anta_n Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Όντως χρειάζονταν οι αλλαγές γιατί ο κόσμος δεν ήξερε τι βλέπει ποιός και είχε ξεφύγει το πράμα. Το places με παραξένεψε λίγο γιατί ήταν πετυχημένο concept.
stefa_1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ας βαλουνε και το dislike button για να μπορουμε να εκφρασουμε την δυσαρεσκεια σε καθε μπ0υρδ@ ''σκεψη'' αλλα και ... φιλοσοφια που βλεπουμε.
polaki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Απο αυτο που διάβασα στο screenshot παντως δεν μπορείς να μπλοκαρεις κάποιον απτο να σε κάνει tag, η τρίτη επιλογη εκει ειναι να μπλοκαρεις κάποιον ΕΝΤΕΛΏΣ, δηλαδή delete friend and block...οπότε αυτός προφανώς και δε θα μπορει να σε κάνει tag. Καλο θα ήταν να μπορούσες να μπλοκαρεις κάποιον απτο να σε κάνει tag. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το 2007 έπρεπε να κανεις approve τα tags..
fromstars Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δεν θελουν να διαγραφουν χρηστες γιατι οι ψευτικοι ειναι αυτοι που φτανουν τα 700 εκατομμυρια χρηστες Πολύ σωστός!
theomalegan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Όλα αυτά είναι προς την σωστή κατεύθυνση ευτυχώς ο ανταγωνισμός έκανε καλό.
Jason13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δηλαδη αν με ανεβασουν στο ιντερνετ με μια παρεα και γω δεν θελω να φαινομαι ουτε απο ξενους ουτε απο "φιλους" επειδη ρε φιλε φαινεται λιγο ο κολος μου και ο αλλος δεν τη σβηνει την φωτογραφια, ΜΕ μια διαγραφη του tag εξαφανιζομαι απο την φωτογραφια; -.-
fabiawrc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο chat σου δειχνει off και ον μαζι..ειναι δυσχρηστο.
andrikakis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μπορεί να εμπνεύστηκε από το google+ αλλά δεν παύει να έγιναν τέλειες και πολύ χρήσιμες αλλαγές...
eu@ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο chat σου δειχνει off και ον μαζι..ειναι δυσχρηστο. καλα το τσατ ειναι μεγαλο φειλ!
opushomo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Οτιδήποτε κινείται προς την κατεύθυνση του να έχει ο χρήστης όσον το δυνατόν μεγαλύτερο έλεγχο στο ποιά προσωπικά του στοιχεία προβάλονται και πως, είναι σωστό. Δηλαδη αν με ανεβασουν στο ιντερνετ με μια παρεα και γω δεν θελω να φαινομαι ουτε απο ξενους ουτε απο "φιλους" επειδη ρε φιλε φαινεται λιγο ο κολος μου και ο αλλος δεν τη σβηνει την φωτογραφια, ΜΕ μια διαγραφη του tag εξαφανιζομαι απο την φωτογραφια; -.- Αυτό γίνεται και τώρα. Η διαφορά είναι ότι πλέον θα μπορείς να διαγράψεις το tag ΠΡΙΝ δημοσιευθεί. Θα πρέπει να δώσεις δηλαδή την έγκρισή σου πρώτα (Άσχημα νέα για τους κουτσομπόληδες).
nik7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 γι'αυτό το διαγράφεις το ριμάδι και δεν ξανα ασχολείσαι...
eu@ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αυτό γίνεται και τώρα. Η διαφορά είναι ότι πλέον θα μπορείς να διαγράψεις το tag ΠΡΙΝ δημοσιευθεί. Θα πρέπει να δώσεις δηλαδή την έγκρισή σου πρώτα (Άσχημα νέα για τους κουτσομπόληδες). καλό αυτό
Jason13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 γι'αυτό το διαγράφεις το ριμάδι και δεν ξανα ασχολείσαι... Ενας λογος που εχω facebook ειναι για να ξερω ποιοι με ανεβαζουν στο fb, και τι λενε για "μενα".
pigeon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ενας λογος που εχω facebook ειναι για να ξερω ποιοι με ανεβαζουν στο fb, και τι λενε για "μενα". .... reverse psychology koutsobology δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα