qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Και μη λεμε οτι θελουμε.. άλλο jailbreak και να περασεις εφαρμογες, και αλλο να κανεις root (που σε αλλες περιπτωσεις ειναι πανευκολο και σε αλλες πανδυσκολο + backup και να μπλεκεις με bootloaders κτλ.- στις iDevices κανεις restore απο iTunes και ουτε brickάρισμα ουτε τιποτα!!) για αλλο λογο κανει jb ο κατοχος iphone, για αλλο λογο κανεις εσυ root εχεις δικιο για τα περι υποστηριξης, ομως με σωστη υποστηριξη δεν εχεις αναγκη ουτε root ουτε τους xda
AlchemicalSilver Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαφορά Android με WM7. Τα πρώτα χρειάζονται συνεχώς όλο και καλύτερα CPU για να τρέξουν σωστά, ενώ τα WM7 τρέχουν άψογα ακόμα και σε Low-cpu smartphones. ναι γιατι τα wp7 ειναι σε νηπιακο σταδιο με customization πραραπλησιο του 1ου iphone (δηλαδη σχεδον ανυπαρκτο) και με ελαχιστες λειτουργιες και λιτοτατα γραφικα περιβαλλοντα. λογικο ειναι να τρεχουν οπου να ναι..
ektor7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια μη λέμε οτι θέλουμε για τα tablet.... σα το iPad (ποιοτητα και smoothness δεν υπαρχει άλλο εδω και πολυ καιρό!!! Τα μονα που μπορουν να το ανταγωνιστουν κατα την γνωμη μου ειναι το asus transformer και ήλπιζα το HP Touchpad που κι αυτο τελικα δεν ήταν τόσο καλο..λογω παλαιου επεξεργαστη που του βαλαν) Μου έφερε ενας φιλος το Archos 101 Internet tablet (gen 8) που εχει χαρακτηριστικά ίδια με του πρώτου iPad (CPU,RAM,κτλ.) για να το ρετουσάρω αφού πηγαινει απελπιστικα αργα στην κινηση,στο φορτωμα,σε ολα!! Με μόλις 1 μήνα κανονικής χρήσης!!! Και αφου ειχα κανει τοτε το hack για να παιρνει εφαρμογες απ το κανονικο android store.. Του εβαλα την τελευταια αναβαθμιση που βγήκε μολις πριν λιγες μερες και τιποτα!! Τα ίδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου... Έπειτα του έκανα root (πολυ δυσκολα μεν) και του βαλα μια CM7 μπας και ανασανει...παει πολυ καλυτερα αλλα με αρκετα προβληματα και χωρις να δουλευουν τα USB Host,HDMI κτλ... Αυτή ειναι η καταντια των Android Users...να γινονται μπαλακι αναμεσα σε εταιρειες και στους xda για να δουλεψει κατι σωστα αλλα και λειτουργικα... δεν ειναι τυχαιο δε οτι πολλλοι χρηστες αυτου του Tablet δεν εχουν αναβαθμισει fw για λογους αποδοσης και αλλων προβληματων που εμφανιστηκαν μετεπειτα.. Αυτο ειναι το προβλημα!!! Βγαζουν ημιτελή προιόντα!! Τι να το κανω να μου δουλεψει σωστα οοοταν θα χεις περασει καιρος και θα χω ξενερωσει την ζωη μου και θα χουν βγει αλλα 100 μοντελα που θα ναι καλυτερα?? Και μετα απο τοσο ψαξιμο?? Ποια η εννοια μετα να αγορασεις το οτιδηποτε?? Και μη λεμε οτι θελουμε.. άλλο jailbreak και να περασεις εφαρμογες, και αλλο να κανεις root (που σε αλλες περιπτωσεις ειναι πανευκολο και σε αλλες πανδυσκολο + backup και να μπλεκεις με bootloaders κτλ.- στις iDevices κανεις restore απο iTunes και ουτε brickάρισμα ουτε τιποτα!!) Υπόψιν πως δεν ειχα ποτε iPhone αν κ τα χω χειριστει πληρως , ενα Android x8 εχω που κι αυτο με βελτιστοποιησεις εχει γινει ανθρωπινο..αν περιμεναμε απ την sony ericsson.. Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα! Πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου,να ασχοληθώ με smartphone(της κοπέλας μου) πριν ένα μήνα! Ειλικρινά ούτε install των προγραμμάτων δεν ήξερα να κάνω! Με λίγο ψάξιμο, έχω κάνει update rom των wm6.5, πέρασα τα android 2.3.5 σε dualboot και του έκανα χίλιες δυο αλλαγές,στο πως θα λειτουργεί(για τη πλακά μου, όχι πως τα χρειαζόταν)! Tωρα λειτουργεί και τα δυο λογισμικά απροβλημάτιστα και χωρίς κολλήματα(κολλήματα δεν είχε ποτέ το συγκεκριμένο s/p)! Και καταλήγω στο εξής,αν δε σου πάει η τεχνολογία,περιοριστου στο i-,αν σου πάει και την γουστάρεις, διάλεξε κάτι άλλο! Και το android είναι πάρα πολύ απλό,δε φταίει που κάποιοι είναι κολλημένοι και δε κατέχουν ούτε τα στοιχειώδη!
AlchemicalSilver Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 γεια και από εμένα. διακρίνω στην απλότητα ομορφιά και χάρη ...είχε κάποτε κάποιος ...και είχε τόσο δίκιο . λέω να δούμε από μια άλλη πλευρά το θέμα. (γιατί πέτυχε o jobs και μαζί του και η apple) έδωσε στον κόσμο κάτι που δεν του το δίνανε οι άλλοι , προσιτή πολυτέλεια . και δεν έχει να κανει με τα χρήματα , αλλά με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα σε μια κατάσταση . πολύ καλό το τάδε κινητό , πολύ ωραίο το άλλο , άπειρες δυνατότητες το παράλλο και πάει λέγοντας , υστερούν όμως σε κάτι .και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία μιας εταιρίας . δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι . δηλ. βγάζει ο ένας ένα HTC πάνω στο τραπέζε και το κοιτάς από μακρυά , το χαλβαδιάζεις και λες φαίνεται πολύ ωραίο και <<δυνατό>> , αλλά αν δεν είσαι γνώστης των πραγμάτων και σε ρωτήσουνε ποιο κινητό είναι αυτό μπορεί να πεις και καμιά μπαλαφάρα του τύπου Samsung ή Nokia . Το ίδιο ισχύει και τις λεγόμενες <<ταμπλέτες>> , όλες καλές είναι και όλες ωραίες αλλά ποιες είναι...? , θα πρέπει να ανοίξεις το προσπέκτους του Γερμανού ή του Multirama ή του Πλαισίου για να το βρεις και άν.... Στο δίπλα τραπέζι απιθώνει ο τυπάς ή τύπισσα το iPhone ή το iPad αν θέλετε ή ακόμα και ένα MacBook με την μια το έχεις πιάσει ότι κάτι διαφορετικό είναι , κάτι αλλοιώτικο .... Θες το σχέδιο , οι γραμμές , το σχήμα σε οδηγούν να το κοιτάξεις και να το <<διαβάσεις>> με την μια . Δεν θα ξεχάσω μια γυναίκα περασμένης ηλικίας σε μια συνεστίαση που ξεχώρισε το iPhone 3 από το iPhone 4 , και που όταν της έκανα την σχετική ερώτηση δεν γνώριζε τι μάρκα είναι το σταθερό τηλεφωνό στο σπίτι της . Οπως και να έχει παραδείγματα υπάρχουνε και από τις δύο πλευρές πολλά και σεβαστά είναι όλα . Αλλά αν θέλουμε να πούμε αλήθεια μόνο μια φράση τα χαρακτηρίζει αυτά τα <<διαβολομηχανήματα>> .... είναι μικρά , είναι μαύρα (και άσπρα) , και είναι κακά ....και το μάτι πέφτει επάνω τους αμέσως . Για το θέμα υπολογιστής τώρα , πάνω κάτω ισχύουνε τα ίδια . Και εγώ ένα iMac έχω και είμαι χρήστης υπολογιστή από 1995 .Εχω αλλάξει ούτε και εγώ ξέρω πόσα μηχανήματα , αλλά από την στιγμή που δεν έπαιξα ποτε παιχνίδια στο pc δεν με ενδιέφεραν ποτε οι δυνατότητες τους . Τώρα τελευταίως έχω έναν υπολογιστή αρκετά δυνατό που τρέχω fedora , έτσι για τον χαβαλέ ....και τον iMac για τον χαβαλέ τον πήρα ...και το iPod ...... Τροφή για την ψυχή είναι αυτά παιδιά ... αισθάνεσαι ωραία με κάτι και αν έχεις την δυνατότητα το αγοράζεις ....τώρα αν κάνει και καφέδες και γλυκά ακόμα καλύτερα ....και αν δεν τρέχει τέσσερις ανοιχτούς φυλλομετρητές να παίζουνε τέσσερα διαφορετικά βιντάκια του youtube , ε δεν χάλασε και ο κόσμος ....εσύ για τον χαβαλέ το αγόρασες .... και εκεί πάνω πάτησε και ο άρχοντας ο jobs .... στην ανάγκη μας να ταίσουμε την ψυχή μας με χαρά και ευχαρίστηση .... αυτά από εμένα . πολυ σωστος φιλε και γιαυτο ακριβως ερχεσαι στα λογια μου: τα i-products ειναι περισσοτερο δηλωση μοδας και στυλ παρα χρηστικες συσκευες που κανουν τη ζωη σου ευκολοτηρη και γιαυτο επιασαν. λογω design και λογω ΜΟΔΑΣ
vic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 "ένας ένας φεύγει από τη μέση" (=δικαστικα γιατι στις αγορες της ανατολης εχουν γ@μηθει να πουλανε τα galaxy tab και τα xoom...) Motorola Xoom Motorola Xoom Sales Worse Than Thought Analysts: Motorola Xoom sales still weak Motorola Report Reveals Terrible Xoom Sales Motorola Xoom sales don’t Motorola Expects Less Than 1.5 Million Xoom Sales for 2011 Samsung Galaxy Tab* Samsung Galaxy Tab sales 'quite small' Samsung Galaxy Tab Sales Not As Fast As Expected Samsung Galaxy Tab sales “smooth” not “small”, return rate stays at 15% Samsung Galaxy Tab Sales Surpass 1 Million Units Samsung Galaxy Tab Sales Pass 1 Million Σίγουρα πούλησε καλύτερα το Samsung Galaxy Tab από το Xoom, το οποίο ήταν εμπορική αποτυχία. Αλλά 1 εκ. πωλήσεις (με 15% επιστροφές) δεν είναι τίποτα μπροστά στα 23+ εκ. του iPad. Και μόνο με νούμερα να το δεις όχι μόνο δεν έχουν γ*μηθεί να πουλάνε, αλλά και μεγάλο ποσοστό από τις πωλήσεις είναι επιστροφές. 15% είναι τεράστιο ποσοστό, πόσω μάλλον δε όταν του iPad είναι γύρω στο 2%. * Είναι το πρώτο Galaxy Tab. Για τη 2η γενιά δεν έχουμε ακόμα πολλά νέα.
darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 για αλλο λογο κανει jb ο κατοχος iphone, για αλλο λογο κανεις εσυ root εχεις δικιο για τα περι υποστηριξης, ομως με σωστη υποστηριξη δεν εχεις αναγκη ουτε root ουτε τους xda Αυτο ακριβως ηθελα να πω! Οτι για διαφορετικους λογους γινεται, αλλα στο τέλος βλέπεις ποσο χρόνο σπαταλησες για να βελτιστοποιησεις κατι και ποσο για να βελτιστοποιησεις+να δουλευει καλα και χωρις προβληματα.. Ποια εταιρεια προσφερει στανταρ εγγυηση οτι θα σου δουλευει απροσκοπτα και θα στο υποστηριξει για 2+ χρόνια ??? Καμια εκτός απ την Apple προς το παρον... Η αλήθεια ειναι οτι ειναι ξεφραγο αμπέλι αυτο το θέμα, και ελπίζω απο δω και στο εξής να δούμε κατι διαφορετικο μιας κ πιεσε η google τους κατασκευαστες να το υποστηριξουν... Επειδη βλεπω γυρω μου παραδειγματα απο HTC,SE, κτλ. να πουλανε ενα κινητο και να παραμενει εκεί η εκδοση..οπως πολήθηκε..για να παμε να παρουμε το νεοτερο μοντελο που δεν εχει καμια αναβαθμιση ουσιαστικα (π.χ. SE x10 Mini με το καινουργιο Mini μονο η οθονη κ ο επεξεργαστης αλλαζουν-τουλαχιστον στα iPhone ειχες 3G Chip,Compass,2o mic κτλ. μικρες αλλα ουσιαστικες αλλαγες που δε σε αναγκαζαν να πας σε αναβαθμιση εφοσον ησουν ευχαριστημενος..και το 3G φετος εδειξε πρωτη φορα την ηλικια του με το iOS4..γιατι τρεχουν απλα οι εξελιξεις και εχουν περασει αρκετα τεχνολογικα χρονια απ την κυκλοφορια του) Οπότε συμφερει να πληρωσεις κατι ακριβα και να σου κρατησει σχεδον απρόσκοπτα 3 χρονια χωρις να βαραινει ιδιαιτερα απ τις εφαρμογες και τις αναβαθμισεις παρα να παρεις 2 ξεχωριστα κινητα για να εισαι σε Software updated + ψαξιμο.. Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα! Πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου,να ασχοληθώ με smartphone(της κοπέλας μου) πριν ένα μήνα! Ειλικρινά ούτε install των προγραμμάτων δεν ήξερα να κάνω! Με λίγο ψάξιμο, έχω κάνει update rom των wm6.5, πέρασα τα android 2.3.5 σε dualboot και του έκανα χίλιες δυο αλλαγές,στο πως θα λειτουργεί(για τη πλακά μου, όχι πως τα χρειαζόταν)! Tωρα λειτουργεί και τα δυο λογισμικά απροβλημάτιστα και χωρίς κολλήματα(κολλήματα δεν είχε ποτέ το συγκεκριμένο s/p)! Και καταλήγω στο εξής,αν δε σου πάει η τεχνολογία,περιοριστου στο i-,αν σου πάει και την γουστάρεις, διάλεξε κάτι άλλο! Και το android είναι πάρα πολύ απλό,δε φταίει που κάποιοι είναι κολλημένοι και δε κατέχουν ούτε τα στοιχειώδη! Μα αυτο δεν καταλαβαινεις φιλε μου!! Οτι την χρηση την καθοριζεις εσυ!!! Ενας μη-ψαγμενος εχει το Appstore και του φαινεται υπεραρκετο!! Ενας που θελει να κανει Customization βαζει Cydia, κ.ο.κ. !!! Όπως και να χει, επωφελουνται οι i-users απο αναβαθμισεις... Ενας ασχετος Android User ομως δεν επωφελειται με την νομικη οδο του update και μενει συνεχως στο ιδιο σχεδον λογισμικο με αποτελεσμα αν βαρεθει να αλλαξει συσκευη!!! Κι αν ειναι ψαγμενος να βλεπει στον υπνο του modules,su,roms κτλ. Αφου ασχοληθηκες πρωτη φορα και ηταν τοσο ευκολο (αν κ εξαρταται απ την συσκευη κ ποσο εχει ασχοληθει η Community) να σου στειλω ενα HTC TytnII να μου βαλεις Android και να μου δουλευει απροβληματιστα και να υποστηριζει και το τσιπ γραφικων και τα ολα του?? Εγω ο αδαης i-user δε μπορω.. μοιρασου δάσκαλε την γνωση σου μαζι μας!!! Κι ας είμαστε παιδια ενος κατώτερου θεου...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ναι αλλά με τα 300 μου πήρα smartphone με 4" οθόνη και όχι 3,5 να ξεστραβώνομαι.Μου περίσσεψαν άλλα τόσα λεφτά σε σχέση με το μηλόφωνο,και δεν ψάχνω να βρω μέρη με καλύτερο σήμα.Και προπάντων μου κάνει την δουλειά που το θέλω. Και αν γουστάρει και η γυνάικα μου το ίδιο θα της το πάρω το ίδιο και αυτηνής και πάλι θα μου μείνει και κανα 50,- στην τσέπη. Για όσους διαφωνούν...κάντε τον στηβ και το μήλο ακόμα πιο πλούσιους να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να υπερηφανεύονται για τα λεφτά τους. Με αυτη τη λογική δεν θα υπήρχε το Golf μιας και όλοι θα "έκαναν τη δουλειά τους" και με ένα yugo!
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 πολυ σωστος φιλε και γιαυτο ακριβως ερχεσαι στα λογια μου: τα i-products ειναι περισσοτερο δηλωση μοδας και στυλ παρα χρηστικες συσκευες που κανουν τη ζωη σου ευκολοτηρη και γιαυτο επιασαν. λογω design και λογω ΜΟΔΑΣ όχι, τι χρηστικές συσκευές και ανοησίες, γτπ είναι, τπτ δεν μπορεις να κάνεις με ένα 3gs πχ. ούτε μπορείς να το χρησιμοποιείς ως κινητό, ούτε να βγάζεις της φωτογραφίες σου και τα βίντεό σου, ούτε να βλέπεις ταινίες και βίντεο, ούτε να παίζεις παιχνιδάκια, ούτε να ακούς μουσική στο γυμναστήριο, ούτε να σερφάρεις στο internet με 3g, ούτε να χρησιμοποιείς apps για τη δουλειά σου και για τη διασκέδασή σου, ούτε στο αυτοκίνητό σου να χρησιμοποιείς το GPS και φυσικά δεν μπορείς - όταν δεν έχει internet στο laptop - να το συνδέεις και να παίρνεις από το 3G, ούτε να διαβάζεις βιβλία, ούτε να στέλνεις και να βλέπεις και τα email σου και όλα αυτά ούτε έχει άπειρες επιλογές στο itunes, ούτε (έστω και όχι καλό) multitasking και άλλα... Εγώ ξέρω σου λέω, μόδα τελείως, σκατά συσκευές ρε μαν... ξέρω και έναν που το έχει σε μια βιτρίνα στο σπίτι όταν έρχεται ο πρέσβης...και άλλον ένα που το έχει κάνει σκουλαρίκι...λόγω design και μόδας έπιασαν...βέβαια... (Υ.Γ. ας μην πούμε για άλλη μια φορά ότι είναι ακριβά και ότι τα ανωτέρω μπορείς να τα κάνεις με ένα πιο φτηνό κινητο. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. Να σημειώσουμε επίσης ότι όλα τα σύγχρονα smartphones δεν έχουν και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, εκτός από την τιμή. Δηλαδή, όλα τα πιο πάνω θα τα κάνεις με κάθε smartphone ΑΛΛΑ μη λέμε τώρα ότι δεν είναι χρηστικές συσκευές! Δηλαδή Alcemical ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ για να τη χαρακτηρίσεις "χρηστική"; Θα μας τρελάνεις τελείως.... Είπαμε να συζητήσουμε όχι να φανατιστούμε και να φωνάζουμε σαν παιδάκια που κλείνουν μάτια και αφτιά για τις ομάδες!)
ektor7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αφου ασχοληθηκες πρωτη φορα και ηταν τοσο ευκολο (αν κ εξαρταται απ την συσκευη κ ποσο εχει ασχοληθει η Community) να σου στειλω ενα HTC TytnII να μου βαλεις Android και να μου δουλευει απροβληματιστα και να υποστηριζει και το τσιπ γραφικων και τα ολα του?? Εγω ο αδαης i-user δε μπορω.. μοιρασου δάσκαλε την γνωση σου μαζι μας!!! Κι ας είμαστε παιδια ενος κατώτερου θεου... Mε ένα μήνα επαφή με smartphone,δε με λες και δάσκαλο! Aν ητα htc hd2,με τα χαρας να σου περασω και triple boot!
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αυτο ακριβως ηθελα να πω! Οτι για διαφορετικους λογους γινεται, αλλα στο τέλος βλέπεις ποσο χρόνο σπαταλησες για να βελτιστοποιησεις κατι και ποσο για να βελτιστοποιησεις+να δουλευει καλα και χωρις προβληματα.. Ποια εταιρεια προσφερει στανταρ εγγυηση οτι θα σου δουλευει απροσκοπτα και θα στο υποστηριξει για 2+ χρόνια ??? Καμια εκτός απ την Apple προς το παρον... Η αλήθεια ειναι οτι ειναι ξεφραγο αμπέλι αυτο το θέμα, και ελπίζω απο δω και στο εξής να δούμε κατι διαφορετικο μιας κ πιεσε η google τους κατασκευαστες να το υποστηριξουν... Επειδη βλεπω γυρω μου παραδειγματα απο HTC,SE, κτλ. να πουλανε ενα κινητο και να παραμενει εκεί η εκδοση..οπως πολήθηκε..για να παμε να παρουμε το νεοτερο μοντελο που δεν εχει καμια αναβαθμιση ουσιαστικα (π.χ. SE x10 Mini με το καινουργιο Mini μονο η οθονη κ ο επεξεργαστης αλλαζουν-τουλαχιστον στα iPhone ειχες 3G Chip,Compass,2o mic κτλ. μικρες αλλα ουσιαστικες αλλαγες που δε σε αναγκαζαν να πας σε αναβαθμιση εφοσον ησουν ευχαριστημενος..και το 3G φετος εδειξε πρωτη φορα την ηλικια του με το iOS4..γιατι τρεχουν απλα οι εξελιξεις και εχουν περασει αρκετα τεχνολογικα χρονια απ την κυκλοφορια του) Οπότε συμφερει να πληρωσεις κατι ακριβα και να σου κρατησει σχεδον απρόσκοπτα 3 χρονια χωρις να βαραινει ιδιαιτερα απ τις εφαρμογες και τις αναβαθμισεις παρα να παρεις 2 ξεχωριστα κινητα για να εισαι σε Software updated + ψαξιμο.. δε διαφωνω καθολου με αυτα που λες , ομως η κατασταση δειχνει να αλλαζει (ή τουλαχιστον αυτο θα επιδωξει η google) δυστυχως οι εταιρειες στη προσπαθεια τους να προωθησουν τα νεα προιοντα τους παραμελουν τα παλαιοτερα τους μοντελα και αυτο αφηνει μια πικρια στον τελικο χρηστη ομως για μενα δεν ειναι λυση ουτε να σκασεις τα απειρα λεφτα που σου ζηταει το iphone , αλλα ουτε και τα σημαντικα ποσα που θελουν οι high end συσκευες android οπου θα εχεις καλυτερες πιθανοτητες για σωστοτερη υποστηριξη.. μεχρι στιγμης το αντιμετωπιζω πιο ψυχραιμα το θεμα γιατι η φθηνη/οικονομικη συσκευη που εχω (lg p500) μεχρι τωρα ειχε καλη υποστηριξη και εχει επισημο 2.3.3 (σχεδον αμεσα στη χωρα μας, οχι σε φαση samsung με αρκετους μηνες καθυστερηση, μιας και εχουμε και τετοιο στην οικογενεια. βεβαι ολη η υπολοιπη lg ειναι ακομα στο 2.2 τεσπα..) αλλα ακομα κι αυτη αισθανομαι οτι οπου να ναι θα αφεθει στη τυχη της (μακαρι να βγω λαθος) ομως περα απο αυτο λογω της αναρχιας που επικρατει ή της βιασυνης ακομα (και φυσικα του ανουσια τεραστιου αριθμου συσκευων που εχουν πολλες εταιρειες) και η υποστηριξη που εχεις δεν ειναι αυτη που θα πρεπε σε αρκετες περιπτωσεις και σιγουρα δεν αγγιζει τα επιπεδα της apple.. για αυτο και την επομενη φορα εγω προσωπικα θα επενδυα σε μια συσκευη nexus οπου περα απο σωστη υποστηριξη, υπαρχει και η προοπτικη μετα απο καποιο διαστημα να πεσει σημαντικα η τιμη (σε αντιθεση με το iphone) , γιατι το να δινεις τοσο μεγαλα ποσα για μια συσκευη για μενα ειναι σπαταλη
darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Mε ένα μήνα επαφή με smartphone,δε με λες και δάσκαλο! Aν ητα htc hd2,με τα χαρας να σου περασω και triple boot! Άρα ερχεσαι στα λόγια μου..οτι δεν είναι όλες οι συσκευες ευκολες να κανουν αυτό που είπες!! Γιατι εσυ το κανες να φανει λες και ειναι τοοοσο ευκολο πια παντου...αυτο ηταν το point μου! δε διαφωνω καθολου με αυτα που λες , ομως η κατασταση δειχνει να αλλαζει (ή τουλαχιστον αυτο θα επιδωξει η google) δυστυχως οι εταιρειες στη προσπαθεια τους να προωθησουν τα νεα προιοντα τους παραμελουν τα παλαιοτερα τους μοντελα και αυτο αφηνει μια πικρια στον τελικο χρηστη ομως για μενα δεν ειναι λυση ουτε να σκασεις τα απειρα λεφτα που σου ζηταει το iphone , αλλα ουτε και τα σημαντικα ποσα που θελουν οι high end συσκευες android οπου θα εχεις καλυτερες πιθανοτητες για σωστοτερη υποστηριξη.. μεχρι στιγμης το αντιμετωπιζω πιο ψυχραιμα το θεμα γιατι η φθηνη/οικονομικη συσκευη που εχω (lg p500) μεχρι στιγμης ειχε καλη υποστηριξη και εχει επισημο 2.3.3 (σχεδον αμεσα στη χωρα μας, οχι σε φαση samsung με αρκετους μηνες καθυστερηση, μιας και εχουμε και τετοιο στην οικογενεια) αλλα ακομα κι αυτη αισθανομαι οτι οπου να ναι θα αφεθει στη τυχη της (μακαρι να βγω λαθος) ομως περα απο αυτο λογω της αναρχιας που επικρατει ή της βιασυνης ακομα και η υποστηριξη που εχεις δεν ειναι αυτη που θα πρεπε και σιγουρα δεν αγγιζει τα επιπεδα της apple.. για αυτο και την επομενη φορα εγω προσωπικα θα επενδυα σε μια συσκευη nexus οπου περα απο σωστη υποστηριξη, υπαρχει και η προοπτικη μετα απο καποιο διαστημα να πεσει σημαντικα η τιμη (σε αντιθεση με το iphone) , γιατι το να δινεις μεγαλα ποσα για μια συσκευη για μενα ειναι σπαταλη Συμφωνω κ γω μαζι σου... γιατι κ γω το θεωρω σπαταλη. Να φανταστεις δεν εχω δωσει ποτε στη ζωη μου για κινητο πανω απο 300Ε γιατι δεν αξιζουν παραπανω. Απλα ετσι οπως εχει καταντησει η βιομηχανια, για να παρεις ενα smartphone που να δουλευει καλα κ σωστα πρεπει να τα σκασεις...είτε λεγεται nexus s, ειτε galaxy s,ειτε iphone... εμεις την εχουμε διαμορφώσει αυτη την κατασταση σα καταναλωτες κ ελπιζω να αλλαξει στο μέλλον.... ειδικα απο μεριας Android που το συμπαθω αρκετα σα λειτουργικο κ το χαντακωνει η καθε βλαμενη εταιρεια με bloatware, outdated λογισμικο κτλ.!
ektor7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Άρα ερχεσαι στα λόγια μου..οτι δεν είναι όλες οι συσκευες ευκολες να κανουν αυτό που είπες!! Γιατι εσυ το κανες να φανει λες και ειναι τοοοσο ευκολο πια παντου...αυτο ηταν το point μου! Oλα τα μοντέλα που κάνουν μεγάλες πωλήσεις, είναι αναμενόμενο να έχουν κ μεγαλύτερη υποστήριξη!Οποταν δεν ειναι ολες οι συσκευες τοσο χαλια οπως εκανες να φανει εσυ! Το θέμα είναι, ότι έχω τεράστια υποστήριξη, χωρίς να έχω iphone!
Dawndeath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια μη λέμε οτι θέλουμε για τα tablet.... σα το iPad (ποιοτητα και smoothness δεν υπαρχει άλλο εδω και πολυ καιρό!!! Τα μονα που μπορουν να το ανταγωνιστουν κατα την γνωμη μου ειναι το asus transformer και ήλπιζα το HP Touchpad που κι αυτο τελικα δεν ήταν τόσο καλο..λογω παλαιου επεξεργαστη που του βαλαν) Μου έφερε ενας φιλος το Archos 101 Internet tablet (gen 8) που εχει χαρακτηριστικά ίδια με του πρώτου iPad (CPU,RAM,κτλ.) για να το ρετουσάρω αφού πηγαινει απελπιστικα αργα στην κινηση,στο φορτωμα,σε ολα!! Με μόλις 1 μήνα κανονικής χρήσης!!! Και αφου ειχα κανει τοτε το hack για να παιρνει εφαρμογες απ το κανονικο android store.. Του εβαλα την τελευταια αναβαθμιση που βγήκε μολις πριν λιγες μερες και τιποτα!! Τα ίδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου... Έπειτα του έκανα root (πολυ δυσκολα μεν) και του βαλα μια CM7 μπας και ανασανει...παει πολυ καλυτερα αλλα με αρκετα προβληματα και χωρις να δουλευουν τα USB Host,HDMI κτλ... Αυτή ειναι η καταντια των Android Users...να γινονται μπαλακι αναμεσα σε εταιρειες και στους xda για να δουλεψει κατι σωστα αλλα και λειτουργικα... δεν ειναι τυχαιο δε οτι πολλλοι χρηστες αυτου του Tablet δεν εχουν αναβαθμισει fw για λογους αποδοσης και αλλων προβληματων που εμφανιστηκαν μετεπειτα.. Αυτο ειναι το προβλημα!!! Βγαζουν ημιτελή προιόντα!! Τι να το κανω να μου δουλεψει σωστα οοοταν θα χεις περασει καιρος και θα χω ξενερωσει την ζωη μου και θα χουν βγει αλλα 100 μοντελα που θα ναι καλυτερα?? Και μετα απο τοσο ψαξιμο?? Ποια η εννοια μετα να αγορασεις το οτιδηποτε?? Και μη λεμε οτι θελουμε.. άλλο jailbreak και να περασεις εφαρμογες, και αλλο να κανεις root (που σε αλλες περιπτωσεις ειναι πανευκολο και σε αλλες πανδυσκολο + backup και να μπλεκεις με bootloaders κτλ.- στις iDevices κανεις restore απο iTunes και ουτε brickάρισμα ουτε τιποτα!!) Υπόψιν πως δεν ειχα ποτε iPhone αν κ τα χω χειριστει πληρως , ενα Android x8 εχω που κι αυτο με βελτιστοποιησεις εχει γινει ανθρωπινο..αν περιμεναμε απ την sony ericsson.. [offtopic]Εγώ πάλι με την 7'αρα έκδοση που είναι ίδιο σε hardware εκτός από μερικά δικαιολογημένα κολλήματα που και που δεν έχω δει κάτι τέτοιο και ας φορτώνω εφαρμογές κτλπ. και μην ξεχνάς και τη διαφορά τιμής τους γιατί το ένα το πήρες 300 ευρώ το άλλο θα το πάρεις δεν ξέρω πόσο αλλά πολύ παραπάνω[/offtopic]
ocelotgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Κ παλι flame δηλαδη.... Ρε παιδια, αφηστε μας εμας στην "μιζερια" μας, να σωσετε κανεναν που θελει να σωθει... Κ μετα θα παμε να παρουμε ολοι seat η skoda, αντι για volkswagen η audi (αφου κανουν τα ιδια πραγματα, κ ειναι κ πιο φτηνα, κ εχουν κ τα ιδια μηχανικα μερη). Ο καθενας κρινει αναλογα με τις αναγκες του κ αγοραζει, κ ειναι τουλαχιστον προκλητικο να τον λες ηλιθιο, γιατι πηγε κ τα εσκασε για να παρει i-product. Αλλα φυσικα, στην ελλαδα ολοι εχουμε αποψη για ολα, κ η αποψη του διπλανου μας που δεν συμφωνει με την δικη μας (γιατι ως γνωστον μονο εμεις σκεφτομαστε) ειναι 1x10^9 επιπεδα κατω απο την δικη μας. Φιλικα παντα, Καλη σας συνεχεια
darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Oλα τα μοντέλα που κάνουν μεγάλες πωλήσεις, είναι αναμενόμενο να έχουν κ μεγαλύτερη υποστήριξη!Οποταν δεν ειναι ολες οι συσκευες τοσο χαλια οπως εκανες να φανει εσυ! Το θέμα είναι, ότι έχω τεράστια υποστήριξη, χωρίς να έχω iphone! Ανεφερα παραδειγματα αγαπητε, SE και HTC ειπα ποτε πως ειναι ολες?? Εκτος και αν εσυ τις θεωρεις ολες... Μα και το TytnII ηταν απ τα καλυτερα μοντελα...απλα ετυχε καποιος να μην ασχοληθει τοσο..οποτε ξαναρχομαστε στα λογια μου...ξεφραγο αμπελι,ψαξιμο στους xda [παλι καλα να λετε που υπαρχουν κ αυτοι] κ θεμα τυχης στο ποιο θα σου βγει καλο κ ποιο οχι... παλια π.χ. η HTC ηταν απ τους πρωτους που βγαζαν υποστηριξη...πλεον αν θα τους καπνισει θα βγαλουν.. Θα του χες περασει του hd2 android αν δεν υπηρχαν οι xda?? OXI!!! Άρα λεγε ευχαριστω σε αυτους μονο (που τους αξιζει πραγματικα) και μην κραζεις την htc, ή οποιαδηποτε αλλη που δεν σου προσφερει αυτα που δικαιουσαι σα καταναλωτης.... κατα τα αλλα προβατακια ειναι οι χρηστες iphone!!! χαχαχαχα!!! Το θεμα ειναι οτι οποιο iPhone και να παρω θα χω υποστηριξη . Κατι που προς το παρον δε μπορεις να εγγυηθεις εσυ οποιο Android και να παρεις... αυτο ειναι το resume.. Επειδη εσυ τωρα ξεκινησες οπως μας ειπες κ σου αρεσει να το ψαχνεις, δε σημαινει οτι θα αρεσει και στους υπολοιπους που ασχολουνται τοσα χρονια κ το σιχαθηκαν πια ή αυτους που δε ξερουν κ πεφτουν στην παγιδα... αλλο τζογος,τυχη,ψαξιμο για καλη υποστηριξη (=android) , κ αλλο σωστη κ υποδειγματικη υποστηριξη (=iDevices) !! Και ειναι απολυτως λογικο!! Γιατι η Apple θελει να τα υποστηριξει για να κρατησει τους πελατες και να κανει μερικους καινουργιους, ενω πολλές αλλες εταιρειες (οχι ολες για να μη το πεις παλι κ αυτο) κοιτουν κοντοφθαλμα κ θελουν να βγαλουν μονο χρημα κ οχι να κρατησουν πελατες !! Το θεμα δεν ειναι να χεις υποστηριξη εσυ οπως λες, αλλα ολοι μας!!! Προφανως κ δε σε νοιαζει εσενα αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις