alexzzz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι χαζά είναι αυτά ρε... είχα ρυθμίσει όλα μου τα συνθήματα και όλο μου τον σαρκασμό στο όνομα του Jobs, πάλι πρέπει να τα αλλάζω.
hasodikis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Για τον άνθρωπο Jobs τα νέα είναι λυπηρά καθότι μπορούν να σημαίνουν μόνο ένα πράγμα.........ο παγκρεατικός του καρκίνος, που τον ανάγκασε σε μεταμόσχευση ύπατος, έχει ανακάμψει .... και στην περίπτωση αυτή τα πράγματα έχουν μία μόνο τροπή και μάλιστα εξαιρετικά ταχεία...... Για την apple τα πράγματα θα είναι δύσκολα .... λόγο του στενού συνδέσμου μεταξύ του επιχειρηματικού μοντέλου που ο ίδιος ανέπτυξε με το πρόσωπό του. Η αγορά σίγουρα θα περάσει ένα σοκ ... (ήδη είχαμε χθες πτώση της μετοχής) αλλά θα ισορροπήσει...... σχετικά εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να αποκαλυφθούν οι επόμενες κινήσεις της apple (προιόντα αλλά και εταιρική οργάνωση). Για εμάς ως καταναλωτές τα νέα είναι αδιάφορα υπό την έννοια του ότι δε θα δούμε άμεσα αλλαγή στα προϊόντα της εταιρίας, ενώ παράλληλα είναι πλήρως αδύνατο να προβλέψουμε σε βάθος χρόνου τις όποιες αλλαγές. Συμπερασματικά.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ (με τις γνωστές εξαιρέσεις τύπου Χιτλερ, Μαο, Πινοσετ, Πολ Ποτ, Αχιλλέα Μπέο) εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημά του . Αν δεν τα καταφέρει, συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχομαι να είναι ο τελευταίος που φέυγει από την ασθένεια αυτή.
hackertom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Και να και ο διάδοχος! Φήμες λένε ότι είναι και πίσω-γλέντης ... Χωρίς να αποσκοπούν και το κατά πόσο ένας άνθρωπος είναι ικανός για μια θέση από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, Πάντως απο το βλέμα και μόνο καταλαβαίνεις τι έχουν να τραβήξουν οι "άλλοι"..
kirileman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Η καφρίλα χτυπάει κόκκινα αυτές τις ώρες σε όλο το διαδίκτυο.
kosmasgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εντάξει ο άνθρωπος δεν παίζεται. Ο μόνος που κατάφερε να κουμαντάρει την apple.
alcemist Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Επομένως μάλλον επιβεβαιώνονται οι φήμες περί σοβαρής επιδείνωσης της υγείας του. Παρόλο που συχαίνομαι της τακτικές της εταιρείας του πρέπει να ομολογήσω πως πρόκειται για κολοσσό του μάρκετινγκ (πρωτίστως) και της τεχνολογίας των υπολογιστών (δευτερευόντως). Θυμίστε μου... την τελευταία φορά που αποχώρησε η apple είχε άρχισε να παίρνει τον κάτω δρόμο (στα κέρδη);
andreapaog328 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 παραιτείται λίγο πρίν το apple event. τυχαιοδενομιζωτακη. ας ειναι καλά στην υγεία του ο άνθρωπος...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν δεν τα καταφέρει, συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχομαι να είναι ο τελευταίος που φέυγει από την ασθένεια αυτή. Πρώτη φορά βλέπω ...προκαταβολικά συλλυπητήρια...
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εδώ ο κόσμος καίγεται... και ασχολούμαστε με τα εσωτερικά μιας εταιρίας. Απορώ μετοχές έχετε όλοι; Πρώτη φορά βλέπω ...προκαταβολικά συλλυπητήρια... χαχα αυτός κ ο μόνο xD
QQTilt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Συμπερασματικά.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ (με τις γνωστές εξαιρέσεις τύπου Χιτλερ, Μαο, Πινοσετ, Πολ Ποτ, Αχιλλέα Μπέο) εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημά του . Για ποιο λόγο εξαιρούνται αυτοί?
abc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Και να και ο διάδοχος! Φήμες λένε ότι είναι και πίσω-γλέντης ... Χωρίς να αποσκοπούν και το κατά πόσο ένας άνθρωπος είναι ικανός για μια θέση από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, Πάντως απο το βλέμα και μόνο καταλαβαίνεις τι έχουν να τραβήξουν οι "άλλοι".. Α πα πα πα ανατρίχιασα! Μόνο εγώ νομίζω ότι μοιάζει σαν αδέρφι στον Τζομπς; Απλά στο λίγο πιο συνοφρυωμένο του και λίγο πιο αυστηρό;;;
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Α πα πα πα ανατρίχιασα! Μόνο εγώ νομίζω ότι μοιάζει σαν αδέρφι στον Τζομπς; Απλά στο λίγο πιο συνοφρυωμένο του και λίγο πιο αυστηρό;;; εγω στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο jobs πριν πολλα χρονια οταν ειχε ακομα μαλλια ΛΟΛ ρε παιδια την apple ο jobs δεν την εφτιαξε; γιατι ειναι συμβουλος και οχι ο ανωτερος διευθυντης που υπαρχει εκει μεσα;
theomalegan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Άξιος και μακάρι να υπάρχουν και άλλοι στην αγορά που να κοιτάζουν μπροστά (jobs) και όχι δεξιά και αριστερα (gates)
disqualified Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εγω στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο jobs πριν πολλα χρονια οταν ειχε ακομα μαλλια ΛΟΛ ρε παιδια την apple ο jobs δεν την εφτιαξε; γιατι ειναι συμβουλος και οχι ο ανωτερος διευθυντης που υπαρχει εκει μεσα; Αυτο που λες είναι ο διευθυνων σύμβουλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις