drunkie7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σας... Εχω αγορασει αυτο το gps πριν καμια διετια. Θα ηθελα να με βοηθησετε να περασω καινουριους χαρτες(τους πιο προσφατους αν ειναι δυνατον)(παιζουν και 3d με κτιρια κλπ?) και γενικα θα ηθελα να μαθω την διαδικασια να περναω χαρτες! Υ.Γ.1: μιλαμε για χαρτες ελλαδος και ευρωπης αν ειναι εφικτο! Υ.Γ.2: μπορω να βαλω χαρτες αλλους εκτος απο της mio? Υ.Γ.3: χιλια συγνωμη αν υπαρχει καπου αλλου το θεμα μου... τα εψαξα ολα αλλα η δεν υπαρχει η δεν το προσεξα... ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ....
alexisgt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ψάξπυ λίγο για το miopocket ώστε να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου και απο 'κεί και πέρα μπορείς να περάσεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις (igo 8, igo primo, κτλ..) με τους αντίστοιχους χάρτες που επιθυμείς.. Θέλει λιγάκι ψάξιμο βέβαια αλλά αξίζει..!
FFighter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/323161-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%b1-mio-moovnavman/
flik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Κάντο με αυτή τη μέθοδο που έγραψε ο FFighter, είναι πλέον πιο διαδεδομένη απο το miopocket. Φυσικά και με το miopocket κάνεις αυτό που θες.
alexisgt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Προσωπικά, βρίσκω πιο απλή και ολοκληρωμένη τη μέθοδο με το MioPocket.
flik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εντάξει, και τα δύο κάνουν. Νομίζω το miopocket είναι πιο αργό ε; Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω. Είναι εύκολα, μπορείς να δοκιμάσεις και τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.