Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου

arianos16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφασισα τελικα να παρω κινητο.

Δεν θελω κατι τρελο και ειμαι αναμεσα σε 4-5.

Xperia x10-x8

Nokia c7

Sony ericsson Vivaz

Htc Wildfire

εσεις τι προτινετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μp3 αλλα μακρια απο creative!

γιατι φιλος?με εχουν πει καλα λογια

Κινητό. Σε λίγους μήνες θα βαρεθείς να κουβαλάς 2η συσκευή.

και εγω αυτο σκεφτομαι.

εχεις να προτινεις κατι σε μεταχειρισμενο στα 150-180 max!

Εμενα παντως δεν μου χουν πει καθολου καλα λογια για τα creative , ειδικα τα ζεν. Χαλανε πολυ ευκολα και πολλα απο αυτα ειναι προβληματικα.

αχα..θα το προσεξω.

αλλα οπως ειπε και το παλικαρι απο πανω μαλλον με κοβω με κινητακι.βρηκα τωρα ενα τσιλικαδουρα.

Εμενα παντως δεν μου χουν πει καθολου καλα λογια για τα creative , ειδικα τα ζεν. Χαλανε πολυ ευκολα και πολλα απο αυτα ειναι προβληματικα.

οχι ρε συ.. τα creative ειναι εγγυηση!μακραν απο τα καλυτερα mp3 και σε ποιοτητα ηχου και κατασκευης.εγω εχω 7 χρονια το ζεν μινι και παιζει ατελειωτες ωρες καθημερινα και δεν μου εχει παθει τιποτα ;)

Κατά την γνώμη μου πάρε mp3 γλιτώνεις τον φόβο να χαλάσεις τα ηχεία του κινητού σου :P

Όσον αφορά το κινητό εγώ έχω το sonny ericsson vivaz pro η διαφορά του με το vivaz είναι ότι το pro διαθέτει και πληκτρολόγιο QWERTY.

Πριν αποφασίσεις όμως σκέψου ότι για να πάρεις κινητό δεν πέφτεις κάτω από τα 200 ευρώ ενώ για mp3 με μια μεγάλη μνήμη και κάποιες αξιόλογες δυνανότητες δεν πέφτεις κάτω από τα 100 ευρώ. Οπότε σκέψου και τα οικονομικά σου και αποφάσισε κρίση έχουμε μην κάνεις σπατάλες χαχα :P

Κατά την γνώμη μου πάρε mp3 γλιτώνεις τον φόβο να χαλάσεις τα ηχεία του κινητού σου :P

Όσον αφορά το κινητό εγώ έχω το sonny ericsson vivaz pro η διαφορά του με το vivaz είναι ότι το pro διαθέτει και πληκτρολόγιο QWERTY.

Πριν αποφασίσεις όμως σκέψου ότι για να πάρεις κινητό δεν πέφτεις κάτω από τα 200 ευρώ ενώ για mp3 με μια μεγάλη μνήμη και κάποιες αξιόλογες δυνανότητες δεν πέφτεις κάτω από τα 100 ευρώ. Οπότε σκέψου και τα οικονομικά σου και αποφάσισε κρίση έχουμε μην κάνεις σπατάλες χαχα :P

τα λεφτα χεστα.

θα ακουω παντα με ακουστικα!

και σκεφτομαι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω σχετικα με 2 συσκευες

Για μενα αν θες μουσικούλα παρε ενα mp3 να κάνεις την δουλεια σου....με κινητό θα σαι μονίμως με ενα φορτιστη ανα χειρας, και οπως και να το κανουμε ενα καλο mp3 στην δουλεια που κανει δεν συγκρινεται με ενα κινητο....Απο μάρκα προτεινω Transcend σκυλί σκέτο...και μεγάλη γκάμα για ολες τισ τσέπες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...