viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 θελω να κατεβασω ενα ολοκληρο site για να το διαβασω στο χρονο μου μπορειτε να μου πειτε ενα καλο προγραμμα ή ενα δωρεαν προγραμμα δοκιμασα το suroffline αλλα ειναι trial και δεν το κατεβασει ολοκληρο thanks
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Το Teleport Pro είναι καλό και απλό αλλά δεν θυμάμαι τι περιορισμούς έχεις στο trial του,αν και νομίζω ότι είναι μόνο χρονικής διάρκειας ο περιορισμός.
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Το Teleport Pro είναι καλό και απλό αλλά δεν θυμάμαι τι περιορισμούς έχεις στο trial του,αν και νομίζω ότι είναι μόνο χρονικής διάρκειας ο περιορισμός. οκ μπορεις να διαβασεις ολο το site στον broswer η θα πρεπει να κανει κλικ στα αρχεια [καθε ενα ξεχωριστα]?
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Του λες την αρχική σελίδα και ότι θες αντιγραφή ολόκληρης της σελίδας(έχει και άλλες λειτουργίες) και αυτό κάνει τα υπόλοιπα,δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα(άλλο) εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.