ikotrotsos Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 έχω μα απορία,αμα πάρω dvd-rw μπορώ να γράφω ταινίες απ'το video club;λογικά όχι...λόγω decss,macrovision κλπ,αφού είναι τριπλοκλειδωμένες... άμα όμως τις κάνω rip στο δίσκο με smartripper,dvd decrypter κλπ και τις ξαναγράψω στο dvd με τη μορφή ταινίας(αν γίνεται) θα παίζουν στα dvd players; (όχι μόνο στα dvd rom αλλά και στις φέτες) μήπως υπάρχει πρόβλημα χώρου;(δηλαδά άκουσα ότι οι original ταινίες σε dvd βγαίνουν σε δισκάκια διαφορετικού χώρου απ'τ'άγραφα που κυκλοφορούν στο εμπόριο) άμα υπάρχει κάποιος καλοθελητής ας απαντήσει! εδώ παίζεται αν θ'αγοράσω dvd-rw ή όχι. και κάτι άλλο: οι φέτες dvd-rw γράφουν ταινίες dvd;(δε νομίζω βέβαια...) thanx...
steliosdj Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Κανε ενα search στο forum .... Εχει χιλλιοειπωθει και συζητηθει . Υπαρχουν τοσα πολλα post που θα σε καλυψουν στα σιγουρα......
Rabbittt Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Mporeis na tis antigrapseis kateu8eian me to DVD X Copy. (an kai paranomo gkoux gkoux)
ikotrotsos Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 με σώζεις αν μου πεις που μπορώ να το βρω...
Rabbittt Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Sto Kazaaa. Vresto omos se aggliki ekdosi giati kikloforoun kai kati germanikes. Ektos an ksereis german opote ok.
chrisimone Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 rixe ena mati sta parakatw links 8a breis analytikotatous adhgous kai 8a breis ton tropo ..... www.doom9.org www.vcdhelp.com www.divx-digest.com kalo diabasma!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.