petrosz1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 καλησπερα πιδια δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κατηγορια να ρωτησω κατι.εγκατεστησα το Spybot - Search & Destroy και μετα απο ενα σκαναρισμα βρηκα αυτα που εχω στην φωτογραφια ξερει κανεις τι ειναι? και αν ειναι επυκυνδυνα.Ευχαριστω πολυ.
antonl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Είναι τα λεγόμενα tracking cookies («παρακολούθησης» όπως λέει). Δε δημιουργούν πρόβλημα αλλά παρακολουθούν τη συμπεριφορά σου (γι αυτό και κάποια anti-spyware προγράμματα τα θεωρούν «επικίνδυνα») σε κάποια sites ώστε οι εταιρίες που τα χρησιμοποιούν να βγάζουν κάποια marketingίστικα συμπεράσματα.
petrosz1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 σε ευχαριστω πολυ.ανυσυχησα γιατι ο υπολογιστης μου βρισκεται σε δικτυο υπαρχει περιπτωση μεσω δικτυου να παρακολουθουνται π.χ διαφορα chat, msn κτλ, και αν ναι καποιος τροπος προστασιας?
petrosz1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 γενικα πως μπορω να προστατευσω το pc απο κατι τετοιο και κατα ποσον ευκολο ειναι να το κανει καποιος αυτο? και με ποιον τροπο πρεπει να μπει κατι στο δικο μου pc ή μπορει και να μην μπει και απλα να παρακολουθειται απο καποιο αλλο pc?
PCharon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δε χρειάζεται να μπει στο δικό σου, απλά παγιδεύει έναν άλλο. Ο μόνος τρόπος να προστατευθείς πραγματικά είναι να χρησιμοποιείς http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network. Συνήθως πληρώνεις γι αυτή την υπηρεσία ή τη στήνεις με απομακρυσμένο διαθέσιμο δικό σου PC.
petrosz1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 κατα ποσον ειναι ευκολο να γινει αυτο ενοω μπορει να το κανει καποιος με μεσες γνωσεις απο υπολογιστες αν ψαξει?
PCharon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αν είσαι τόσο σίγουρος πως σε παρακολουθούνε, τότε "how to setup a secure vpn" και "secure vpn service" στο google.
petrosz1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 και κατι αλλο τουλαχιστον κατα τη δειαρκεια που τα αλλα 2 pc ειναι κλειστα ειμαι ασφαλης πιθανως να κανω χαζες ερωτησεις αλλα εχω φαει σκαλωμα αποψε απο κατι πραγματα που ειδα σε διαφορα φορουμ περι του θεματος εν τω μεταξυ σκαναρω και με το sophos ειναι καλο?ευχαριστω πολυ και παλι. δεν ειμαι καθολου σιγουρος απλα αποψε "σκαλωσα"
PCharon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Για το sophos δε ξέρω. Αν υπάρχουν μόνο άλλα 2 PC στο δίκτυο που εννοείς και αυτά κλείνουν κάποια στιγμή ενώ μπαίνεις, τότε μην ανησυχείς, από τους δικούς σου τουλάχιστον, δεν έχουν στήσει τίποτα τέτοιο που είπαμε. Μετά μετράει μόνο το πόσο έλεγχο έχεις στο δικό σου PC. Πιθανολογώ πως δεν έχεις λόγο να φοβάσαι, όπως τα περιγράφεις.
petrosz1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.για τον ελεγχο στο δικο μου που λες ουτος ή αλως δεν εχει κανεις αλλος προσβαση.και κατι τελαιυτεο στα αλλα pc εχω προσβαση γιατι ολο κατι θα παθαινουν και θα ζητανε τη βοηθεια μου (γι' αυτο μηλησα κσι για χρηστες με μεσες γνωσεις υπολογιστων)μπορω εκει να τσεκαρω κατι αν φεναιται να υπαρχει κατι δηλαδη ή αυτα δεν φαινονται καν πουθενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.