Προς το περιεχόμενο

Χρήματα μέσω blogging...???

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ακούσει για ορισμένα blogs που δίνουν χρήματα σε μερικά άτομα για να τα κρατάνε ενημερωμένα...

Ξέρετε τι ακριβώς παίζει??? Και για πόσα χρήματα μιλάμε???

Δημοσ.

λογικα θα κλεφουν απο τα αλλα blogs

και θα παιρνουν απο τα google ads

το ποσο ειναι στην ευχερεια του ιδιοκτητη...

Δημοσ.

Προφανως προκειται για τις διαφημισεις adsense.Το δοκιμασα και εγω στο blog μου, και το adsense μου εκλεισε το λογαριασμο 1-2 βδομαδες μετα λογω ''invalid clicks'' και καλα,οπως κανει σε χιλιαδες αλλους καθημερινα.

Δεν αξιζει να ασχοληθεις και να κουραστεις για το adsense που οποτε γουσταρει κλεινει λογαριασμους.

Δημοσ.

Το δοκιμασα και εγω στο blog μου, και το adsense μου εκλεισε το λογαριασμο 1-2 βδομαδες μετα λογω ''invalid clicks'' και καλα,οπως κανει σε χιλιαδες αλλους καθημερινα.

Σίγουρα δεν πάταγες εσύ πάνω στις διαφημίσεις σου; Ή να έβαλες κάναν γνωστό σου να κάνει τη βρωμοδουλειά; :P

Δημοσ.

Σίγουρα δεν πάταγες εσύ πάνω στις διαφημίσεις σου; Ή να έβαλες κάναν γνωστό σου να κάνει τη βρωμοδουλειά; :P

Ένα swarm να σου κάνουν καμιά 15αριά άτομα σε κόβει.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ακούσει για ορισμένα blogs που δίνουν χρήματα σε μερικά άτομα για να τα κρατάνε ενημερωμένα...

Ξέρετε τι ακριβώς παίζει??? Και για πόσα χρήματα μιλάμε???

Για ελληνικό blog δεν ξέρω . Είχα δει τις προάλλες μία αγγελία στο aggeliopolis αλλά πληρώνανε λέει με ποσοστά απο τις διαφημίσεις.

Και με developers που έχω μιλήσει που έχουν στα σκαριά κατά καιρούς portal πάλι τον editor με ποσοστά λένε θα τον πληρώνουν.

Ένα swarm να σου κάνουν καμιά 15αριά άτομα σε κόβει.

Swarm τι είναι ;

Δημοσ.

Swarm τι είναι ;

πεσιματικη.

μας την πεσανε.

μια ομαδα ανθρωπων με κακοβουλες προθεσεις.

τι μαλακιες γραφω πρωινιατικα :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...