Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δλδ στην περιπτωση που κανει σεξ καποιος αυτη η γειτονισσα τι ειναι ικανη να κανει?Τεσπα επειδη κ γω αμφιβαλω οτι η αστυνομια μπορει να κανει κατι επι της ουσιας ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις,ειμαι της αρχης ο τοπικ σταρτερ να περασει σε κατα μετωπο επιθεση.Επισης αντιδραστικα χτυπηματα,μπινελικωμα κανονικοτατο μεχρι κ εκφοβισμο (προσωπικα θα το εκανα κ αυτο στα ορια της ψυχολογικης βιας ).Αμφιβαλω οτι εαν το παει νομιμα θα μπορεσει να βρει το δικιο του το παληκαρι.Τι να κανει δλδ η αστυνομια περα απο συσταση?Κ το ερωτημα ειναι ποσο θα συμμορφωθει αυτη με την συσταση.Αγωγη επιδεχεται κατι τετοιο?Ιδεα δεν εχω.Αρα κατα μετωπον επιθεση κ αστην να βραζει στο ζουμι της Εναλλακτικα μπορεις να με φωναξεις να σκασω μυτη με τον δικο μου κ να της δωσουμε ενα γερο μαθημα του τι εστι γκει λαουντ σεξ
demessakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Προκάλεσέ την σε κονταρομαχία. Δεν θα αρνηθεί. Φαντάσου τι έχει να γίνει, αν μια στο εκατομμύριο, την νικήσεις .
ggQQbb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ορίστε πώς είναι το παράθυρο και το μπαλκόνι Link Λύση Νο1: Βάζεις σίτα στο παράθυρο Λύση Νο2: Ανεβάζεις το διαχωριστικό μέχρι το δοκάρι (εκει που είναι βαμένο κόκκινο)
spawnergr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ρε πάρε την σκούπα σου και άρχισέ την στα χτυπηματάκια. Τακ - Τακ - Τακ. Θα την πάρεις στο ψιλό. Τι κάνεις μωρή εκεί? Τακ - Τακ - Τακ. Χτυπηματάκια στο κεφάλι. Τακ - Τακ - Τακ. Μετά θα παίζεις με το στήθος της. Τακ - Τακ - Τακ. Μετά θα παίξεις με τον ποπό. Τακ - Τακ - Τακ. Μια φορά αυτή? 2 εμείς. Τρέλα στην τρέλα. Τακ - Τακ - Τακ. Ομοιοπαθητική και κάνεις και το χαβαλέ σου, κάνεις και ένα διάλειμμα απο την τόσο δύσκολη εξεταστική σου. Αν δεν θες εσύ να το κάνεις, φώναμε για καφεδάκι πλιζζζζζζ. Θέλω να το ανεβάσω και στο youtube.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γιατί δεν δοκιμάζεις να βγάλεις το παράθυρο εντελώς; Από τη φωτό δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο. Θα σου πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις της.
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 κάνε αυτό που έκανα σε ηλικία 8 χρονών που είχα μια γειτόνισσα που μας έκανε παρατήρηση το μεσημέρι που παίζαμε (όλα μαζι τα παιδιά στην γειτονιά μου). Μαζευτήκαμε ένα τσούρμο πιτσιρίκια και χέσαμε έξω από την πόρτα της (πάνω στο ταπέτο). Δεν μας ξανάκανε παρατήρηση. πρόφιτ.
Darky Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 κάνε αυτό που έκανα σε ηλικία 8 χρονών που είχα μια γειτόνισσα που μας έκανε παρατήρηση το μεσημέρι που παίζαμε (όλα μαζι τα παιδιά στην γειτονιά μου). Μαζευτήκαμε ένα τσούρμο πιτσιρίκια και χέσαμε έξω από την πόρτα της (πάνω στο ταπέτο). Δεν μας ξανάκανε παρατήρηση. πρόφιτ. For real?
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 For real? ναι , καθίσαμε κυκλικά και δώσαμε μια γερή ζμπροξιά και βγήκε πολύ πράμα. Θυμάμαι ότι γελάγαμε κιόλας , ήμασταν διαβολάκια τα σκασμένα
Runner25 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ελπίζω τον χειμώνα να μην σου χτυπάει για να τα ανοίξεις. ενταξει, γαμησε 1
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 webcam και laptop έχεις; Βάλε τα στο μπαλκόνι και φτιάξε ένα κανάλι στο ustream κτλ να μπαίνουμε να βλέπουμε.
george_o/c Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 webcam και laptop έχεις; Βάλε τα στο μπαλκόνι και φτιάξε ένα κανάλι στο ustream κτλ να μπαίνουμε να βλέπουμε. :D
ennoeitai Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;; Μα καλά κανείς δεν έχει απορία;;;
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μη μου πεις ότι τόσον καιρό κρατιόσουνα, περιμένοντας υπομονετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα