alexmm Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ναι οκ, έναντι 20 ευρώ ξέρω γω... το βρίσκω αρκετά έως τελείως απίθανο. δε μας έχει συνηθίσει άλλωστε η MS σε τέτοια....
orotoi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ... Απ τη στιγμή που τα πάντα λειτουργούν άψογα σε xp,γιατί κάποιος να μπει καν στη σκέψη να τα αλλάξει ? Γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερες εναλλακτικές. Απ τη στιγμή που η τανάλια σου τα στρίβει και δεν έχει πρόβλημα λειτουργίας,γιατί να την αντικαταστήσεις με άλλη ?Αν η νέα τανάλια που ήθελες να πάρεις σου έδινε δυνατότητες που δε σου δίνει η παλιά δικαιολογείται. Αλλά άμα και με τη νέα αυτά που θα μπορείς να κάνεις θα είναι τα ίδια ακριβώς που κάνεις με τη παλιά,γιατί να την αλλάξεις ? Η τανάλια δεν είναι υπολογιστής. Δε μπορεί να κάνει καλύτερα αυτό που κάνει. Αλλά ακόμη και στις τανάλιες (χωρίς να χει σημασία οτι είναι άσχετο παράδειγμα) υπάρχουν τανάλιες της πλάκας και τανάλιες που έχουν ας πούμε καλύτερη λαβή. Ή απλό κατσαβίδι (αφού σ αρέσουν τα εργαλεία) και ηλεκτρικό κατσαβίδι. Anyway.. πολύ κακό για το τίποτα.. ούτε κανα super duper future βγήκαν να ανακοινώσουν -είπαν απλώς οτι θα κάνουν κ αυτό- ούτε τίποτα.. Κάνουν αυτό που κάνει πχ το teracopy οκ.. Ε αφού είναι κάτι καλό ας το κάνουν (πιστεύω να γίνουν και στη ταχύτητα όπως το τερακοπι.. ) Το να μη το κάνουν επειδή δεν είναι κάτι wow ή γιατι δε το χαν ήδη κάνει ή γιατί υπάρχει αλλού είναι πολύ χαζό σαν ιδέα.
Meraklis56 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τα xp είναι του 2001,αλλά αυτό δεν καταρρίπτει το επιχείρημα που έθεσα,πως μπορούν να κάνουν τις ίδιες λειτουργίες. Μπορώ να μπω στο internet,να δω dvd και blu ray,και να τρέξω όλα μου τα επαγγελματικά προγράμματα στα xp.Όλα μα όλα τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω με έναν υπολογιστή,μπορώ να τα κάνω και στα xp. (εκτός από τα dx11 games) Ποιος ο λόγος κάποιος που έχει τα xp και δεν τον ενδιαφέρει το gaming να αλλάξει τα xp,πέρα από το αίσθημα φρέσκου που θα νιώσει το οποίο οφείλεται σε marketing ? Ασφάλεια και gaming και καλύτερη αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και σύντομα μεγαλύτερο user base. Στην ερώτηση σου,τι μπορείς να κάνεις στα 7,που δεν μπορείς στα xp δεν υπάρχει απάντηση.Είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί να πάρω ένα αμάξι 1800 κυβικών και όχι ένα 1200.Και με τα 2,θα πας στο βουνό,το θέμα είναι πως. Όπως και με έναν core 2 duo και έναν core 2 quad.Και με τα 2 θα κάνεις την δουλειά σου,αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις,με τον quad πιο άνετα.
Silok Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ασφάλεια και gaming και καλύτερη αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και σύντομα μεγαλύτερο user base. Στην ερώτηση σου,τι μπορείς να κάνεις στα 7,που δεν μπορείς στα xp δεν υπάρχει απάντηση.Είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί να πάρω ένα αμάξι 1800 κυβικών και όχι ένα 1200.Και με τα 2,θα πας στο βουνό,το θέμα είναι πως. Όπως και με έναν core 2 duo και έναν core 2 quad.Και με τα 2 θα κάνεις την δουλειά σου,αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις,με τον quad πιο άνετα. Και λίγα λές,απορώ με τη νοοτροπία μερικών,αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι τότε ντού στα windows 95. Εγώ που χρειάζομαι δηλαδή 8 γίγα μνήμη γιατί δουλεύω τεράστια αρχεία στο photoshop σε τρελλές αναλύσεις πως θα μου την έβλεπαν τα xp?Με τα κυάλια?Και μην ακούσω τη γνωστή μπούρδα βάλε 64 xp για 3 φορές τα έβαλα και το μόνο που κονόμησα ήταν κάθε λογής πρόβλημα. Έχω πετύχει συναδέλφους γραφίστες να δουλεύουν με Pentium και xp κι αυτό όχι γιατί δεν έχουν λεφτά για αναβάθμιση αλλά γιατί "δουλεύει" και όταν επέμεναν να μου περάσουν τη νοοτροπία τους τότε χρονομέτρησα ένα radial blur σε εικόνα 1920χ1200 στα 1200 dpi. Όταν εγώ είχα τελειώσει πήγα στο σούπερ μάρκετ,έκανα ένα μπανάκι,έφτιαξα καφέ,ήπια το μισό και τότε ο άλλος αποφάσισε να πατήσει το reset γιατί πάγωσε το πισι. Με τις υγείες σας μερικοί και καλό downgrade αφού και τα win95 δουλεύουν. Μου φαίνετε πως μερικοί γουστάρουν να βλέπουν το δάχτυλο και όχι το δάσος μόνο και μόνο για το νάχαμε να λέγαμε
Alithinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Και λίγα λές,απορώ με τη νοοτροπία μερικών,αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι τότε ντού στα windows 95. Εγώ που χρειάζομαι δηλαδή 8 γίγα μνήμη γιατί δουλεύω τεράστια αρχεία στο photoshop σε τρελλές αναλύσεις πως θα μου την έβλεπαν τα xp?Με τα κυάλια?Και μην ακούσω τη γνωστή μπούρδα βάλε 64 xp για 3 φορές τα έβαλα και το μόνο που κονόμησα ήταν κάθε λογής πρόβλημα. Έχω πετύχει συναδέλφους γραφίστες να δουλεύουν με Pentium και xp κι αυτό όχι γιατί δεν έχουν λεφτά για αναβάθμιση αλλά γιατί "δουλεύει" και όταν επέμεναν να μου περάσουν τη νοοτροπία τους τότε χρονομέτρησα ένα radial blur σε εικόνα 1920χ1200 στα 1200 dpi. Όταν εγώ είχα τελειώσει πήγα στο σούπερ μάρκετ,έκανα ένα μπανάκι,έφτιαξα καφέ,ήπια το μισό και τότε ο άλλος αποφάσισε να πατήσει το reset γιατί πάγωσε το πισι. Με τις υγείες σας μερικοί και καλό downgrade αφού και τα win95 δουλεύουν. Μου φαίνετε πως μερικοί γουστάρουν να βλέπουν το δάχτυλο και όχι το δάσος μόνο και μόνο για το νάχαμε να λέγαμε Ωραία όλα αυτά,και δίκιο έχεις στη περίπτωση που αναφέρεις,αλλά υπάρχει μια διαφορά και αυτή είναι πως με τα Windows XP δεν χάνεις ταχύτητα αλλά ίσα ίσα κερδίζεις!
Black Demis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 +1 ας φτιάξουν λίγο την ταχύτητα μεταφοράς και ειδικά μέσω δικτύου! εγώ εκεί δεν έχω παράπονο σε 100 mbps δίκτυο μεταφορά από win 7 σε win 7 xp se win 7 και αντίστροφα γίνετε με 11,5 12 mb/sec δλδ πόσο παραπάνω να πάει? οεο??????? btw ωραία προσθήκη το βελτιωμένο copy paste δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά σίγουρα ποιο εύχρηστο από το προηγούμενο είναι......
gnsX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ένα ακόμη σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι χρήστες των Windows είναι στον ίδιο φάκελο που θέλουν να μεταφέρουν ένα αρχείο, να υπάρχει ένα άλλο με το ίδιο όνομα. Στην περίπτωση αυτή θα εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου, στο οποίο θα υπάρχουν και τα δύο αρχεία με προεπισκόπιση και ο χρήστης θα επιλέγει ποια θέλει να αντικαταστήσει ή εάν επιθυμεί να τα κρατήσει όλα. σε τι ακριβώς διαφέρει απο αυτό που υπάρχει ήδη;
lefi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εμένα οι πολλές δυνατότητες μου ακούγονται βερεσέ + ότι θα βαρήνουν τον υπολογιστή, πάντος το ενοποιημένο παράθυρο και η δυνατότητα παύσης είναι χρήσιμα και απαραίτητα από εκεί και πέρα μην κάνουν μ...ς του στυλ γίνεται το παραμικρό καταρέει το σύμπαν όπως με την επανεκκίνηση του windows explorer στα vista. Είδωμεν λοιπόν.
KilliK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 σε τι ακριβώς διαφέρει απο αυτό που υπάρχει ήδη; μαλλον θα εννοει οτι θα εχεις ενα preview του περιεχομενου των αρχειου. πχ αν αντιγραφεις txt αρχεια,θα σου δειχνει τι γραμμενο κειμενο εχει το ενα αρχειο και τι το αλλο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το Pause/Continue το χρειαζοτανε.Γιατι εχει τυχει να κανω πολλες μετακινησεις ταυτοχρονα και να θελω κατι να μεταφερω αμεσα και να σερνετε λογο των πολλων παραλληλων μετακινησεων. Όντως, αλλά υπάρχει και το TeraCopy, που είναι μανούλα για αντιγραφή/μετακίνηση. και για σερφάρισμα τον πανάλαφρο Chrome. Ποιός ήρθε;
Tsenex Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Designing the Windows 8 file name collision experience
Alex_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Seriously, έπρεπε να έρθει το 2012 για pause στο file transfer. Λειτουργία που θα έπρεπε να ήταν εφικτή από τα win98. Δεν υπάρχει αυτό το δούλεμα πουθενά όμως... Λάθος και η Apple τα ίδια κάνει.
skiabox Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δηλαδή τα θέματα με τις dll και τη registry πότε θα καταργηθούν; Στα windows 15 ? Επίσης από ότι βλέπω το κακάσχημο γραφικό περιβάλλον διατηρείται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δηλαδή τα θέματα με τις dll και τη registry πότε θα καταργηθούν; Στα windows 15 ? Επίσης από ότι βλέπω το κακάσχημο γραφικό περιβάλλον διατηρείται. όταν σταματήσει η συμβατότητα με το άπειρο hardware που κυκλοφορεί στην αγορά? γούστα για το "κακάσχημο" περιβάλλον, άλλοι λένε πχ ότι το Mac OS X είναι gay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα