chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κατευθείαν prof. Τα δυο χρόνια είναι παπάτζα των φροντιστηρίων...... Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο ένα παιδί γ γυμνασίου μπορεί να αντεπεξέλθει σε εξέταση proficiency, τη στιγμή που πιθανότατα δεν έχει ακόμα αναπτύξει απόλυτα την κριτική ικανότητα για να απαντήσει σε πολλά από τα ερωτήματα (δηλαδή αν την ρωτήσουν τι πιστεύει για την κλωνοποίηση τι θα απαντήσει? Michigan τουλάχιστον, προφορικά δεν πρόκειται να ρωτήσουν κάτι τέτοιο. Είναι εντελώς διαφορετική η διαδικασία εξέτασης που ακολουθείται. Στην δε έκθεση με το βιβλιαράκι της ελληνοαμερικανικής μπορείς κάλλιστα να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε θέμα.......άσε που πρέπει να σαι στόκος ξέρω εγώ το λιγότερο για να κοπείς έκθεση ασχέτως ηλικίας Μια χαρά είναι ηλικιακά για proficiency.
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι να το κάνει παίδες το advanced το κοριτσάκι?Εδώ πας έξω με proficiency Cambridge και σε βάζουν να δώσεις τεστ αν δεν είναι πρόσφατο το πτυχίο. Αφήστε το παιδάκι ήσυχο πιστεύω... Τώρα που μπορεί, φυσικά και θα το δώσει. Δε ξέρεις τι θα έδινα προσωπικά για να το είχα δώσει και εγώ. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο ένα παιδί γ γυμνασίου μπορεί να αντεπεξέλθει σε εξέταση proficiency, τη στιγμή που πιθανότατα δεν έχει ακόμα αναπτύξει απόλυτα την κριτική ικανότητα για να απαντήσει σε πολλά από τα ερωτήματα (δηλαδή αν την ρωτήσουν τι πιστεύει για την κλωνοποίηση τι θα απαντήσει? Δεν έχει να κάνει με τις γνώσεις αγγλικών). Τώρα που είπες για προφορικά... Τουλάχιστον υποθέτω για αυτά μιλάς. Ή για έκθεση; Φέτος εγώ έδωσα για Lower, τον Δεκέμβρη. Ε, στο Michigan μπαίνεις μόνος μέσα. Εγώ μπήκα στην αρχή κάπως αγχωμένος, όπως είναι λογικό. Στη συνέχεια ήμουν χαλαρότατος και μίλησα μια χαρά. Ε, τι πήρα; Ένα Low Pass. Γιατί μου φαίνεται περίεργο; Έδωσα και Cambridge την ίδια μέρα. Εκεί μου έβαλαν High Pass. Και είμαι σίγουρος ότι μίλησα χίλιες φορές χειρότερα, διότι εκτός ότι η κοπέλα που είχα μπει μαζί της πάνω που μιλούσα εγώ μιλούσε εκείνη και δε μου επέτρεπε να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, με αποτέλεσμα να αγχώνομαι, αλλά και επειδή δεν ήταν ακριβώς το στυλ της εξέτασης που μπορώ να είμαι, αν θες, 100% συνεργάσιμος. Και όμως, Low Pass εκεί που περίμενα να έχω στάνταρ High Pass και στο Cambridge εκεί που περίμενα Low πήρα High. Τα είπα και ηρέμησα. Λίγο Off από το θέμα, αλλά δε νομίζω να πειράζει.
d3m0n Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κατευθείαν Prof και από μένα. Αυτά τα ενδιάμεσα διπλωματάκια είναι για να τα τσεπώνουν οι καθηγητές και τα φροντιστήρια. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ηλικία έχω φίλους που πήραν το Prof στο γυμνάσιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια... Και απο το φροντηστηριο , προς τιμην τους, μου ειπαν να παει κατ ευθειαν για το Pro !!! Θα πιεσω και την μεγαλη κορη ( 10 χρονια διαφορα) να γινουν...συμμαθητριες και να το ξαναδωσει μετα απο 4 χρονια !
LongTom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Καλύτερα να πάει κατευθείαν στο Proficiency.Εγώ πήρα το Advance του Cambridge και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.Δεν αξίζει. Τώρα που είπες για προφορικά... Τουλάχιστον υποθέτω για αυτά μιλάς. Ή για έκθεση; Φέτος εγώ έδωσα για Lower, τον Δεκέμβρη. Ε, στο Michigan μπαίνεις μόνος μέσα. Εγώ μπήκα στην αρχή κάπως αγχωμένος, όπως είναι λογικό. Στη συνέχεια ήμουν χαλαρότατος και μίλησα μια χαρά. Ε, τι πήρα; Ένα Low Pass. Γιατί μου φαίνεται περίεργο; Έδωσα και Cambridge την ίδια μέρα. Εκεί μου έβαλαν High Pass. Και είμαι σίγουρος ότι μίλησα χίλιες φορές χειρότερα, διότι εκτός ότι η κοπέλα που είχα μπει μαζί της πάνω που μιλούσα εγώ μιλούσε εκείνη και δε μου επέτρεπε να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, με αποτέλεσμα να αγχώνομαι, αλλά και επειδή δεν ήταν ακριβώς το στυλ της εξέτασης που μπορώ να είμαι, αν θες, 100% συνεργάσιμος. Και όμως, Low Pass εκεί που περίμενα να έχω στάνταρ High Pass και στο Cambridge εκεί που περίμενα Low πήρα High. Τα είπα και ηρέμησα. Λίγο Off από το θέμα, αλλά δε νομίζω να πειράζει. Καλά το Michigan είναι λίγο για τον βρούτσο. Δίνω Cambridge&Michgan Proficiency την ίδια περίοδο(και άρα είμαι στο ίδιο επίπεδο),στο Michgan οι βλαχοελληνίδες εξετάστριες με άθλια προφορά με βάζουν pass στα προφορικά και στο Cambridge οι Άγγλοι με βάζουν Α.Και στις 2 περιπτώσεις ήμουν ο ομιλητικότερος από τους 2 με ελάχιστα λάθη. Συμπέρασμα πιστοποίηση Cambridge με Α και Michigan με Pass Τεσπα,έτσι και αλλιώς το Cambridge έχει μεγαλύτερη βαρύτητα πάντα.
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τεσπα,έτσι και αλλιώς το Cambridge έχει μεγαλύτερη βαρύτητα πάντα. Μπορεί στο Cambridge.....πουθενά αλλού
anta_n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 την ίδια (τυπική) βαρύτητα έχουν όλα και αυτή είναι η πιστοποίηση άριστης γνώσης αγγλικών. Το πόσο καλά αγγλικά ξέρεις ή θα μάθεις εξαρτάται από ένα σωρό πράγματα, το τελευταίο των οποίων είναι η πιστοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.