mythosss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τα πιο πολλά που αναφέρεις για το PS3 είναι κυρίως shooters-action αν έχω καταλάβει καλά, οπότε δεν με ενδιαφέρουν και επειδή ως γνωστόν αν δεν σου αρέσουν τα shooters δεν είσαι gamer, δεν είμαι gamer. Το 3DS δεν ξέρω αν έκανα καλά που το πήρα, αλλά είναι γεγονός ότι παρόλο που τα παιχνίδια του DS είναι πιο μικρά και απλά από τις κονσόλες, το έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από αυτές. Και δεν είναι μόνο για παιδάκια όπως νομίζεις, στο DS υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα γούστα... Πασιφιστής είσαι; Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως έχουν παιχνίδια οι κονσόλες. Ο ολοκληρωμένος gamer έχει pc για να παίζει mmo και strategy (αν βρει χρόνο) και κονσόλες για να παίξει τις αποκλειστικότητες τους. Τα handhelds τα θεωρώ κοροϊδία. Μισά παιχνίδια που κουβαλάνε ένα brand name τιποτα άλλο. Όπως το psp.
Iridium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Πασιφιστής είσαι; Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως έχουν παιχνίδια οι κονσόλες. Ο ολοκληρωμένος gamer έχει pc για να παίζει mmo και strategy (αν βρει χρόνο) και κονσόλες για να παίξει τις αποκλειστικότητες τους. Τα handhelds τα θεωρώ κοροϊδία. Μισά παιχνίδια που κουβαλάνε ένα brand name τιποτα άλλο. Όπως το psp. Δηλαδή εγώ που δεν έχω κονσόλες δεν είμαι ολοκληρωμένος gamer; Τι είμαι; Μισός; Και λες "περί ορέξεως" ενώ πριν έχεις πει ότι αν δεν σε ενδιαφέρουν 2-3 παιχνίδια δεν είσαι gamer !!! Έλεος διαβάζεις τι γράφεις ;
on3st4b Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Συμφωνα με αυτην την ερευνα I am very happy today! According to this research http://www.mcvuk.com/news/read/green-man-gaming-goes-continental/083584 το pc ειναι η πιο δημοφιλης gaming πλατφορμα στην Ελλαδα! Οι περισσοτερες πωλησεις παιχνιων στην Ελλαδα ειναι για pc ενω το 34% των πωλησεων των pc games στην Ελλαδα ειναι retail και το υπολοιπο 66% απο digital. Δεν μπορουσα ποτε να το φανταστω οτι μια τοσο μικρη χωρα σαν την δικη μας θα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες αγορες των pc games! πλυ ευχαριστα νεα! “All four territories have a thriving PC games market, particularly in Greece where 35 per cent of all game sales are on PC.” Δεν λέει πουθενά ότι έχουμε από της μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο .. ίσως είμαστε στης 150 πρώτες! Τι να πω .. Πάντως το 35% δεν λέει κάτι , μπορεί να έχουν πουληθεί 100 παιχνίδια το 35 από αυτά ήταν για pc , αυτό δεν μας κάνει μεγάλη αγορά . Το 66% από πού προκύπτει ?
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ποιος αγοράζει 60 ευρώ παιχνίδι? βασικά ο κόσμος δεν είναι και τόσο "αποβλακωμένος" όπως παλιά που βγαίναν τα παιχνίδια... τώρα , άντε κανα PS2012, GT5... πάντως και που αγοράζουν πολλά PC Game μου κάνει κάπως , χάθηκαν τα P2P? Κάτι τέτοια μυαλά κυριαρχούν και μετά κλαίγεστε που όλοι έχουν ξεγράψει το pc..... αυτό + μάλλον έχεις μπερδέψει την τιμολογιακή πολιτική στις κονσόλες και στα πψ, γιατί είναι κάτι χρόνια τώρα που τα pc games κοστολογούνται ~35 ευρώ (εξαιρούνται κάτι warfail), ενώ τα console games παραμένουν στο 60αρι (άλλωστε ~10 ευρώ είναι τα console rights). Και δεν μιλάμε για τίτλους Z κατηγορίας, άλλα AAA (βλ. BF3). Να μην αναφέρω και τα Indie games, που είναι μικρά διαμαντάκια σε τιμή χαλκού. Άλλα που να ξέρεις από τιμές θα μου πεις, εσύ είσαι ο έξυπνος που τα παίρνει από P2P και εμέις τα κορόιδα που τα αγοράζουμε σαν πρόβατα.
mythosss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δηλαδή εγώ που δεν έχω κονσόλες δεν είμαι ολοκληρωμένος gamer; Τι είμαι; Μισός; Και λες "περί ορέξεως" ενώ πριν έχεις πει ότι αν δεν σε ενδιαφέρουν 2-3 παιχνίδια δεν είσαι gamer !!! Έλεος διαβάζεις τι γράφεις ; Μην αραδιάσω αποκλειστικότητες από κονσόλες. Είναι καμιά 20αριά. Όχι 2-3 Gamer είσαι απλά για μένα πρέπει να βλέπεις και να παίζεις όσα περισσότερα μπορείς.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δηλαδή εγώ που δεν έχω κονσόλες δεν είμαι ολοκληρωμένος gamer; Τι είμαι; Μισός; Και λες "περί ορέξεως" ενώ πριν έχεις πει ότι αν δεν σε ενδιαφέρουν 2-3 παιχνίδια δεν είσαι gamer !!! Έλεος διαβάζεις τι γράφεις ; Φίλε μου, θέλεις σωστά παιχνίδια? Θα πάρεις κονσόλα (αν όχι και τις 2 ή 3). Κι εγώ με το pc έκανα την αρχή και κατέληξα να τις αγοράσω και τις 3 (βασικά το Wii το αγόρασα 1 μήνα πριν κάνω το pc αλλά τεσπα..). Εννοείται πως το pc είναι (ήταν βασικά) η κύρια επιλογή, αλλά πλέον, όπως έχουν τα πράγματα, ps3 all the way. Gamer είσαι απλά για μένα πρέπει να βλέπεις και να παίζεις όσα περισσότερα μπορείς. Το θέμα είναι πως ένας σωστός gamer αγοράζει κι όλας.. Όχι απλά παίζει..
Bigi444444 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Tώρα θ' αρχίσουμε πάλι ποιός έχει τις περισσότερες αποκλειστικότητες;Άμα είστε τόσο παιχταράδες πάρτε ό,τι κυκλοφορεί να μη χάσετε κανένα μηχάνημα.Και εκείνα τα παλιά, τα πως τα λέγαν μωρέ, αυτά με τις κασέτες.Εκεί να δεις αποκλειστικότητες... Παίχτε όπως γουστάρετε και ότι γουστάρετε και αφήστε τους άλλους στη φτώχεια τους.Συγγνώμη που θέλω να παίζω μόνο παιχνίδια της zynga, οπότε δε με καλύπτει καμία κονσόλα.Α και αυτα αποκλειστικότητες είναι, μην ξεχαστούμε... Orokusaki, μάθε να διαβάζεις βρε παιδάκι μου...
qsis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 o κονσολες περα απο τις αποκλειστικοτητες , ειναι ξεπερασμενες απο αποψη hardware (συμφωνω οτι δεν ειναι σημαντικα μονο τα γραφικα, αλλα ειναι και αυτα ) οτιδηποτε υπαρχει και σε pc (και δεν ειναι και λιγα τα καλα παιχνιδια που υπαρχουν παντου) , δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να το παιξω με τα αστεια γραφικα της κονσολας προσωπικα κι εγω εχω το xbox μου να σκονιζεται.. και παρολο που παντα ειχα και κονσολα (και οταν ημουν πιο μικρος ειχα μονο κονσολα) , μαλλον δε προκειται να αγορασω ποτε ξανα Πασιφιστής είσαι; Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως έχουν παιχνίδια οι κονσόλες. Ο ολοκληρωμένος gamer έχει pc για να παίζει mmo και strategy (αν βρει χρόνο) και κονσόλες για να παίξει τις αποκλειστικότητες τους. Τα handhelds τα θεωρώ κοροϊδία. Μισά παιχνίδια που κουβαλάνε ένα brand name τιποτα άλλο. Όπως το psp. μου αρεσουν οι θεωριες περι "ολοκληρωμενου" στον αλλον που δεν αρεσουν τα fps δεν ειναι ολοκληρωμενος, εγω που σιχαινομαι τα mmo ειμαι επισης μη ολοκληρωμενος Μην αραδιάσω αποκλειστικότητες από κονσόλες. Είναι καμιά 20αριά. Όχι 2-3 Gamer είσαι απλά για μένα πρέπει να βλέπεις και να παίζεις όσα περισσότερα μπορείς. ναι αυτο ειναι το ιδανικο και βαζω μεσα και τις φορητες (αρκει να σου αρεσουν κιολας οχι να παιζεις για να παιζεις), ομως εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα να παρω ps3 μονο και μονο για να παιξω uncharted , killzone και metal gear ,τα οποια ειναι τα μονα που θα με ενδιεφερε οπωσδηποτε να παιξω σε ολη τη πλατφορμα ( αν και με το mgs θα μου μεινει απωθημενο γιατι τα επαιζα απο το '98 , αλλα οχι και να παρω ολοκληρη κονσολα για αυτο ) οκ γαματο χομπι το gaming και σκοπευω να το συνεχισω μεχρι τα γεραματα , αλλα απο ενα σημειο και μετα μπορει να γινει σπαταλη και αν επενδυσεις στο pc , εχεις ηδη δωσει πολλα λεφτα για να ανοιχτεις κι αλλο επισης απο ενα σημειο και μετα δεν μπορεις να παιζεις απειρα παιχνιδια, οχι μονο λογω χρονου (μεγαλωνεις δουλευεις, σε κυνηγαει η γυναικα κτλ) , αλλα γιατι οσο μεγαλωνεις παιχνιδια που οταν ησουν πιο μικρος θα σου φαινονταν οκ πλεον σου φαινονται σκατα.. εγω πλεον εχω φτασει σε σημειο να παραταω παιχνιδια κατι που δεν εκανα καθολου ευκολα παλιοτερα. και μετριο να ηταν αμα καταφερνα να το παιξω πανω απο μιση ωρα (δεν ηταν δηλαδη τελειως σκατα) το εφτανα μεχρι τελος. οποτε το οτι υπαρχουν πολλες αποκλειστικοτητες στις κονσολες εμενα δε μου λεει κατι. αυτα ομως που ειναι πραγματικα καλα με τσουζουν, αλλα δεν ειναι και τοσα πολλα τελικα ωστε να παρθει κονσολα αν βγει κατι για xbox , το ξεσκονιζω μιας και υπαρχει αλλα εχει να βγει καιρο.. εδω και καποιο καιρο μαλιστα μου χει βγαλει red ring και ολο λεω να το φτιαξω με τους φιλους μου (μιας και κατεχουν τη τεχνη και εχουν αναστησει καμια 5αρα ), αλλα βαριεμαι ειναι τι θελει ο καθενας παιδια, δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο κακο ειναι μονο το ios με τα βλακωδη και αθλια παιχνιδια του , ολα τα αλλα ειναι καλα και πανε αναλογα με τα γουστα
whirlwind Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 οκ γαματο χομπι το gaming και σκοπευω να το συνεχισω μεχρι τα γεραματα , αλλα απο ενα σημειο και μετα μπορει να γινει σπαταλη και αν επενδυσεις στο pc , εχεις ηδη δωσει πολλα λεφτα για να ανοιχτεις κι αλλο επισης απο ενα σημειο και μετα δεν μπορεις να παιζεις απειρα παιχνιδια, οχι μονο λογω χρονου (μεγαλωνεις δουλευεις, σε κυνηγαει η γυναικα κτλ) , αλλα γιατι οσο μεγαλωνεις παιχνιδια που οταν ησουν πιο μικρος θα σου φαινονταν οκ πλεον σου φαινονται σκατα.. εγω πλεον εχω φτασει σε σημειο να παραταω παιχνιδια κατι που δεν εκανα καθολου ευκολα παλιοτερα. και μετριο να ηταν αμα καταφερνα να το παιξω πανω απο μιση ωρα (δεν ηταν δηλαδη τελειως σκατα) το εφτανα μεχρι τελος. οποτε το οτι υπαρχουν πολλες αποκλειστικοτητες στις κονσολες εμενα δε μου λεει κατι. αυτα ομως που ειναι πραγματικα καλα με τσουζουν, αλλα δεν ειναι και τοσα πολλα τελικα ωστε να παρθει κονσολα αν βγει κατι για xbox , το ξεσκονιζω μιας και υπαρχει αλλα εχει να βγει καιρο.. Ευτυχώς που υπάρχουν κι άλλοι που νιώθουν το ίδιο για τα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχουμε μεγαλώσει, αν θέλουμε παιχνίδια που να μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια ή αν όντως αντικειμενικά έχουν γίνει πολύ χειρότερα. Νομίζω είναι συνδυασμός όλων των παραπάνω...
nicoc89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μα φυσικά και οι πωλήσεις pc games είναι μεγαλύτερες αφού το 99% που έχουν κονσόλα την έχουν τσιπαρισμενη/flashαρισμένη με αποτέλεσμα να παίζουν κόπιες ενώ στο pc οι πωλήσεις προέρχονται από MMORPG και FPS για online. Λογικότατο.
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Θα έπαιρνα κονσόλα μόνο και μόνο για να παίξω το God of War. Μόνο γι' αυτό. Προτιμώ βέβαια να νοικιάσω ένα PS3 από τα Seven και να κάνω τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα παρατηρείται η τάση να έχουμε πλέον και μεταφορές παιχνιδιών από κονσόλες σε PC (LA Noire) η οποία νομίζω ότι θα συνεχιστεί. Έχει αποκτήσει άλλη δυναμική το pc gaming με τις πολύ καλές τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες και αυτό φαίνεται.
Bigi444444 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Θα έπαιρνα κονσόλα μόνο και μόνο για να παίξω το God of War. Μόνο γι' αυτό. Προτιμώ βέβαια να νοικιάσω ένα PS3 από τα Seven και να κάνω τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα παρατηρείται η τάση να έχουμε πλέον και μεταφορές παιχνιδιών από κονσόλες σε PC (LA Noire) η οποία νομίζω ότι θα συνεχιστεί. Έχει αποκτήσει άλλη δυναμική το pc gaming με τις πολύ καλές τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες και αυτό φαίνεται. Ω ναι!Ταπεινή μου άποψη ότι έχουν αποδυναμωθεί πολύ οι αποκλειστικότητες στις κονσόλες πλέον.Gt,gow,mgs,uncharted για ps3, forza,gow,halo για το 360.Όλα στη διακοσιοστή πεντηκοστή έκτη συνέχειά τους, απλώς με άλλα γραφικά και κανά δυο σαλτσούλες. Κι εγώ από κονσόλες μόνο το god of war και το red dead ζηλεύω, τίποτ άλλο.Με τέτοιες τιμές και προσφορές στα παιχνίδια για pc, με τόσο καλύτερο τεχνικό τομέα που δεν κοστίζει και πολλά πλέον, με τόσα indie/free/mmo, απλά δε μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να παίρνει κονσόλα.Και με χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπω ότι βγαίνουν συνεχώς νέα παιχνίδια και πακέτα για pc που δεν περίμενα παλαιότερα ότι θα τα είχαμε ποτέ.Ας είναι καλά το steam με τη δυναμική του και τη βάση του βέβαια.Θαρρώ ότι το σύγχρονο pc gaming του χρωστάει πολλά...Και νομίζω ότι το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί κιόλας.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Γουσταρω λοιπον που η γκαμα μου ειναι αρκετα ποιο "φαρδια" και εχω games που το PC δεν εχει δει και μαλλον δεν προκειται να δει για αρκετο καιρο ακομα.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δηλαδή εγώ που δεν έχω κονσόλες δεν είμαι ολοκληρωμένος gamer; Τι είμαι; Μισός; Και λες "περί ορέξεως" ενώ πριν έχεις πει ότι αν δεν σε ενδιαφέρουν 2-3 παιχνίδια δεν είσαι gamer !!! Έλεος διαβάζεις τι γράφεις ; Εσύ που είσαι PC Gamer, και βέβαια δεν έχεις ολοκληρωμένη εμπειρία, καθώς το 90% των παιχνιδιών που παίζεις είναι πετσοκομμένα multi ports.
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Γουσταρω λοιπον που η γκαμα μου ειναι αρκετα ποιο "φαρδια" και εχω games που το PC δεν εχει δει και μαλλον δεν προκειται να δει για αρκετο καιρο ακομα. Όταν δει κονσόλα MMO μπορούμε να συζητήσουμε. Επίσης, όταν καταφέρει κονσόλα να παίξει FPS και RPG αξιοπρεπώς μπορούμε να ξανασυζητήσουμε. Μέχρι τότε PC > All
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.