώ να σου βγάζει κάθε χρόνο το τηλέφωνο με διαφορετική φιλοσοφία.

Από την κλίμακα καινοτομίας 1 εως 10, η Apple είναι στο 10, η samsung στο 5 και αντί να κράζεις την Samsung, κράζεις την Apple. Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται λογικό. Μου δείχνει ότι απλά είσαι hater και αρνείσαι να παραδεχτείς κάποια γεγονότα!

Μπορεί να λείπουν κάποια features από τις συσκευές της, αλλά η ποιότητα τους παραμένει η ίδια. Ο μέσος καταναλωτής που θα πάει να αγοράσει smartphone, όταν τα "στάξει" για το iPhone θα ξέρει ότι θα πάρει μια συσκευή που δουλεύει απροβλημάτιστα. Μια συσκευή η οποία θα υποστηριχτεί με αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 3 χρόνια. Μια συσκευή η οποία δεν θα χρειαστεί ποτέ mods και κόλπα για να δουλέψει όπως θα έπρεπε να δουλεύει. Και έμμεσα αυτός ο χρήστης στηρίζει την καινοτομία, γιατί ξέρει ότι δίνει τα λεφτά του σε μια εταιρία που ναι μεν βγάζει απίστευτα λεφτά, αλλά δίνει και ένα μεγάλο κομμάτι πίσω στο R&D για να του φέρει κάτι καινοτόμο και πρωτότυπο μέσα σε λίγα χρόνια.

Θέλεις να σου πω ότι το GalaxyS ας πούμε που θεωρήθηκε μια από τις καλύτερες iPhone Killer συσκευές είναι πραγματικά iPhone killer? Όχι! Δυστυχώς δεν είναι. Και δεν φταίει ούτε η έλλειψη features(το αντίθετο μάλιστα), ούτε η εξέλιξη. Φταίει η έλλειψη ποιότητας και η μη προσεγμένη δουλειά! Έχω τη συσκευή ένα χρόνο σχεδόν και είχα και iPhone. Το Galaxy μοιάζει προχειροδουλειά μπροστά στο i. Με ρωτάνε οι φίλοι μου αν είναι καλό και τους λέω στα ίσα ότι όχι, καλύτερα να είχα δώσει κάτι παραπάνω να πάρω το iPhone. Δεν βάζω καν μέσα το χρόνο που έχω αφιερώσει να περνάω custom roms κτλ. για να δουλεύει η συσκευή όπως θα έπρεπε να δουλεύει.

Η επόμενη συσκευή μου θα είναι ξανά iPhone. Θα έχει τουλάχιστον τα ίδια χαρακτηριστικά με τις συσκευές των άλλων εταιριών, αλλά πάνω απ'όλα θα ξέρω ότι αυτό που θα πληρώσω, αυτό θα πάρω. Και αυτό έχει να κάνει με τη φιλοσοφία που πέρασε ο Jobs στην Apple όταν επέστρεψε το 2007. Έμαθε να μιλάει και να αλληλεπιδρά με τους καταναλωτές. Να καταλαβαίνει τι θέλουν, τι θα τους άρεσε και να τους δίνει ακριβώς αυτό.

κι εγω φιλε μου σου ειπα οτι κανεις λαθος. γνωμη σου βεβαια και εχε την δε με πολυ ενδιαφερει αλλα εχω ψιλοβαρεθει να ακουω για πρωτοποριες της apple στην τεχνολογια. ολοι πεφτετε και την προσκυνατε επειδη σας εχει περασει χαλκα με τις εντυπωσεις που δημιουργησε. δεν ειδα κανεναν απο σας τους "οπαδους της τεχνολογιας" να λεει το ιδιο για καποια αλλη εταιρια. μπορω να αναφερω δεκαδες παραδειγματα και δεκαδες προιοντα απο καθε μια τα οποια ηταν τρομερες καινοτομιες. η apple εχει βγαλει 2 μαλακιες και πατε να μου την παρουσιασετε σαν τον τεχνολογικο μεσσια. σορι αλλα δεν ειναι.

η samsung δε σου φαινεται "αρκετη" και νομιζεις οτι βγαζει μονο "εξαιρετικες οθονες" αλλα που να ηξερες φουκαρα μου οτι το cpu στο μονακριβο iphone σου τι σταμπα εχει πανω...και υπαρχουν δεκαδες ακομα παραδειγματα μονο για τη samsung.

και για να σχολιασω και τα αλλα τα κουλα που γραφεις περι iphone επειδη ειχα 4 χρονια iphone, απροβληματιστα δουλευουν ολες οι συσκευες οποτε αυτη την πιπιλα πετα την. για να μη σου πω ποσοι γνωστοι μου πηγαν το απροβληματιστο iphone και ipad τους στο σερβις απο την 1η βδομαδα...και οι αναβαθμισεις που γινονται για τα ματια του καταναλωτη και δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ δε μου λενε μια. εισαι σιγουρος οτι δε θα χρειαστει ποτε mods η συσκευη σου για να δουλεψει; μαλλον για jailbreak δεν εχεις ακουστα..εκτος κι αν το "οπως θα επρεπε να δουλευει" σημαινει με σχεδον τις μισες εφαρμογες και πληρωνοντας 3-5 € τουλαχιστον την καθεμια. και για να σε πληροφορησω τον τιτλο "iphone killer" δεν τον απεδωσα εγω πουθενα. αυτο το ειπαν οι χρηστες ανα τον κοσμο και οι reviewers και μπορει να μην θελεις να το παραδεχτεις γιατι σου πληγωνει τον μικροεγωισμο σου αλλα το συγκεκριμενο τηλεφωνο εκανε την apple να τρεχει στα δικαστηρια και οχι επειδη ηταν κλεμμενη πατεντα αλλα επειδη βγηκε τοσο καλο που της αλλαξε τα φωτα σε πωλησεις. αυτες τις μπουρδολογιες περι προχειροδουλειας λοιπον αστες καλυτερα μην εκτεθεις.και τα 2 ειναι μια χαρα φτιαγμενα απλα στις δυνατοτητες (εκει που μετραει) το iphone εφαγε μεγαλη σφαλιαρα απο τα galaxy s 1και 2.για να μην αναφερω τωρα τα τρομερα προβληματα με τα κουμπια των iphone που κολλανε μεσα και μετα πρεπει να το ανοιγοκλεινεις με σουγια.το λεω απο προσωπικη εμπειρια αυτο. λοιπον αστο...

τωρα το τι ειναι προσωπικη σου προτιμηση δε με ενδιαφερει καθολου. με ενδιαφερει να μη μου πουλας την προσωπικη σου προτιμηση για το "σωστο". αμα γουσταρεις να σκασεις 700€ σε μια συσκευη που πασχει σοβαροτατα με παρα πολλους τροπους ενω την ιδια στιγμη θα υπαρχει στο εμποριο συσκευη στα 500 το πολυ που θα της αλλαζει τα φωτα στα specs ενα προς ενα ακολουθησε την αυταπατη σου οτι αγοραζεις κατι "ποιοτικο" απο την apple. αυτο τον καλο ξερεις τον εχουν πολλοι. αγοραζουν κατι ακριβο νομιζοντας οτι θα ειναι και καλο χωρις να εχουν ιδεα για τις λεπτομερειες. απο μενα εχεις την καλη συνεχεια γιατι τυπακια σαν εσενα τροφοδοτουν την αγορα με χρημα και αυτο αν μη τι αλλο κανει καλο

Σωστό το comment αν και δε συμφωνώ με όλα όσα λες. Αυτο όμως είναι αλήθεια. Όπως είναι αλήθεια ότι πριν το iPad δεν υπήρχαν αξιόλογα και προσιτά (όχι μόνο από τιμή αλλά και από ευκολία στη χρήση) tablets. Και αν υπήρχαν δεν ήταν γνωστά και δεν ήταν γνωστά γιατί (υποθέτω) δεν ήταν τόσο καλά. Όμως μετά το iPad βλέπουμε ότι "ανοίγει" ο δρόμος και για αυτή την αγορά ΑΡΑ ΟΝΤΩΣ είναι μια "καινοτομία".

Βέβαια, το ότι είναι ακριβές οι συσκευές της apple δεν αλλάζει. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Καταναλωτική συνείδηση...ναι, όταν θα έρθει η ώρα να αγοράσω ξανά κάποιο σχετικό προϊόν θα το σκεφτώ καλά αν θα τα σκάσω στην όποια εταιρεία και σίγουρο είναι ότι δεν κλείσω τα μάτια σε κάποια εταιρεία.

Τέλος, νομίζω ότι αν η apple και τα προϊόντα της είναι μία φορά μόδα, το να κατηγορεί και να κράζει κάποιος ΟΛΑ τα προϊόντα της εταιρείας (είτε δικαιολογημένα είτε όχι και με μεγάλη ένταση και χωρίς κριτική σκέψη) είναι ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη μόδα.

ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το ipad θεωρειται τοσο μεγαλη επανασταση...το iphone ναι οκ. εκει συμφωνω. το ipad ομως ηταν ενα μεγαλο iphone.ηθελε πολλη σκεψη νομιζετε για να το αναπτυξει η apple; γιατι τοσα ευσημα;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...