KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Σκοπευω να αγορασω ενα draytek router modem και εχω κατασταλαξει στα 2710n και 2710ne. http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=draytek δεν εχω καταλαβει ομως τις διαφορες τους και οι περιγραφες στα sites δεν βοηθανε και πολυ. ξερετε εσεις σε τι διαφερουν και ποιο αξιζει περισσοτερο για αγορα; αν εχετε να προτεινετε και καποιο αλλο καλυτερο μοντεμ στην ιδια κατηγορια χρηματων,110-150e,πειτε το. Χρειαζομαι ενα modem για adsl2+ και wifi υποστηριξη. το 2700 που δοκιμασα επειδη το προτεινε καποιος σε καποιο αλλο τοπικ μου,δουλεψε αψογα στην γραμμη μου αλλα χαλασε (dont ask), οποτε τελικα να παρω καποιο απο την πιο καινουργια σειρα 2710 με wifi.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 a.μπορεις να ξαναπαρεις to 2700 me λιγοτερο απο 30 ευρω απο το www.ebw.gr κατα τα αλλα. vigor 2700 ne 1 keraia.δεν εχει usb.δεν εχει vpn.δεν πρεπει να εχει wds. vigor 2700 n 3 κεραιες και Διαθέτει επίσης 1 θύρα USB για σύνδεση εκτυπωτή, flash drive ή 3G Internet. ,εχει καποια vpn επειδη η διαφορα ειναι 40 ευρω εγω θα χτυπαγα το n και οχι το ne. οχι οτι θα χρησιμοποιησεις τα εξτρα αλλα για το γαμωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.