Nixxie Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αγόρασα πρόσφατα ένα router της AirTies (το 5440) όταν μου χάλασε το BaudTec που μου είχε δώσει η Conn-x και για κάποιο λόγο από τη πρώτη στιγμή που το έβαλα μου έχει αλλάξει τα φώτα στα disconnect! Το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να επανασυνδέομαι κάνοντας restart το router, αλλά μετά από 5-10 λεπτά ξαναπέφτει! ‘Έριξα μια (ομολογουμένως σύντομη) ματιά στο forum σας μπας και έχει συμβεί και σε άλλους αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό… help! α, και επειδή είμαι τελείως noob, please be gentle
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Έχεις καταφέρει να συνδεθείς στο internet η δεν προλαβαίνει καν και τρώει disconnects ? Πρέπει να μπεις στο menu του router σου (πες μας πως να σε βοηθήσουμε) και εκτός απο τα στοιχεία της σύνδεσης σου που πρέπει να βάλεις (username & password) σιγουρέψου οτι οι παρακάτω ρυθμίσεις ειναι ως εξής : VPI/VCI : 8/35 Encapsulation : VC MUX Protocol : PPPoe Ακολούθα και το manual (ειναι στα ελληνικα) στο βήμα 3.ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ADSL
Nixxie Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 o ευχαριστώ για το γρήγορο response! - ναι, έχω καταφέρει να συνδεθώ, απλά με πετάει μετά από λίγο - από τις ρυθμίσεις που λες, έπρεπε να αλλάξω το encapsulation... λες να έφταιγε αυτό? - thanks για το manual, δε βρήκα ακόμη τπτ σημαντικό που να μην έχω κάνει, αλλά το ξαναδιαβάζω!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 α. το ρουτερ να ειναι pppoe/llc. β.δες για firmware update. γ.σβηνει το adsl η κανει Reboot Ολο το ρουτερ? δ.καλα ειχες το baudtec και αντι να παρεις κατι καλυτερο απο το baudtec πηρες χειροτερο.τουρκικο ρουτερ. ε.χαρακτηριστικα γραμμης?margin attenuation και ποσο συγχρονιζεις Plz.
Nixxie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 α. οκ, είναι β. είναι οκ γ. κανένα από τα 2, απλά μου ωγάζει κάθε τόσο κ λιγάκι no internet access. κατά τάλλα οι ενδείξεις στο router φαινονται σωστές (αναμένα + σταθερά τα λαμπάκια για αδσλ κ internet) δ. οκ, δεν το ήξερα ε. πως τα τσεκάρω αυτά? (είπαμε, n00b!)
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 επειδη και εχω ειχα προβλημα με το alienware laptop μου και το AIrTies 5440 μπες στις ρυθμισεις του ρουτερ στο ασυρματο και βαλε το bandwidth στο 20MHz (Το ειχα 20/40 αλλα ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα)
Nixxie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 το δοκιμάζω κ βλέπουμε! σε περιπτωση που δεν πιασει αυτο, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο ρουτερ να παω να παρω για να τελειωνουμε? θανκς
Nixxie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 @Xristaras12 so far so good!! δεν εχει πεσει ακομα (3 ωρες τωρα)!!
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 α. οκ, είναι β. είναι οκ γ. κανένα από τα 2, απλά μου ωγάζει κάθε τόσο κ λιγάκι no internet access. κατά τάλλα οι ενδείξεις στο router φαινονται σωστές (αναμένα + σταθερά τα λαμπάκια για αδσλ κ internet) δ. οκ, δεν το ήξερα ε. πως τα τσεκάρω αυτά? (είπαμε, n00b!) το ε το τσεκαρεις μεσα απο τον ρουτερ καπου που γραφει ποσο συγχρονιζεις και ποσο attenuation και ποσο margin αλλα δεν εχει νοημα αφου λες οτι δεν σβηνουν τα λαμπακια.ασυρματα δεν συνδεεσαι? το δοκιμάζω κ βλέπουμε! σε περιπτωση που δεν πιασει αυτο, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο ρουτερ να παω να παρω για να τελειωνουμε? θανκς vigor 2700vg στα 27 ευρω προσφορα .απλα θελει μια αλλαγη στο firmware.Κανονικη τιμη ειναι πανω απο 70-80.απλα το πουλανε στο www.ebw.gr στα 27 περιπου επειδη εχει firmware απο την altec Και λογοτυπο της πανω (i - call Λογοτυπο).to firmware το αλλαζεις και ειναι σαν να εχεις αγορασει το κανονικο.μεχρι και το λογοτυπο μπορεις να βγαλεις. αλλα αυτο το προβλημα που εχεις εσυ αν καταλαβα καλα ειναι του ασυρματου.με καλωδιο λογικα ethernet δεν πρεπει να εχεις αυτο το θεμα ε? εκει περα απο αυτο που ειπε ο φιλος δοκιμαζεις αλλο καναλι,πιο νεους drivers gia την ασυρματη καρτα,αλλο κλειδωμα και αλλο πρωτοκολλο.b αντι για g. @Xristaras12 so far so good!! δεν εχει πεσει ακομα (3 ωρες τωρα)!! θα δειξει
Nixxie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα δε λυθηκε το θεμα, ολο πεφτει κ αναγκαζομαι να κανω restart το ρουτερ ισως ναταν πιο καλα να αγωραζα καινουριο... μπορειτε να μου προτεινετε κατι? εστω τη μαρκα
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 a.an παρεις αλλο ρουτερ παρε το vigor 2700vg στα 25 ευρω απο το www.ebw.gr β.αν στο κανει ασυρματα αυτο τοτε δοκιμασε με καλωδιο για δοκιμη να δουμε αν το κανει και εκει. γιατι κατι μου βρωμαει με το ασυρματο.αλλιως πρεπει να δεις για πιο νεο firmware για τον ρουτερ πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα,αλλο τυπο κλειδωματος,αλλο καναλι,αλλο πρωτοκολλο κτλ.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εκτος αν θες να δοκιμασεις τις πιο πανω λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.