ektor7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι να πω ? Την πορεία της Microsoft πάντως στην μετά Gates εποχή δεν τη θεωρώ και τόσο καλή. Βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη,και αρκετοί λένε πως τα vista ήταν καλύτερα από xp,και τα 7 καλύτερα απ τα πάντα. Απλά θεωρώ πως το να βγάζει νέο λειτουργικό σύστημα με λιανική τιμή 300 περίπου ευρώ κάθε 3-4 χρόνια,και μάλιστα να βγάζει και καμιά δεκαριά διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου λειτουργικού δεν είναι καλό. Χώρια από την ίδια τη συμπεριφορά του λειτουργικού που άλλαξε όπως άλλαξε. 1.Για την υπεροχη των win7,δε τιθεται θεμα! 2.Ακομη και το ultimate το βρησκεις και 180ευρο!Το premium εγω το πηρα 89$! 3.Tα περισσοτερα λογισμικα ερχοντε πακετακι απο τις εταιρειες computer,ειτε ειναι λαπτοπ,ειτε ειναι ετερικα desktop! 4.Και το 99,9% της τεχνολογιας που εχουμε τωρα,δεν προερχοντε απο αυτους που προσκυνουνται τωρα! 5.Ουδεις αναντικαταστατος,εκτος απο τα αγαπημενα μας προσωπα!
Alithinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 1.Για την υπεροχη των win7,δε τιθεται θεμα! 2.Ακομη και το ultimate το βρησκεις και 180ευρο!Το premium εγω το πηρα 89$! 3.Tα περισσοτερα λογισμικα ερχοντε πακετακι απο τις εταιρειες computer,ειτε ειναι λαπτοπ,ειτε ειναι ετερικα desktop! 4.Και το 99,9% της τεχνολογιας που εχουμε τωρα,δεν προερχοντε απο αυτους που προσκυνουνται τωρα! 5.Ουδεις αναντικαταστατος,εκτος απο τα αγαπημενα μας προσωπα! 1.Καλά από τα Vista τα 7 είναι σίγουρα καλύτερα,αλλά δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο και για περιπτώσεις που κάποιος έχει xp. 2.Εννοείς την upgrade έκδοση,όχι τη full retail ε ? 3.Ναι αλλά κάποιος δεν αγοράζει καινούριο υπολογιστή με τη συχνότητα που κυκλοφορούν νέα λειτουργικά. Ίσως να αναβαθμίζουμε κομμάτι-κομμάτι μερικοί και να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο pc μας,αλλά πολυς κόσμος δεν κάνει ποτέ αναβαθμίσεις και κρατάει ένα υπολογιστή για πολλά χρόνια και όταν του χαλάσει αγοράζει άλλον. Κοίτα εγώ 2 προβλήματα έχω στα μετά τα xp windows: Πρώτον ότι αλλάζουν το τρόπο λειτουργίας τους χωρίς σοβαρό λόγο κάνοντας σε όταν παίρνεις νέα έκδοση Windows να πρέπει να ξαναρχίσεις να μαθαίνεις τα Windows απ' την αρχή,και δεύτερον ότι καταναλώνουν περισσότερους πόρους. Όπως νομίζω είπα νωρίτερα σε αυτό ή σε άλλο θέμα,είμαι χρόνια χρήστης windows xp,και πρόσφατα εγκατέστησα τα 7 σε έναν υπολογιστή και έναν άλλο τον έκανα Hackintosh και του πέρασα το Snow Leopard.Όντας χρόνια χρήστης xp και μην έχοντας χειριστεί λειτουργικό της Apple ποτέ πριν στη ζωή μου,μου ήταν πιο εύκολο να μάθω που θα βρω τη κάθε λειτουργία στο Snow Leopard από ότι στα Windows 7,όπου για να μάθω να κάνω κάποιες απλές λειτουργίες στα 7 (τις ίδιες που έχω κάνει χιλιάδες φορές στα xp) χρειάστηκε να μπω στο google και να ψάξω how-to guides. Αυτό εμένα μου δείχνει πως η Microsoft κάτι κάνει λάθος... Το να μου φαίνεται πιο ξένη και άγνωστη μια νέα έκδοση των Windows,από ότι μια έκδοση του Mac τη στιγμή που δεν έχω χειριστεί ποτέ άλλο σύστημα Mac στη ζωή μου,είναι οξύμωρο αν μη τι άλλο... Και επίσης πως και τα 7 ξεκινάν με 700mb κατελλειμένης ram ακόμα και χωρίς τα εφέ του Aero ? Τι τη κάνουν όλη αυτή ? Το Snow Leopard ξεκινά με 400mb και έχει animated graphics να τρέχουν,σκιές,ένα σωρό εφέ. Πως το κατάφερε η Microsoft αυτό το πράγμα ?
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι να πω ? Την πορεία της Microsoft πάντως στην μετά Gates εποχή δεν τη θεωρώ και τόσο καλή. ακριβως.
ektor7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 1.Καλά από τα Vista τα 7 είναι σίγουρα καλύτερα,αλλά δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο και για περιπτώσεις που κάποιος έχει xp. 2.Εννοείς την upgrade έκδοση,όχι τη full retail ε ? 3.Ναι αλλά κάποιος δεν αγοράζει καινούριο υπολογιστή με τη συχνότητα που κυκλοφορούν νέα λειτουργικά. Ίσως να αναβαθμίζουμε κομμάτι-κομμάτι μερικοί και να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο pc μας,αλλά πολυς κόσμος δεν κάνει ποτέ αναβαθμίσεις και κρατάει ένα υπολογιστή για πολλά χρόνια και όταν του χαλάσει αγοράζει άλλον. Κοίτα εγώ 2 προβλήματα έχω στα μετά τα xp windows: Πρώτον ότι αλλάζουν το τρόπο λειτουργίας τους χωρίς σοβαρό λόγο κάνοντας σε όταν παίρνεις νέα έκδοση Windows να πρέπει να ξαναρχίσεις να μαθαίνεις τα Windows απ' την αρχή,και δεύτερον ότι καταναλώνουν περισσότερους πόρους. Όπως νομίζω είπα νωρίτερα σε αυτό ή σε άλλο θέμα,είμαι χρόνια χρήστης windows xp,και πρόσφατα εγκατέστησα τα 7 σε έναν υπολογιστή και έναν άλλο τον έκανα Hackintosh και του πέρασα το Snow Leopard.Όντας χρόνια χρήστης xp και μην έχοντας χειριστεί λειτουργικό της Apple ποτέ πριν στη ζωή μου,μου ήταν πιο εύκολο να μάθω που θα βρω τη κάθε λειτουργία στο Snow Leopard από ότι στα Windows 7,όπου για να μάθω να κάνω κάποιες απλές λειτουργίες στα 7 (τις ίδιες που έχω κάνει χιλιάδες φορές στα xp) χρειάστηκε να μπω στο google και να ψάξω how-to guides. Αυτό εμένα μου δείχνει πως η Microsoft κάτι κάνει λάθος... Το να μου φαίνεται πιο ξένη και άγνωστη μια νέα έκδοση των Windows,από ότι μια έκδοση του Mac τη στιγμή που δεν έχω χειριστεί ποτέ άλλο σύστημα Mac στη ζωή μου,είναι οξύμωρο αν μη τι άλλο... Και επίσης πως και τα 7 ξεκινάν με 700mb κατελλειμένης ram ακόμα και χωρίς τα εφέ του Aero ? Τι τη κάνουν όλη αυτή ? Το Snow Leopard ξεκινά με 400mb και έχει animated graphics να τρέχουν,σκιές,ένα σωρό εφέ. Πως το κατάφερε η Microsoft αυτό το πράγμα ? Οταν εφυγα απο τα xp σε vista,εμενα μου φανικαν αρκετα πio φιλικα και πιο απλα απο τα xp(φυσικα ενα χρονο χρησημοποιησα τα xp).Το θεμα με τα vista ειναι οτι ειχε μερικες ελλειψεις και ηταν βαρυφορτομενα απο το startup!Με τα 7 εστροσαν ολα! Τωρα με τα συστηματα που κυκλοφορουν σημερα,πιστευεις οτι υπαρχει καποιο θεμα απο πλευρας hardware? To upgrate πηρα,αλλα οχι oem,γιατι μπορω να κανω και μ'αυτο clean install και να μην ειναι κλειδομενο μονο σε ενα κομπιουτερ!Το full retail ηταν 20$ πιο ακριβο!
Antonis_V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς συνδυάζεται η επιτυχία της Apple με τον Steve Jobs. Φένεται πως ο Jobs, ήταν και είναι 100% ενθουσιασμένος και χαρούμενος με την εταιρία του. Και σίγουρα ήταν δύσκολο βήμα αυτό. Βασικά του έυχομαι περαστικά. Δεν αξίζει άνθρωπος να καταλήξει σάπιο μήλο.
Alithinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οταν εφυγα απο τα xp σε vista,εμενα μου φανικαν αρκετα πio φιλικα και πιο απλα απο τα xp(φυσικα ενα χρονο χρησημοποιησα τα xp).Το θεμα με τα vista ειναι οτι ειχε μερικες ελλειψεις και ηταν βαρυφορτομενα απο το startup!Με τα 7 εστροσαν ολα! Τωρα με τα συστηματα που κυκλοφορουν σημερα,πιστευεις οτι υπαρχει καποιο θεμα απο πλευρας hardware? To upgrate πηρα,αλλα οχι oem,γιατι μπορω να κανω και μ'αυτο clean install και να μην ειναι κλειδομενο μονο σε ενα κομπιουτερ!Το full retail ηταν 20$ πιο ακριβο! Κοίτα σε κάποιον ίσως να φαίνεται πιο εύκολος και φιλικός προς το χρήστη ο τρόπος των Vista,ενώ σε άλλους ο τρόπος των xp. Δεν λέω πως σώνει και καλά ένας από τους δύο τρόπους είναι ο καλύτερος,αλλά πως θα έπρεπε η Microsoft να αποφασίσει σε ένα συγκεκρυμένο τρόπο για το πως θα κάνουν τα Windows κάποια πράγματα,ώστε κάποιος που αλλάζει και βάζει νέα Windows να μη χρειάζεται να μάθει εξ αρχής πως να εμφανίσει συγκεκρυμένα παράθυρα λειτουργιών. Όταν έχεις συνηθίσει χρόνια ένα τρόπο διαχείρισης ενός εργαλείου,και έχεις μάθει να κάνεις ενστικτώδες κινήσεις,και ξαφνικά σου αλλάζουν το τρόπο αυτό,πρέπει να αρχίσεις να μαθαίνεις λειτουργίες από την αρχή. Εγώ δε θέλω κάθε φορά που η Microsoft βγάζει νέο λειτουργικό να πρέπει να σπαταλήσω χρόνο για να μάθω πως να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα και πριν. Μου μειώνει τη παραγωγικότητα μου,το workflow μου. Φαντάσου η αγορά τον αυτοκινήτων να ήταν όσο περιορισμένη είναι η αγορά των λειτουργικών συστημάτων και να υπήρχαν τρεις μάρκες. Όπως έχουμε Windows,Macintosh και Linux να είχαμε μόνο fiat,opel,και ferrari. Φαντάσου μια εξ αυτών των εταιριών να είχε τη μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών της τάξης 80-90%. Και φαντάσου μια μέρα να αποφάσιζε αντί τα αυτοκίνητα της να στρίβουν με το τίμονι όπως έκαναν όλα τα άλλα παλιότερα,να σε βάλει να στρίβεις με ένα λεβιέ που τοποθέτησε λίγο πιο μπροστά από τη θέση του λεβιέ ταχυτήτων,και να το διαφημίζει ως καινοτομία μάλιστα. Θα έπρεπε να μάθεις πως να οδηγάς από την αρχή,και μέχρι να τον συνηθίσεις αυτόν τον τρόπο θα ήταν τόσο μειωμένη η παραγωγικότητα σου που θα σου έκανε ζημία αν το χρησιμοποιούσες για τη δουλειά σου,λόγο του ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Ε το ίδιο κάνει και η Microsoft στα λειτουργικά.
dream21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τυπικα, κλεινει ενας μεγαλος κυκλος στην προσφατη ιστορια της τεχνολογιας... Τι να πρωτοθυμηθει κανεις... Το iPod που αλλαξε τον κοσμο της μουσικης και των φορητων mp3 players? Το iTunes και την online αγορα media content? Το iPhone και την αγορα των smartphones? Το iPad και την δημιουργια της αγορας των tablets? Ουσιαστικα, δεν αλλαζει κατι δραματικα. Το διοικητικο συμβουλιο της Apple εχει διαμορφωσει εναν τροπο σκεψης που θα ακολουθησει κ ο επομενος CEO... Τι να πω για όλους αυτούς όμως που χαιρονται με μια είδηση που περιλαμβάνει προτάσεις όπως όγκος στο πάγκρεας, μεταμόσχευση, απώλεια βάρους κλπ; Και στα δικά σας; Και στη τελική για όλα αυτα που τον κατακρίνετε ήταν για την επιτυχία του ρόλου του τα τελευταια χρόνια. Τη δουλειά του έκανε... και επειδη την έκανε καλυτερα απο τους περισσοτερους μας ο φθόνος μας οδηγει στη χαροποίηση. Οπότε όλοις εσείς που γράφετε με τα μπιμπιλίκια σας και δεν έχετε την τσίπα να απέχετε (αφου μονο πικρόχολα σχόλια είναι ικανό το κατώτερο μυαλουδάκι σας να σκεφτεί) αποδεχτείτε το γεγονώς της κατώτερου επίπεδου νοημοσύνης σας και να σκέφτεστε πάντα διπλά και τριπλά πριν γράψετε μιλήσετε. Γιατί εκτός του ότι γελοιοποιήστε, χαλάτε και την δική μας αισθητική... οπότε "ξεκουμπίδια" όπως λέτε και σεις.
lepaterious Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι να πω ? Την πορεία της Microsoft πάντως στην μετά Gates εποχή δεν τη θεωρώ και τόσο καλή. Βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη,και αρκετοί λένε πως τα vista ήταν καλύτερα από xp,και τα 7 καλύτερα απ τα πάντα. Απλά θεωρώ πως το να βγάζει νέο λειτουργικό σύστημα με λιανική τιμή 300 περίπου ευρώ κάθε 3-4 χρόνια,και μάλιστα να βγάζει και καμιά δεκαριά διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου λειτουργικού δεν είναι καλό. Χώρια από την ίδια τη συμπεριφορά του λειτουργικού που άλλαξε όπως άλλαξε. Ναι γιαυτο εχει πετυχει με το xbox με το kinekt με τα 7αρια οπως και με windows phone 7 με το office κτλ.Επισης δεν βγαζει 10 εκδοσεις των 300 ευρω μονο η ultimate εχει τοσο που στον περρισοτερο κοσμο δεν χρειαζετε η home basic(καπως ετσι λεγεται)εχει 60 ευρω και αυτη ειναι που χρειαζετε ο περρισοτερος κοσμος που δεν ξερει και πολλα απο λειτουργικα.Εχει μια λογικη αν το καλοσκεφτεις.
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τυπικα, κλεινει ενας μεγαλος κυκλος στην προσφατη ιστορια της τεχνολογιας και στην ιστορια της δικονομιας... εντωμεταξυ διαβαζω κατι τρελα απο το πρωι αναφορικα με την ειδηση της αποχωρησης του Τζομπς. οτι επινοησε τα tablets (!!!!), εφερε επανασταση στα mp3 mplayers (επανασταση ηταν το mp3 coding οχι οι αναμενομενοι φορητοι mp3 players και η μετεπειτα εξελιξη τους),δεν θα υπηρχε η αγορα smartphones χωρις το ipod (η αγορα προυπηρχε,το ipod εφερε καποιες νεες ιδεες και design αισθητικη) και διαφορα αλλα. δεν αρνουμαι οτι ο Τζομπς δεν προσφερε τα μεγιστα στον χωρο της τεχνολογιας (για μενα το itunes ειναι το πραγματικο οροσημο),αλλα τετοιου ειδους υπερβολες και διαστρεβλωσεις της πραγματικοτητας εχουν ξεπερασει τα ορια και απο αστειες εχουν πλεον καταντησει τελειως ενοχλητικες. δεν ξερω αν γιαυτο ευθυνεται στην ελλειψη πληροφορησης του κοινου,σε ακρατο γλειψιμο και fanboysimo απο τα sites και τους ανθρωπους του χωρου,η απλως το PR/marketing deparment της Apple κανει εξαιρετικη δουλεια ολα αυτα τα χρονια,αλλα ενταξει καποια στιγμη πρεπει να αρχισουν τα πραγματα να λεγονται με το ονομα τους. και ειδικα σε περιοδο που βλεπεις η υποτιθεμενη "αγια και μεγαλοδυναμη" Apple να εχει καταντησει ΜΣ στην θεση της ΜΣ με τις αθεμιτες τακτικες της να αντιγραφει αλλες εταιρειες και στην συνεχεια να τις μηνυει για παραβιαση πατεντων. και ενα αστειακι που μολις μου ηρθε: Steve Jobs' text was meant to say: "I reign as CEO of Apple" DAMN YOU AUTOCORRECT!!! :mrgreen:
AlchemicalSilver Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 και στην ιστορια της δικονομιας... εντωμεταξυ διαβαζω κατι τρελα απο το πρωι αναφορικα με την ειδηση της αποχωρησης του Τζομπς. οτι επινοησε τα tablets (!!!!), εφερε επανασταση στα mp3 mplayers (επανασταση ηταν το mp3 coding οχι οι αναμενομενοι φορητοι mp3 players και η μετεπειτα εξελιξη τους),δεν θα υπηρχε η αγορα smartphones χωρις το ipod (η αγορα προυπηρχε,το ipod εφερε καποιες νεες ιδεες και design αισθητικη) και διαφορα αλλα. δεν αρνουμαι οτι ο Τζομπς δεν προσφερε τα μεγιστα στον χωρο της τεχνολογιας (για μενα το itunes ειναι το πραγματικο οροσημο),αλλα τετοιου ειδους υπερβολες και διαστρεβλωσεις της πραγματικοτητας εχουν πραγματικα ξεπερασει τα ορια και απο αστειες εχουν πλεον καταντησει τελειως ενοχλητικες. δεν ξερω αν γιαυτο ευθυνεται στην ελλειψη πληροφορησης του κοινου,σε ακρατο γλειψιμο και fanboysimo απο τα sites και τους ανθρωπους του χωρου,η απλως το PR/marketing deparment της Apple κανει εξαιρετικη δουλεια ολα αυτα τα χρονια,αλλα ενταξει καποια στιγμη πρεπει να αρχισουν τα πραγματα να λεγονται με το ονομα τους. πες τα φιλος. μαλλον ειναι το pr σε συνδυασμο με την αφελεια που ιπταται εκει εξω και αυτα τα 2 δινουν αυτο το θαυματουργο αποτελεσμα...καλη η apple κι ο jobs (πριν 4-5 χρονια οχι τωρα-και παλι στις αρχες της υπαρξης της οταν εκανε τις πραγματικες επαναστασεις...) αλλα πλεον ειναι γραφικο και αφελες το να αποθεωνονται ετσι
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς μερικά μέλη δεν είναι ικανά είτε να συμμετέχουν κομψά σε μία συζήτηση είτε να απέχουν... Η δε έλλειψη σεβασμού για έναν ασθενή δείχνει έλλειψη πολιτισμού. Τι έχει τελικά; Το έχει πει;
Alithinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι γιαυτο εχει πετυχει με το xbox με το kinekt με τα 7αρια οπως και με windows phone 7 με το office κτλ.Επισης δεν βγαζει 10 εκδοσεις των 300 ευρω μονο η ultimate εχει τοσο που στον περρισοτερο κοσμο δεν χρειαζετε η home basic(καπως ετσι λεγεται)εχει 60 ευρω και αυτη ειναι που χρειαζετε ο περρισοτερος κοσμος που δεν ξερει και πολλα απο λειτουργικα.Εχει μια λογικη αν το καλοσκεφτεις. Ωπα,ώπα κάτσε, πιο xbox πέτυχε ? Αυτό που έχει κάνει λιγότερες από τις μισές πωλήσεις του Wii ? Και που ξεπερνάει το ps3 σε πωλήσεις λόγο του ότι τα πρώτα 3 χρόνια κυκλοφορίας του είχε failure rate 60% και έτσι εκεί που θα έφευγε ένα κομμάτι για κάθε καταναλωτή φεύγαν 2-3 λόγο Red Ring of Death ? Το Kinect το υιοθετούν τα παιχνίδια λόγο εκβιασμών της Microsoft,και αυτό το έχουν δηλώσει πολλοί ανεξάρτητοι developers όπως ο John Carmack της id Software. Τα Windows 7 καλά σαν προιόν γενικά αλλά δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα ούτε το ποσοστό πωλήσεων των xp,ούτε είναι τόσο επαναστατικά όσο παλιότερες εκδόσεις,ενώ μπροστά στο Snow Leopard ή το Lion της Apple ας μη σχολιάσω καλύτερα πως λειτουργούν.. Το Office ήταν επιτυχημένο ανέκαθεν από πριν καν κυκλοφορήσουν τα xp. Μάντεψε τι ? Ο Bill Gates το φτιαξε. Και δεν είπα πως βγάζει 10 εκδόσεις που όλες έχουν 300 ευρώ,αλλά πως η full έκδοση έχει 300 ευρώ, κόμμα και βγάζει 10 διαφορετικές εκδόσεις. Windows Home starter 32bit,Windows Home Basic 32bit ,Windows Home Premium 32 bit,Windows Home Premium 64bit,Windows Professional Basic 32 bit,Windows Professional Premium 32bit,Windows Professional Basic 64bit,Windows Professional Premium 64bit,Windows Ultimate 32bit,Windows Ultimate 64 bit... Η Apple έχει βγάλει μόνο 2 εκδόσεις του Lion: Mac Lion και Mac Lion Server. Και το Mac Lion έχει ότι έχουν τα Ultimate,και κοστίζει 25 ευρώ όχι 300.
Tigran Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μια ματιά στο keynote της παρουσίασης του πρώτου iPhone θα σας κάνει σίγουρα να αναθεωρήσετε. Το ίδιο ισχύει και για το iPad. Πραγματικά καθίστε και δείτε το και μετά κρίνετε, γιατί πολύ εύκολα ξεχνιούνται κάποια πράγματα και κατακρίνουμε εταιρίες που πρωτοτυπούν και προσπαθούν να δώσουν κάτι διαφορετικό. http://www.youtube.com/watch?v=6uW-E496FXg Βελτίωση είναι να παίρνεις μια συσκευή με 2MP κάμερα και να βάζεις στην επόμενη 5MP. Αυτό που έκανε η apple ήταν να δει τις συσκευές που υπήρχαν με άλλη ματιά και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό τρόπο χειρισμού και λειτουργίας. Για παράδειγμα ο χώρος των smartphones ήταν για πάνω από 5 χρόνια κορεσμένος και χωρίς καμία φρέσκια ιδέα, έως ότου παρουσίασε η Apple το iPhone και τώρα όλοι μα όλοι ακολουθούν την "λογική" που καθιέρωσε. Σίγουρα θα μπορούσε να το κάνει αργά ή γρήγορα κάποια άλλη εταιρία. Το έκανε όμως η Apple -η οποία δεν είχε και καμία επαφή με το χώρο- και για αυτό υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται τα προϊόντα της με κλειστά μάτια.
aris1986 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Και το Mac Lion έχει ότι έχουν τα Ultimate,και κοστίζει 25 ευρώ όχι 300. Ναι βρε ανθρωπε δεν αντιλεγω.Απλα η apple τα παίρνει απο τις συσκευες της και παει το λειτουργικο μαζι γι'αυτο κανει και τις αναβαθμήσεις φθηνες. Ένω ενα pc με Win7 εχει διαφορετικο φασμα τιμων (pc με 210 ευρω εως pc με 2600 ευρω και >)απο ενα στανταρ ΜΑΚ και οπως ειναι φυσικο απο κει θα στα παρει η εν λογω εταιρια.
lepaterious Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ωπα,ώπα κάτσε, πιο xbox πέτυχε ? Αυτό που έχει κάνει λιγότερες από τις μισές πωλήσεις του Wii ? Και που ξεπερνάει το ps3 σε πωλήσεις λόγο του ότι τα πρώτα 3 χρόνια κυκλοφορίας του είχε failure rate 60% και έτσι εκεί που θα έφευγε ένα κομμάτι για κάθε καταναλωτή φεύγαν 2-3 λόγο Red Ring of Death ? Το Kinect το υιοθετούν τα παιχνίδια λόγο εκβιασμών της Microsoft,και αυτό το έχουν δηλώσει πολλοί ανεξάρτητοι developers όπως ο John Carmack της id Software. Τα Windows 7 καλά σαν προιόν γενικά αλλά δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα ούτε το ποσοστό πωλήσεων των xp,ούτε είναι τόσο επαναστατικά όσο παλιότερες εκδόσεις,ενώ μπροστά στο Snow Leopard ή το Lion της Apple ας μη σχολιάσω καλύτερα πως λειτουργούν.. Το Office ήταν επιτυχημένο ανέκαθεν από πριν καν κυκλοφορήσουν τα xp. Μάντεψε τι ? Ο Bill Gates το φτιαξε. Και δεν είπα πως βγάζει 10 εκδόσεις που όλες έχουν 300 ευρώ,αλλά πως η full έκδοση έχει 300 ευρώ, κόμμα και βγάζει 10 διαφορετικές εκδόσεις. Windows Home starter 32bit,Windows Home Basic 32bit ,Windows Home Premium 32 bit,Windows Home Premium 64bit,Windows Professional Basic 32 bit,Windows Professional Premium 32bit,Windows Professional Basic 64bit,Windows Professional Premium 64bit,Windows Ultimate 32bit,Windows Ultimate 64 bit... Η Apple έχει βγάλει μόνο 2 εκδόσεις του Lion: Mac Lion και Mac Lion Server. Και το Mac Lion έχει ότι έχουν τα Ultimate,και κοστίζει 25 ευρώ όχι 300. Αν το παρεις ετσι οκ εχει 10 εκδοσεις.(ox lion aero edition,mac book pro edition,tower edition,mac mini edition,imac edition) Λοιπον το lion οπως λες και ολα τα πρωην λειτουργικα της apple λειτουργουν μονο για τα μηχανηματα της apple γκεγκε?Δευτερον ειναι unix based λειτουργικο,τα windows δεν ειναι,τριτον τα windows ειναι σχεδιασμενα ετσι ωστε να τρεχουν σε χιλιαδες specs αρα λογικο ειναι καμια φορα να μαμιουντε. Και επιτελους ποτε μερικοι θα καταλαβετε οτι το OSX κανει 25 ευρω μονο γιατι στην ουσια ειναι αναβαθμιση λογισμικου και οχι ξεχωριστο καινουργιο λειτουργικο. Το lion ανηκει στην σειρα 10 του λειτουργικου της apple αντε ξυπνατε οσοι καταλαβαν καταλαβαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις