Προς το περιεχόμενο

ερωτηση microsoft visual c++2005 !!!!

Tasoskk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παρακαλω την βοηθεια σας.Εχω win 7 home premium,64-bit english,σε καινουριο σχεδον υπολογιστη.Προσπαθω να κανω εγκατασταση το fsx deluxe,και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα μολις παει να ξεκινησει η εγκατασταση:

Product: Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable -- Error 1935.An error occurred during the installation of assembly 'policy.8.0.Microsoft.VC80.ATL,type="win32-policy",version="8.0.50727.4053",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processorArchitecture="x86"'. Please refer to Help and Support for more information. HRESULT: 0x8007371B. assembly interface: IAssemblyCacheItem, function: Commit, component: {66332652-9C28-58B1-A01F-C8B3B9A1E18E}

Σημειωτεον πως στο ιδιο λειτουργικο ειχα εγκαταστησει ξανα το ιδιο παιχνιδι,και ολα πηγαν ρολοι.Απλα προσφατα χρειαστεικε ενα format,κ τωρα που τα βαζω ολα απο την αρχη,εβγαλε αυτο το σφαλμα κ δεν γινεται η εγκατασταση.Το παιχνιδι ειναι γνησιο!.

Προσπαθησα να εγκαταστησω το stand alone download,win7 service pack 1,απο τη microsoft,αλλα ουτε αυτο μου το εγκαθιστα.Ωστοσο εχω εγκαταστησει το call of duty-modern warfare 2.Μπορει καποιος να με βοηθησει;Παλι για format παω;;;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Έχεις ανοιχτά τα updates; Είναι το σύστημα ενημερωμένο;

Δοκίμασε για αρχή να βάλεις το windows installer 4.5 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8483), κατέβασε την έκδοση x64.

Μετά κατέβασε και εγκατέστησε vc++ x64 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=21254) και αν δεν δουλέψει με αυτό δοκίμασε και την x86 έκδοση (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3387).

Δημοσ.

Μετα το τελευταιο format εχω απενεργοποιημενες τις ενημερωσεις απο το bios.Μου το εκανε ο τεχνικος δηλαδη...

Θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες.Δεν ξερω εαν δεν επρεπε να τις απενεργοποιησω....Ευχαριστω για τις συμβουλες.Θα τις δοκιμασω κ ελπιζω να παει καλα.

σχετικα με το windows installer 4.5 , στη σελιδα που μου εδωσες κανενα δεν ειναι για το δικο μου λειτουργικο.ετσι τουλαχιστον μου εγραπσε.δεν το παιρνει δηλαδη.σχετικα με τα vc++ x64,x86,δεν τα κανει εγκατασταση.βγαζει σφαλμα.κατι αλλο;μηπως να ενεργοποιησω τις ενημερωσεις απο το bios κ να κανω update στο συστημα;

Δημοσ.

Οι ενημερώσεις δεν ρυθμίζονται από το bios και αν στο είπε τεχνικός αυτό είναι για τα μπάζα...

Η επιλογή αυτή είναι στον πίνακα ελέγχου->ρυθμίσεις ασφαλείας.

Αν τις ενεργοποιήσεις όμως μπορεί να σου κλειδώσει το λειτουργικό αν δεν είναι αυθεντικό.

Το Windows installer μπορεί να είναι ήδη εγκατεστημένο.

Το vc++ θα έπρεπε να στο κάνει εγκατάσταση. Δοκίμασε να το τρέξεις με δεξί κλικ->run as administrator.

Δημοσ.

εκανα run as administrator,αλλα τιποτα.

για τις ενημερωσεις του λειτουργικου νομιζω πως κανεις λαθος,γιατι μπροστα μου κατι πειραξε,και τωρα οταν παω στο windows update,οση ωρα και να ψαχνει για ενημερωσεις....δεν τις βρισκει ποτε.ξερει κανεις πως να τις επαναφερω;

Δημοσ.

Οι ενημερώσεις δεν ρυθμίζονται σε καμία περίπτωση από το bios. Δεν ξέρω τι πείραξε αλλά το bios δεν μπορεί να επηρεάσει κάτι τέτοιο.

Αν δεν βρίσκει ενημερώσεις ίσως είναι γιατί το σύστημα είναι πλήρως ενημερωμένο. Όπως είπα, οι ενημερώσεις ρυθμίζονται από τον πίνακα ελέγχου->κέντρο ασφαλείας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...