OROKUSAKI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Συμφωνα με αυτην την ερευνα I am very happy today! According to this research http://www.mcvuk.com/news/read/green-man-gaming-goes-continental/083584 το pc ειναι η πιο δημοφιλης gaming πλατφορμα στην Ελλαδα! Οι περισσοτερες πωλησεις παιχνιων στην Ελλαδα ειναι για pc ενω το 34% των πωλησεων των pc games στην Ελλαδα ειναι retail και το υπολοιπο 66% απο digital. Δεν μπορουσα ποτε να το φανταστω οτι μια τοσο μικρη χωρα σαν την δικη μας θα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες αγορες των pc games! πλυ ευχαριστα νεα!
Adawn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ποιος αγοράζει 60 ευρώ παιχνίδι? βασικά ο κόσμος δεν είναι και τόσο "αποβλακωμένος" όπως παλιά που βγαίναν τα παιχνίδια... τώρα , άντε κανα PS2012, GT5... πάντως και που αγοράζουν πολλά PC Game μου κάνει κάπως , χάθηκαν τα P2P?
chek2fire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Οντός διάβασα και εγώ την έρευνα που λέει ότι το 34 των συνολικών πωλήσεων στην Ελλάδα είναι για pc games. Εντυπωσιακό νούμερο και δείχνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια δυνατή κοινότητα gamer
whirlwind Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Παρόλο που από ξένα sites καταλαβαίνω ότι το PC gaming το έχουν λίγο ξεγράψει, εγώ αρχίζω σιγά σιγά να προσανατολίζομαι όλο και πιο πολύ στο PC Gaming παρά σε κονσόλες. Έχω X360 και το έχω και σκονίζεται κάποια χρόνια γιατί δεν έχει βγει κάποιος τίτλος που να με ενδιαφέρει, το ίδιο και για το PS3, το οποίο δεν έχω καν αγοράσει, ενώ τα παιχνίδια του Wii που έχουν καταφέρει να με κρατήσουν είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η ποιότητα των παιχνιδιών στις κονσόλες θεωρώ ότι έχει πέσει κατακόρυφα, τουλάχιστον στα genres των παιχνιδιών που με ενδιαφέρουν (και ποιότητα=/=γραφικά). Πρόσφατα αγόρασα και το 3DS και ίσως είναι η τελευταία κονσόλα που αγοράζω... Από δω και πέρα PCs για PRGs,RTS,Strategy κλπ, άντε και κανένα indie να περνάει η ώρα. Από τις κονσόλες θα μου λείψει μάλλον μόνο το zelda, καθώς διάφορα άλλα πχ Final Fantasy έχουν φτάσει στον πάτο και δεν με ενδιαφέρουν πλέον.
gchris7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Γιατί είναι τόσο ευχάριστα αυτα τα νέα? Δεν το έπιασα.
whirlwind Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Γιατί έρχεται κατάστημα πωλήσεων digital περιεχομένου στην Ελλάδα (με τι τιμές και προσφορές περιμένουμε να δούμε). Όχι ότι θα έχει και πολύ νόημα, γιατί αυτού του είδους τα καταστήματα είναι εξ ορισμού παγκοσμιοποιημένα (εκτός από κάτι χαζά αμερικάνικα που ελέγχουν τις IPs...)
mythosss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Παρόλο που από ξένα sites καταλαβαίνω ότι το PC gaming το έχουν λίγο ξεγράψει, εγώ αρχίζω σιγά σιγά να προσανατολίζομαι όλο και πιο πολύ στο PC Gaming παρά σε κονσόλες. Έχω X360 και το έχω και σκονίζεται κάποια χρόνια γιατί δεν έχει βγει κάποιος τίτλος που να με ενδιαφέρει, το ίδιο και για το PS3, το οποίο δεν έχω καν αγοράσει, ενώ τα παιχνίδια του Wii που έχουν καταφέρει να με κρατήσουν είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η ποιότητα των παιχνιδιών στις κονσόλες θεωρώ ότι έχει πέσει κατακόρυφα, τουλάχιστον στα genres των παιχνιδιών που με ενδιαφέρουν (και ποιότητα=/=γραφικά). Πρόσφατα αγόρασα και το 3DS και ίσως είναι η τελευταία κονσόλα που αγοράζω... Από δω και πέρα PCs για PRGs,RTS,Strategy κλπ, άντε και κανένα indie να περνάει η ώρα. Από τις κονσόλες θα μου λείψει μάλλον μόνο το zelda, καθώς διάφορα άλλα πχ Final Fantasy έχουν φτάσει στον πάτο και δεν με ενδιαφέρουν πλέον. Για το 360 να συμφωνήσω. Το ps3 έχει βγάλει uncharted, killzone, mgs, heavenly sword κλπ. Αν δε σε ενδιαφέρουν τότε μάλλον δεν είσαι gamer. Το 3ds εκεί που πήγα διακοπές το παίζαν παιδάκια <7 χρονών. Τα rpg των πισιών βγαίνουν στις κονσόλες, όσο για τα strategy μονόδρομος τα pc. Τα FF νομίζω ότι έπρεπε σιγά σιγά να ακολουθήσουν μια διαφορετική στρατηγική. Kάθε ps είχε το ff που του αναλογούσε. Δεν θεωρώ ότι πιάσαν πάτο. Πάτο τείνουν να πιάσουν τα fps, γιατί από το cod2 και μετά πάσχουν σε ιδέες.
whirlwind Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τα πιο πολλά που αναφέρεις για το PS3 είναι κυρίως shooters-action αν έχω καταλάβει καλά, οπότε δεν με ενδιαφέρουν και επειδή ως γνωστόν αν δεν σου αρέσουν τα shooters δεν είσαι gamer, δεν είμαι gamer. Το 3DS δεν ξέρω αν έκανα καλά που το πήρα, αλλά είναι γεγονός ότι παρόλο που τα παιχνίδια του DS είναι πιο μικρά και απλά από τις κονσόλες, το έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από αυτές. Και δεν είναι μόνο για παιδάκια όπως νομίζεις, στο DS υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα γούστα...
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Γιατί είναι τόσο ευχάριστα αυτα τα νέα? Δεν το έπιασα. γιατι κανεις δεν το περιμενε οτι η Ελλαδα θα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες αγορες pc gaming! γι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο νεο!
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 μόνο εγώ δεν βρίσκω την έρευνα...?? διαβασε το πρωτο post.
gchris7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 γιατι κανεις δεν το περιμενε οτι η Ελλαδα θα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες αγορες pc gaming! γι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο νεο! Από που βγάζεις αυτο το συμπέρασμα? Τι διάολο άλλο λινκ διαβάζω εγώ?
Luciddream Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 διαβασε το πρωτο post. μα το διαβάζω. δεν λέει κάτι για έρευνα. ένα νούμερο γράφει 35%. edit: η πλάκα είναι οτι το έχεις γράψει και σε πόσα ξένα forum το νέο... το 66% steam downloads απο που το βρήκες..?? Από που βγάζεις αυτο το συμπέρασμα? Τι διάολο άλλο λινκ διαβάζω εγώ? και γώ το ίδιο αναρωτιέμαι μάλλον μας δουλεύουν φίλε
JohnVani18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ποιος αγοράζει 60 ευρώ παιχνίδι? βασικά ο κόσμος δεν είναι και τόσο "αποβλακωμένος" όπως παλιά που βγαίναν τα παιχνίδια... τώρα , άντε κανα PS2012, GT5... πάντως και που αγοράζουν πολλά PC Game μου κάνει κάπως , χάθηκαν τα P2P? Κάτι τέτοια μυαλά κυριαρχούν και μετά κλαίγεστε που όλοι έχουν ξεχέσει το pc.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.