Προς το περιεχόμενο

Ο Steve Jobs παραιτήθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος της Apple

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διάβασα ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας. Αληθεύει;

Αν ναι μπορείτε να μου πείτε πως θα επικοινωνήσω μαζί του, έτσι ώστε να τον βοηθήσω.

[email protected]

[email protected]

{ελληνικά}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας. Αληθεύει;

Αν ναι μπορείτε να μου πείτε πως θα επικοινωνήσω μαζί του, έτσι ώστε να τον βοηθήσω.

Τι βοήθεια μπορείς να προσφέρεις δλδ;

Μην μας πείς μόνο ότι δουλεύεις σε γραφείο κηδειών.

Δυστυχώς μερικά μέλη δεν είναι ικανά είτε να συμμετέχουν κομψά σε μία συζήτηση είτε να απέχουν...

Η δε έλλειψη σεβασμού για έναν ασθενή δείχνει έλλειψη πολιτισμού.

Ελλειψη σεβασμου δεν εχετε πολλοι moderators εδω περα...και πολλοί θυμούνται γιατι το λεω ναυτο πριν 1.5 μήνα δεν αναφέρομαι προσωπικα σε εσένα...οσο για το Jobs πραγματικα δεν το ηξερα νομιζω απλα οτι αποσυρεται ...Λυπαμαι που "κοροιδεψα" αθελα μου.Συγνώμη

Περαστικά να του ευχηθώ του ανθρώπου αν και δυστυχώς η κατάσταση του είναι σοβαρή.

Για την Apple ελπίζω πως δεν θα πάρει τη κατιούσα όπως προσωπικά πιστεύω πήρε η Microsoft από όταν παραιτήθηκε από την ανάλογη θέση ο Gates..

Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο λειτουργικό στο οποίο εργάστηκε ο Gates ήταν τα Windows XP,και αφού έφυγε βγήκαν τα Vista...

Ένας εξαίρετος Manager, Οραματιστής και Διαφημιστής της τεχνολογίας του. Δεν μου ήταν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθής, περισσότερο προτιμώ τον άλλο Στηβ (Wozniak) αλλά σαφέστατα εδώ και χρόνια έχει κερδίσει τον σεβασμό μου. Η αποχώρηση του αφήνει ένα τεράστιο κενό στην Apple αλλά και γενικότερα στον χώρο της Τεχνολογίας (η Apple πάντα ήταν η πρώτη που άλλαζε το "Παράδειγμα Χρήσης" ακόμα και αν δεν ανακάλυπτε εκείνη τον τροχό), γενικά άνθρωπος που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί (30 τόσα χρόνια τώρα άλλος Jobs δεν υπήρξε).

Κρίμα, εύχομαι περαστικά (αν και εκεί που έχει το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολα τα πράματα) και ελπίζω τουλάχιστον να τον δούμε στην ανακοίνωση του επερχόμενου iPhone 5, άλλωστε ήταν πάντα η ψυχή του Show.

:confused:ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!:shock:

Ξέρω ότι η Apple εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι μόνο ο Jobs....

Είμαι φίλος της εταιρίας πολύ πριν τα trendy ipod, iphone κτλ..... και ξέρω πολύ καλά το πως έχει οδηγήσει (με πολύ σκληρό τρόπο πολλές φορές ειναι αλήθεια) την εταιρεία εκεί που βρίσκεται σήμερα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνείεται πως όσα χρήματα και να έχεις, την αρρώστεια δεν τη νικάς... κρίμα.

Καλά, δεν νομίζω να μην σε πάρει ο ύπνος απόψε επειδή αποσύρεται ο Τζομπς, όπως είπε και ο Αχιλλέας Μπέος εχθές "Ουδείς αναντικατάστατος" ;ρ

(συγκρατείστε λίγο την συγκίνηση σας, φαίνεται αστείο.)

Επομένως μάλλον επιβεβαιώνονται οι φήμες περί σοβαρής επιδείνωσης της υγείας του.

Παρόλο που συχαίνομαι της τακτικές της εταιρείας του πρέπει να ομολογήσω πως πρόκειται για κολοσσό του μάρκετινγκ (πρωτίστως) και της τεχνολογίας των υπολογιστών (δευτερευόντως).

Θυμίστε μου... την τελευταία φορά που αποχώρησε η apple είχε άρχισε να παίρνει τον κάτω δρόμο (στα κέρδη);

Ε όχι, αυτό δεν το δέχομαι, υπήρξαν μυριάδες εταιρίες που προσέφεραν στο τομέα της πληροφορικής περισσότερα από ότι η apple inc, ότι έχει αναδείξει πράγματα, το έχει κάνει, αλλά όχι ότι έχει προσφέρει στην τεχνολογία...

Την κάτω βόλτα την πήρε από λάθος χειρισμούς και όχι επειδή έφυγε ο Στίβ Δουλειάς, πήρε την κάτω βόλτα κρατώντας τις ίδιες τιμές με το ήδη παρωχημένο hardware (περίπου) που είχε, ανταγωνιστικότητα στο μηδέν και το ελιτιλίκι σύννεφο.

Και το προσωπικό μου σχόλιο για τον Τζομπς που φεύγει (εικόνα μαυροφορούσας που κουνάει το μαντήλι στο καράβι που χάνεται στον ορίζοντα):

Μια εποχή τελείωσε, ας ελπίσουμε ότι μαζί με τον Τζομπς θα πάρει πόδι και το νομικό τους τμήμα και να πάψουμε να βλέπουμε μαλακίες προσφυγές επειδή η κούπα του Τζομπς μοιάζει με την κούπα του CEO της Samsung:P

Περαστικά να του ευχηθώ του ανθρώπου αν και δυστυχώς η κατάσταση του είναι σοβαρή.

Για την Apple ελπίζω πως δεν θα πάρει τη κατιούσα όπως προσωπικά πιστεύω πήρε η Microsoft από όταν παραιτήθηκε από την ανάλογη θέση ο Gates..

Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο λειτουργικό στο οποίο εργάστηκε ο Gates ήταν τα Windows XP,και αφού έφυγε βγήκαν τα Vista...

Πλεων υπαρχουν τοσα ταλαντουχα παιδια,που αν τους αφησουν να δουλεψουν οπως ξερουν,χωρις μυνησεις και αλλες μικροτητες,ειναι σιγουρος οτι κ ms,apple,google κ.α ,θα μεγαλουργησουν!

Πλεων υπαρχουν τοσα ταλαντουχα παιδια,που αν τους αφησουν να δουλεψουν οπως ξερουν,χωρις μυνησεις και αλλες μικροτητες,ειναι σιγουρος οτι κ ms,apple,google κ.α ,θα μεγαλουργησουν!

Τι να πω ? Την πορεία της Microsoft πάντως στην μετά Gates εποχή δεν τη θεωρώ και τόσο καλή.

Βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη,και αρκετοί λένε πως τα vista ήταν καλύτερα από xp,και τα 7 καλύτερα απ τα πάντα.

Απλά θεωρώ πως το να βγάζει νέο λειτουργικό σύστημα με λιανική τιμή 300 περίπου ευρώ κάθε 3-4 χρόνια,και μάλιστα να βγάζει και καμιά δεκαριά διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου λειτουργικού δεν είναι καλό. Χώρια από την ίδια τη συμπεριφορά του λειτουργικού που άλλαξε όπως άλλαξε.

Αληθεύει ότι ο πρώτος apple(μήλο) πουλιότανε στη τιμή των 666.66$;

Ναι σωστα, οπως και το δαγκωμενο μηλο και καποιες διαφημισεις της τοτε εποχη, ηταν στο ιδιο μηκος κυματος.

Νομιζω το μαρκετινγκ ηταν και ειναι το ατου της apple.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...