georgekom Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας! Έκανα ένα πρόγραμμα με μερικές φόρμες. Θέλω να μου πείτε πως μπορώ από το edit της μιας φόρμας να πάρω την τιμή σε μια άλλη φόρμα.
MeTaXaS4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 γιατί δεν αποθηκεύσεις σε κάποια μεταβλητή αυτό που θες; δεν θα δουλέψει;
georgekom Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω άμα γίνεται αυτο που λες γιατί δεν είναι στην ίδια φόρμα. Θέλω σε μια άλλη φόρμα να παίρνω την τιμή του edit. Λογικα θα γίνεται καπως έτσι: get(handles.forma2.edit,'String') αλλά δεν ξέρω την ακριβή σύνθεση της εντολής...
MeTaXaS4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 variable = get(handle,'data') ψάξε όμως και λίγο στο Internet άπειρα αποτελέσματα πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται αμέσως να ρωτάς σε forum ακόμα και για τα βασικά. δεν στο λέω γιατί δεν θέλω να βοηθήσω, αλλά γιατί αλλιώς θα μάθεις καλύτερα
georgekom Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Λες να μην έψαξα καθόλου? Απο το πρωι το ψάχνω αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να δουλευει. Και γι'αυτο έκανα και μια ερώτηση στο forum μήπως ξέρει κανεις...
MeTaXaS4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 το πρόβλημά σου πιστεύω ότι "χαλαρά" λύνεται από εδώ http://blinkdagger.com/matlab/matlab-gui-how-to-easily-share-data-between-two-separate-guis/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.