MindControl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει λογισμικό το οποίο να μας επιτρέπει να οργανώνουμε τις εικόνες μας σύμφωνα με την σειρά που θέλουμε εμείς ( με το mouse ) και να παραμένουν έτσι ? MindControl.
micos000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Κάνεις rename τις εικόνες και προσθέτεις ένα νούμερο στην αρχή (π.χ. 0001-foto of me.jpg, 0002-vacation to ibiza.jpg κτλ). Έτσι θα κρατάνε την σειρά τους.
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Με το acdsee θυμάμαι μπορούσες να το κάνεις αυτό απλά με το ποντίκι και το κρατούσε αλλά έπαψα να το δουλεύω εδώ και χρόνια γιατί απλά έγινε τεράστιο.
MindControl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 @micos-000 Εγώ ξέρω να το κάνω αυτό (ονοματολογία) , αλλά όχι αυτή για την οποία θέλω να βρω ένα τέτοιο λογισμικό MindControl.
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εξήγησε αν θέλεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις γιατί ίσως να μην κατάλαβα καλά. Θέλεις στην εξερεύνηση να βλέπεις τις εικόνες με συγκεκριμένη σειρά ή κάποιο πρόγραμμα μέσα στο οποίο να οργανώνεις τις εικόνες σου άσχετα από τον φάκελο που βρίσκεται; Κάτι δηλαδή σαν βάση δεδομένων για εικόνες; Το acdesee που λέει ο elf το δοκίμασες;
MindControl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 @micos000 Θέλει ένα λογισμικό, όπου με το mouse θα βάζει τις εικόνες με όποια σειρά θέλει αυτή ! και όταν θα ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα να τα βλέπει ακριβώς όπως τα άφησε. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν έχω βρει τίποτα απολύτως ! PS: Το ACDSee το δοκίμασα αλλά νομίζω ότι δεν προβλέπεται αυτό που θέλει. MindControl.
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 @micos000 Θέλει ένα λογισμικό, όπου με το mouse θα βάζει τις εικόνες με όποια σειρά θέλει αυτή ! και όταν θα ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα να τα βλέπει ακριβώς όπως τα άφησε. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν έχω βρει τίποτα απολύτως ! PS: Το ACDSee το δοκίμασα αλλά νομίζω ότι δεν προβλέπεται αυτό που θέλει. MindControl. http://acdsystems.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/495/~/how-do-i-create-a-custom-sort-in-acdsee%3F Ξανά σκέψου το.
MindControl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ELF, Like !! Η λύση ήταν το custom sort το οποίο για κάποιο λόγο δεν το έβλεπα. Ίσως γιατί δεν με ενδιέφερε πραγματικά ! MindControl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.