Προς το περιεχόμενο

Για gaming ποιο OS ειναι καλυτερο: Win7 η Win8?

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και λιγο πρωιμη η ερωτηση,καθοτι δεν εχουν βγει ακομα ακομη τα 8,αλλα θα ηθελα την γνωμη με βαση αυτα που εχουν γνωστοποιησει για τα Win8.

Εχω φτιαξει ενα ξεχωριστο hdd partition,το οποιο θα τρεχει windows αποκλειστικα για gaming.

ομως σκεφτομουν μηπως αξιζει να περιμενω να βγουν και τα 8 σε περιπτωση που προσφερουν καλυτερη υποστηριξη και επιδοσεις για τα πιο συγχρονα και μελλοντικα παιχνιδια.

ωστε να μην χρειαζεται να σβηνω τα win7 που θα βαλω,να κανω clean install τα 8,να ξαναβαλω το απαραιτητο software,να τα ξανασεταρω,ολα παλι απο ατην αρχη.

upgrade απο 7 σε 8 δεν πολυγουσταρω να κανω,διοτι δεν θελω το αγχος οταν τρεξω καποιο game και μου βγαλει καποιο error,να φταιει καποιo προβλημα που παρουσιαστηκε κατα το upgrade.

οποτε προτιμω το clean install.

δεν εχω προβλημα να περιμενω να βγουν τα 8 αν πραγματι αξιζει η αναμονη,αλλα αν πραγματι δεν αξιζει θα προτιμουσα να εβαζα τα 7 απο τωρα.

γιαυτο και ρωταω απο τωρα.

εσεις τι λετε;

Δημοσ.

Τα 8 θα βγούν σε καναν χρόνο, τι να περιμένεις;

Έλα ντε, πράγματι.

Αν και αν ισχύ ότι τα win8 θα τρέχουν παιχνίδια Xbox δεν τίθεται θέμα ποιο λειτουργικό θα είναι καλλίτερο για παιχνίδια.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 27 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 27 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εγω λέω ότι έχεις καεί τελείως και να ξεκολλησεις λίγο απο το pc. :rolleyes:

Δημοσ.

PS3 πάρε αλλιώς τι 7 τι 8 το ένα και το αυτό

ε και να παίζουμε χβοχ παιχνίδια στο πσ δεν είναι το ίδιο, εντελώς άλλα γραφικά...

PS 3, χβοχ360 > PC, μακράν μπροστά στην ποιότητα...

Δημοσ.

με κοροιδευεις, ε; θεωρεις οτι τα γραφικα του ps3 ειναι καλυτερα απο ενος pc με 6990; απλα τωρα πια οι κονσολες εχουν καταστρεψει το pc gaming και εμεις με τα pc πρεπει να ανεχτουμε τα γραφικα των κονσολων! αν εβγαινε ενα παιχνιδι μονο για pc με τελευταιες τεχνολογιες θα σου πω εγω...

Δημοσ.

PS3 πάρε αλλιώς τι 7 τι 8 το ένα και το αυτό

ε και να παίζουμε χβοχ παιχνίδια στο πσ δεν είναι το ίδιο, εντελώς άλλα γραφικά...

Ότι να ναι..

Δημοσ.

με κοροιδευεις, ε; θεωρεις οτι τα γραφικα του ps3 ειναι καλυτερα απο ενος pc με 6990; απλα τωρα πια οι κονσολες εχουν καταστρεψει το pc gaming και εμεις με τα pc πρεπει να ανεχτουμε τα γραφικα των κονσολων! αν εβγαινε ενα παιχνιδι μονο για pc με τελευταιες τεχνολογιες θα σου πω εγω...

Ξέρεις φαντάζομαι ότι με την τιμή μίας 6990 παίρνεις 2 Ps3/xbox και σου μένουν και ρέστα ε;

Καλό να συγκρίνουμε,,, αλλά πράγματα πάνω κάτω στις ίδιες τιμές...

Δημοσ.

Ξέρεις φαντάζομαι ότι με την τιμή μίας 6990 παίρνεις 2 Ps3/xbox και σου μένουν και ρέστα ε;

Καλό να συγκρίνουμε,,, αλλά πράγματα πάνω κάτω στις ίδιες τιμές...

ναι αλλα δεν μιληα ουτε εγω ουτε κανεις αλλος για τιμες! αυτο ειναι αλλο καπελο! για γραφικα μιλησαμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...