Προς το περιεχόμενο

Πώς θα απαλλαγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τα σπαστικά newsletter του e-volos.gr?

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς θα απαλλαγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τα σπαστικά newsletter του e-volos.gr? Έχω επικοινωνήσει επανηλλειμένα με τον διαχειριστή και κάθε φορά με διαβεβαιώνει πως με έχει βγάλει από την mailing list του....και συνεχίζω να λαμβάνω τα σπαστικά του mail...Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτόν τον βραχνά;Δεν θέλω να τον μπλοκάρω ...θέλω να ΜΗΝ φτάνει στο inbox μου mail από εκεί.Τι πρέπει άλλο να κάνω;

Δημοσ.

σχεδον σε ολα τα παρομοια spam που μου ερχονται υπαρχει link στο τελος για unsubscribe απο τη mailing list, και ετσι απαλασσομαι. Τωρα αν το εχεις κανει αυτο , εχεις μιλησει και με το διαχειριστη, σημειωσε ενα μηνυμα τους ως spam και στη συνεχεια θα πηγαινουν ολα στο bulk mail

Δημοσ.

σχεδον σε ολα τα παρομοια spam που μου ερχονται υπαρχει link στο τελος για unsubscribe απο τη mailing list, και ετσι απαλασσομαι. Τωρα αν το εχεις κανει αυτο , εχεις μιλησει και με το διαχειριστη, σημειωσε ενα μηνυμα τους ως spam και στη συνεχεια θα πηγαινουν ολα στο bulk mail

Καλά όλα αυτά ...αλλά γιατί να τα κάνω; Δεν μπορώ να απευθυνθώ κάπου..σε μία αρχή ώστε να σταματήσει να με ενοχλεί;

Δημοσ.

αν δεν εχεις κανει ολα τα παραπανω..., τοτε δεν σε ενοχλει, απλα κανει τη δουλεια του!!

αν εχεις κανει ολα τα παραπανω, τοτε σε ενοχλει.., οποτε ψαξτο στο λινκ που δοθηκε!

οχι να ξυπναμε ενα πρωι και να λεμε, "αα... σημερα δεν θελω newsletter απο τον ταδε.."!!!!

υπαρχουν συγκεκριμενες διαδικασιες που ακολουθουνται!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...