fragment_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 οσον αφορα το περιβαλλον ειναι πολυ καλο, τωρα για την registry εχει και ενα δικιο. ο μεγαλυτερος λογος μετα απο καιρο που σερνονται τα windows. μπορει να γινει σταδιακα, μπορουν οι νεες εφαρμογες που υλοποιουνται να βασιζονται σε ενα αλλο νεο πυρηνα κ ολες οι αλλες με τον παλιο. εφικτο ειναι, εγω την ιδεα μου λεω, απο κει και περα who knows.
tritonas00 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ο μεγαλυτερος λογος μετα απο καιρο που σερνονται τα windows... ...ειναι το pebkac.
Silok Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ωραία όλα αυτά,και δίκιο έχεις στη περίπτωση που αναφέρεις,αλλά υπάρχει μια διαφορά και αυτή είναι πως με τα Windows XP δεν χάνεις ταχύτητα αλλά ίσα ίσα κερδίζεις! Σε τι κερδίζεις?Στο notepad? Εγώ με το που τα έβαλα τα 7αρια παρόλο που μου φάνηκαν λίγο ξένα στην αρχή ήταν σαν να πήρα καινούριο μηχάνημα.Και για να σε προλάβω το είχα ήδη φορτώσει με τα γραφιστικά προγράμματα και τα plugins τους και μετά είδα τις διαφορές
pigeon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ...ειναι το pebkac. Τι; δεν είναι το ποτάμι το registry; :-D pebkac ftw Δηλαδή τα θέματα με τις dll και τη registry πότε θα καταργηθούν; Στα windows 15 ? Επίσης από ότι βλέπω το κακάσχημο γραφικό περιβάλλον διατηρείται. Μα επιτέλους ποια θέματα με τις dll και το registry; Αναλόγως των προγραμμάτων που εγκαθιστάς, απολαμβάνεις τον κακογραμμένο τους κώδικα και την προβληματική πρόσβαση στα dll και το registry. Το registry αν δεν το πειράξεις δεν σε πειράζει. Ψαξτε και βάλτε καινούργια/έξυπνα προγράμματα που δουλεύουν με xml/ini και παίζουν πάνω σε .net. Αντί να λέμε να γίνουν ολα x64 και να τελειώνουμε με τις 32bit σαβούρες του 2000.. Για το γραφικό περιβάλλον υπάρχει λύση, βγάζεις τα visual styles και γυρνάς σε win2008 server.
tritonas00 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Τι; δεν είναι το ποτάμι το registry; :-D pebkac ftw ΕΕ μα... Εχω κοντα 2 χρονια που εχω να κανω format με τα 7 και εχω βαλει ΤΗΣ παναγιας τα ματια - προγραμματα για την δουλεια - παιχνιδια. Δεν εχει πεσει η ταχυτητα καθολου.Αυτο σημαινει 4 πραγματα: 1.Η εγκατασταση μου δεν εχει registry κατα τα λεγομενα των απο πανω 2.Δεν εχω dll's κατα τα λεγομενα των απο πανω 3.Ειμαι ο βασιλιας της Gondor 4.Ξερω τι κανω στο pc μου και δεν με κανει εκεινο οτι θελει. Και να ρωτησω με την σειρα μου τον skiabox τι ακριβως εχουν τα dll's και η registry? Aν ειχαμε δηλαδη .lib's και 123678263748678 μυρια .ini files θα ηταν καλυτερα/χειροτερα?
Bspus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δηλαδή τα θέματα με τις dll και τη registry πότε θα καταργηθούν; Στα windows 15 ? Οταν τα windows δεν θα ειναι πια windows. Δηλαδη δεν θα εχουν καμια συμβατοτητα με το παρελθον. Και δεν θα σου αρεσει αυτο. Βηματα βελτιωσης γινονται ομως. Το dll hell εχει γινει πιο υποφερτο στα 7 γιατι εχουν προβλεψει να διατηρουν πολλαπλες εκδοσεις dll με το ιδιο ονομα για ειδικες περιπτωσεις. Στα XP και πισω ηταν πραγματικο προβλημα.
pagratios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όντως, αλλά υπάρχει και το TeraCopy, που είναι μανούλα για αντιγραφή/μετακίνηση. Ποιός ήρθε; Σχετικά με το teracopy είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο καλό? Προσπάθησα να περάσω κάτι αρχεία 10500 σύνολο και στα μισά τα έφτυσε με error
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σχετικά με το teracopy είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο καλό? Προσπάθησα να περάσω κάτι αρχεία 10500 σύνολο και στα μισά τα έφτυσε με error το teracopy ειναι εξαιρετικο,ειδικα οταν αντιγραφεις χιλιαδες μικρα αρχεια,και ποτε δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα. τι error σου βγαλε; μηπως εχεις κανενα bad sector στον Hdd? η κανα filename με special characters?
FarCry Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σχετικά με το teracopy είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο καλό? Προσπάθησα να περάσω κάτι αρχεία 10500 σύνολο και στα μισά τα έφτυσε με error εχει προβλημα η 2.2. βαλε την 2.12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα