status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εξετασεις για πιστοποιηση εδωσε...? Από όσο γνωρίζω, ναι.
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Από όσο γνωρίζω, ναι. ειναι τοσο αστερι που γραφει και κωδικα...?
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 όντως , όσοι είναι απο ΤΕΕ είναι "γίδια" ... και εγώ απο ΤΕΕ είμαι... παιδιά, πολύ απλά σε ιδικότητες, πληροφορική-ηλεκτρολόγος-μηχανικές σχολές ένας απο ΤΕΕ θα τα παει καλύτερα αν δεν είναι "τσιγάρο" "βολτα" "κοπανα"... όπως προείπα όλοι οι μάγκες πάνε ΤΕΕ.. εγώ πάλι που είμαι απο ΤΕΕ και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, βλέπω άτομα απο ενιαία που με την πληροφορική δεν έχουν καθόλου καλή σχέση... και είναι πολλοι... πάντως εμένα η σχολή μου φαίνεται της πλακας, αν εξερεσουμε τα μαθηματικα-φυσική(8/45κατι) που θές "γαμή***" τα άλλα μου είναι παιχνιδάκι ... μάλλον επειδή είναι ΤΕΙ το οποίο σημαίνει ότι είναι ένα "τιποτα" και ότι μόνο τα ΑΕΙ αξίζουν...
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 όντως , όσοι είναι απο ΤΕΕ είναι "γίδια" ... και εγώ απο ΤΕΕ είμαι... αυτογνωσια πανω απ ολα
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ειναι τοσο αστερι που γραφει και κωδικα...? Όχι καμιά σχέση, συντήρηση δικτύων κλπ ήταν, ούτε ξέρω τη έκαναν ούτε πιστεύω ότι έμαθαν και κάτι. :Ρ
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Όχι καμιά σχέση, συντήρηση δικτύων κλπ ήταν, ούτε ξέρω τη έκαναν ούτε πιστεύω ότι έμαθαν και κάτι. :Ρ επρεπε να πεις ναι για να το quotara μετα στο thread με το λουκετο στα ΤΕΙ/ΑΕΙ "ειδατε οσοι πηγαν ιεκ μπορουν να γραφουν και δικο τους κωδικα μπλα μπλα μπλα"
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 επρεπε να πεις ναι για να το quotara μετα στο thread με το λουκετο στα ΤΕΙ/ΑΕΙ "ειδατε οσοι πηγαν ιεκ μπορουν να γραφουν και δικο τους κωδικα μπλα μπλα μπλα" Ze art of trollin:P
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αυτογνωσια πανω απ ολα ότι καλύτερο, απο το να είσαι τυφλός page
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ότι καλύτερο, απο το να είσαι τυφλός page και τυφλος να εισαι παλι ακους κατι μαργαριταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.