geotrian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω ενα mac air..απλα δεν ξερω ακομα γιατι δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωνω ολες τις εφαρμογες....υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν το jailbreak για τα mac? ή ψαχνουμε να βρουμε εφαρμογες οπως τα windows απο torrent sites...και τετοια? Σας ευχαριστω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δεν υφισταται ο ορος jailbreak στο mac air,εχεις προσβαση στο filesystem χωρις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 και ψαχνω εφαρμογες οπως στα windows απο τορρεντ??? ή εχει κανενα αλλο κολπακι..??? ειμαι λιγο ασχετος με mac για αυτο ρωταω....και αμα τις βρισκω σπασμενες μετα θα εχω κανενα προβλημα με τα mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Οτι ισχυει και για τα windows.Οι κανονισμοι του forum,δεν επιτρεπουν περαιτερω αναλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.