bacos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 καλησπερα εχω 2 υπολογηστες που συνδεοντε σε ενα wifi router και θελω να τους δουλευω και τους 2 σε ενα pc........... δηλαδη στο 1 ενα pc να εχω ανοιχτω παραθυρο να δουλευω και τον αλλον..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως μπορω να το κανω για να συνδεθω ???????? εχω ubuntu 10.10 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ TEAMVIEWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jim_p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αυτο το ανοιχτο παραθυρο σε βολευει να ειναι ενα τερματικο? Αν ναι, τοτε απλα κανεις εγκατασταση το ssh και στους δυο και συνδεεσαι απο τον ενα στον αλλο ανοιγοντας ενα τερματικο και δινοντας πχ >ssh [email protected] Αν οχι, τοτε θες καποιον vnc client και server.
bacos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 αν δεν εχει ο αλλος ssh μπορει γτ ειναι με windows δεν εχει linux αν δεν γυνετε υπαρχει αλλος τροπος?????????/ μηλαμε παντα μεσα απο τερματικο
jim_p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ο αλλος με τα windows μπορει να συνδεθει μεσω ssh στο λινουξοπισι αν εχει καποιον client που να κανει συνδεσεις ssh, πχ το kitty ή το putty.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.