Προς το περιεχόμενο

Αγορα εσωτερικου σκληρου δισκου(WD10EURS)

geomar_z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους.με μεγαλη δυστυχια ανακαλυψα σημερα οτι ο σκληρος μου τα εφτυσε.Συγκεκριμενα εχω εναν western digital WD10EARS ο οποιος μετα απο περιπου 1 χρονο λειτουργιας βγηκε off.Τωρα σκεφτομαι να παρω αυτον εδω: http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/esoterikoi-skliroi-diskoi/wd-av-gp-wd10eurs-1-tb-sata-ii-3gb-s/prod1151327pp/ αλλα θελω και εσεις να μου πειτε τη γνωμη σας γτ δεν θελω να την ξαναπατησω παλι.πλεον εχω χασει την εμπιστοσυνη μου για καθε εταιρια.Λοιπον τι λετε για τον παραπανω σκληρο?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

φιλικα,

Γιωργος

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!θα προτιμουσα κατι που να υπαρχει στα δικα μας μαγαζια για μεγαλυτερη ευκολια αλλα αν ο συγκεκριμενος υπερτερει σε σχεση με αλλους θα το σκεφθω.Για τον WD τι εχετε να πειτε?(Να σημειωσω επισης οτι η τιμη δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα,μεχρι 70Ε μπορω να δωσω)

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!θα προτιμουσα κατι που να υπαρχει στα δικα μας μαγαζια για μεγαλυτερη ευκολια αλλα αν ο συγκεκριμενος υπερτερει σε σχεση με αλλους θα το σκεφθω.Για τον WD τι εχετε να πειτε?(Να σημειωσω επισης οτι η τιμη δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα,μεχρι 70Ε μπορω να δωσω)

Δηλαδή που μένεις;

Δημοσ.

στον εβρο μενω γιαυτο θα προτιμουσα getitnow,e-shop,πλαισιο κτλ.επισης χρειαζομαι αμεσα τον σκληρο(μεσα σε 2-3 μερες το πολυ).

Δημοσ.

Πάρε ενα τηλέφωνο στο visionstudio που είναι Θεσσαλονίκη να δείς πότε θα τον έχουν..

Αλλα πάρε αύριο γιατί σήμερα ήταν μέχρι τις 4

Αλλιώς πάς σε WD και Πλαίσιο (με περισσότερα χρήματα όμως)

Δημοσ.

οκ θα το δω το θεμα,σε ευχαριστω.Δλδ αυτος που ποσταρα δεν ειναι καλος?Τι περισσοτερο προσφερει ο samsung?

Δημοσ.

Γενικά τα τελέ χρόνια οι Samsung έχουν αφήσει καλό όνομα. Από rewiews (ανασκοπήσεις) που έχουν γίνει, αλλά και από γνώμες/εμπειρίες χρηστών στο Ίντερνετ, και από στοιχεία της παγκόσμιας αγοράς που έχουν δημοσιευτεί, δείχνουν μια τάση αξιοπιστίας μεγαλύτερης των WD, Seagate, Ηitachi, Toshiba κτλ.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει οπωσδήποτε κάτι. Αγοράζοντάς τον στην ουσία αγοράζεις κάτι μιας μάρκας και μοντέλου με καλή φήμη. Στην πράξη τί θα παιχτεί, και πόσο καιρό θα κρατήσει, μένει να ειδωθεί. Γενικά είναι αρκετά θέμα "τύχης", και όχι μάρκας.

Και φυσικά, δεν βασίζουμε αναντικατάστατα αρχεία σε ένα μόνο αποθηκευτικό μέσο, αλλά κρατάμε κι αντίγραφα. Όπως και κρατάμε και την απόδειξη αγοράς, για περίπτωση χρήσης της εγγύησης αντικατάστασης (...η οποία φροντίζουμε να αναφέρεται από το κατάστημα αγοράς, ως η συνήθης 3χρονη. Αν κάποιο μαγαζί λέει ότι καλύπτει για 2 χρόνια, τομπούλο. Κι ένα τελευταίο περί αγοράς : προσωπικά προτείνω εξεύρεση σκληρού ΠΕΝΤΕ χρόνων εγγύησης, κι ας κοστίζει από κα'να 10άρι μέχρι 20άρι παραπάνω. Ο,ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, αν και τελευταία τέτοιους σχετικούς που συμφέρουν, τους παρέχει μόνο η WD).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...