Προς το περιεχόμενο

Διαχείρηση εικόνων

MindControl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει λογισμικό το οποίο να μας επιτρέπει

να οργανώνουμε τις εικόνες μας σύμφωνα με την σειρά που θέλουμε εμείς ( με το mouse )

και να παραμένουν έτσι ?

MindControl.

Δημοσ.

Κάνεις rename τις εικόνες και προσθέτεις ένα νούμερο στην αρχή (π.χ. 0001-foto of me.jpg, 0002-vacation to ibiza.jpg κτλ). Έτσι θα κρατάνε την σειρά τους.

Δημοσ.

Με το acdsee θυμάμαι μπορούσες να το κάνεις αυτό απλά με το ποντίκι και το κρατούσε αλλά έπαψα να το δουλεύω εδώ και χρόνια γιατί απλά έγινε τεράστιο.

Δημοσ.

Εξήγησε αν θέλεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις γιατί ίσως να μην κατάλαβα καλά.

Θέλεις στην εξερεύνηση να βλέπεις τις εικόνες με συγκεκριμένη σειρά ή κάποιο πρόγραμμα μέσα στο οποίο να οργανώνεις τις εικόνες σου άσχετα από τον φάκελο που βρίσκεται;

Κάτι δηλαδή σαν βάση δεδομένων για εικόνες;

Το acdesee που λέει ο elf το δοκίμασες;

Δημοσ.

@micos000

Θέλει ένα λογισμικό, όπου με το mouse θα βάζει τις εικόνες με όποια σειρά θέλει αυτή ! και όταν θα ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα

να τα βλέπει ακριβώς όπως τα άφησε. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν έχω βρει τίποτα απολύτως !

PS: Το ACDSee το δοκίμασα αλλά νομίζω ότι δεν προβλέπεται αυτό που θέλει.

MindControl.

Δημοσ.

@micos000

Θέλει ένα λογισμικό, όπου με το mouse θα βάζει τις εικόνες με όποια σειρά θέλει αυτή ! και όταν θα ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα

να τα βλέπει ακριβώς όπως τα άφησε. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν έχω βρει τίποτα απολύτως !

PS: Το ACDSee το δοκίμασα αλλά νομίζω ότι δεν προβλέπεται αυτό που θέλει.

MindControl.

http://acdsystems.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/495/~/how-do-i-create-a-custom-sort-in-acdsee%3F

Ξανά σκέψου το.

Δημοσ.

ELF, Like !!

Η λύση ήταν το custom sort το οποίο για κάποιο λόγο δεν το έβλεπα. Ίσως γιατί δεν με ενδιέφερε πραγματικά ! :)

MindControl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...