Προς το περιεχόμενο

λαπτοπ 400-450 ευρώ μπορείτε να βοηθήσετε;

kuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω ένα λάπτοπ για απλή χρήση γραφείου, office, ιντερνετ κτλ και να το συνδέω με προτζέκτορα για προβολές ταινιών, βίντεο CD rom κτλ.. Θέλω να είναι πολύ γρήγορο δηλαδή να μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς να μου κολλάει. Δεν θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια, αλλά όσο αξιοπρεπέστερη κάρτα γραφικών έχει τόσο καλύτερα. Επίσης με ενδιαφέρει να έχει καλή εγγύηση γιατί θα είναι σε χώρο με κόσμο και παιδιά. Θα προτιμούσα όχι acer και hp, λόγω κακής εμπειρίας. Ξέρω ότι έχουν ανοιχτεί παρόμοια θέματα, αλλά τα λάπτοπ που προτείνονται έχουν ως επί το πλείστον εξαντληθεί. Ζητάω πολλά...Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω ένα λάπτοπ για απλή χρήση γραφείου, office, ιντερνετ κτλ και να το συνδέω με προτζέκτορα για προβολές ταινιών, βίντεο CD rom κτλ.. Θέλω να είναι πολύ γρήγορο δηλαδή να μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς να μου κολλάει. Δεν θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια, αλλά όσο αξιοπρεπέστερη κάρτα γραφικών έχει τόσο καλύτερα. Επίσης με ενδιαφέρει να έχει καλή εγγύηση γιατί θα είναι σε χώρο με κόσμο και παιδιά. Θα προτιμούσα όχι acer και hp, λόγω κακής εμπειρίας. Ξέρω ότι έχουν ανοιχτεί παρόμοια θέματα, αλλά τα λάπτοπ που προτείνονται έχουν ως επί το πλείστον εξαντληθεί. Ζητάω πολλά...Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Νομίζω είναι ό,τι πρέπει

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=11844

στα χρήματα που θες , έχει και δυο χρόνια εγγύηση από την dell !! :rolleyes:

Δημοσ.

Νομίζω είναι ό,τι πρέπει

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=11844

στα χρήματα που θες , έχει και δυο χρόνια εγγύηση από την dell !! :rolleyes:

Μία ψιλοάσχετη ερώτηση... Με 3GB RAM και 64μπιτα Windows θα πηγαίνει καλά;

Γιατί έχω ακούσει οτι τα 64μπιτα θέλουν τουλάχιστον 4GB μνήμη...

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Το Intel HD graphics φαντάζομαι σημαίνει ότι δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Το Intel HD graphics φαντάζομαι σημαίνει ότι δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών;

Ναι ετσι είναι, εχει onboard μονο. Σε αυτά τα λεφτά πρέπει να συμβιβαστείς με αυτήν (οπως και εγώ που ψάχνω λαπτοπ στα ιδια λεφτά)

Δημοσ.

Βασικά να πω την αλήθεια είχα ψηθεί με toshiba λόγω της εγγύησης που διάβασα στο site τους. Κάλυψη ατυχήματος, κάλυψη κλοπής. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτές τις εγγυήσεις τις toshiba, ισχύουν; Και για την dell έχω διαβάσει τα καλύτερα για το service αλλά έχει αντίστοιχες εγγυήσεις;

Αυτό με τα 4GB RAM πάντως και τα 64bit το έχω ακούσει και εγω...

Δημοσ.

Εδώ είσαι και με λιγότερα μάλιστα. Ναι είναι hp αλλά εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία από hp!

Το συγκεκριμένο το έχω δει και στο media markt φαλήρου στα 400 και έχει παλύ καλή ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UFOVJM/ref=s9_wishx_gw_g147_ir01?ie=UTF8&coliid=IIACO7BX27GGE&colid=13Q74TXQDAISE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0ZABF40CX5AN9DG5F2SD&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

Δημοσ.

Hp probook 4530s απο EShop στα 499. Λίγο παραπάνω απο αυτα που δίνεις, αλλά δε θα το μετανοιωσεις.

Καλα χαρακτηριστικά και φοβερή ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Hp probook 4530s απο EShop στα 499. Λίγο παραπάνω απο αυτα που δίνεις, αλλά δε θα το μετανοιωσεις.

Καλα χαρακτηριστικά και φοβερή ποιότητα κατασκευής.

πολυ καλο σα σασι, αλλα ειναι αγγλικο & παραεισαγωγη εσοπ.

Δημοσ.

Εφοσον σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις i3-i5 με ανεξαρτητη καρτα γραφικων, γιατι να ψαχνεις σε μονοπηρυνα και ενσωματωμενες?

Κοιτα κατι σαν αυτο http://www.skroutz.gr/s/308005/HP-G62-450SV.html αλλα και τις προσφορες που βγαζουν τα πολυκαταστηματα συχνα βγαινουν καποιες πολυ καλες περιπτωσεις...

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αποφύγω τα hp γιατί έχουν ένα χρόνο μόνο εγγύηση και να βρω κάτι με αυτόνομη κάρτα γραφικών και σε i3-i5 έστω παλιότερης γενιάς.

Μάλλον ψάχνω πολλά με 400 ευρώ.

Τι λέτε για αυτό;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...