Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG200G- telnet 23 port?

george664

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μπω σε δεκτη dreambox 800 απο απομακρυσμενο δικτυο με τελνετ 23 πορτα και εχω κανει τις ρυθμισεις στο ρουτερ Linksys WAG200G αλλα δεν μπορω να μπω οντως υπαρχει προβλημα με τελνετ στο ρουτερ αυτο η εγω κανω λαθος?

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να ανοίξεις και την υπηρεσία του telnet στο dreambox μήπως δεν ειναι ενεργοποιημένη απο default ?

Δημοσ.

το Telnet του ρουτερ δεν εχει καμια σχεση με port forward για να γινει Telnet στο dreambox.εσυ κανεις απλα Port forward στην Ip του dreambox που καλο ειναι να εχει δωθει καρφωτα.επισης κλεισε firewall κτλ απο το router και προληπτικα περνα και το πιο νεο firmware.

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αλλα με ποιο δικαίωμα και με πια δικαιολογία κλειδώνουν την συγκεκριμένη πόρτα ? :o

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια σας εμαθα σημερα οτι η Wind εχει κλειδωσει την 23 πορτα

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απο "Administration & Gaming" -> "Single Port Forwarding" αν αλλάξεις το "External Port" από 23 σε 100023 δεν θα μπορείς να το δεις? (ουσιαστικα παρακάμπτεις το κλείδωμα της Wind)

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αλλα με ποιο δικαίωμα και με πια δικαιολογία κλειδώνουν την συγκεκριμένη πόρτα ? :o

με την δικαιολογια οτι οκ νευριαζουμε τον πελατη και θα φυγει απο την εταιρεια μας για να παει σε αλλη εταιρεια που θα την εχει ανοιχτη και μετα θα τον παιρνουν τηλ και θα του λενε μα γιατι διακοπτετε??

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απο "Administration & Gaming" -> "Single Port Forwarding" αν αλλάξεις το "External Port" από 23 σε 100023 δεν θα μπορείς να το δεις? (ουσιαστικα παρακάμπτεις το κλείδωμα της Wind)

δεν νομιζω να πετυχει.γιατι στην πραξη του λες οτι οτι σκασει στην 23 πηγαινε το στην πχ 2000.αλλα δεν θα σκασει κατι στην 23 αφου το κοβουν.μονο αν αλλαξει τελειως και παιξει το telnet σε αλλη πορτα.και αν μπορει να αλλαχτει αυτο στον dreambox σε ποια πορτα θα παιζει το telnet.

Δημοσ.

δεν νομιζω να πετυχει.γιατι στην πραξη του λες οτι οτι σκασει στην 23 πηγαινε το στην πχ 2000.αλλα δεν θα σκασει κατι στην 23 αφου το κοβουν.μονο αν αλλαξει τελειως και παιξει το telnet σε αλλη πορτα.και αν μπορει να αλλαχτει αυτο στον dreambox σε ποια πορτα θα παιζει το telnet.

Το ανάποδο λέω. Κάνεις telnet στην "routerIP:100023" οπότε αυτός την προωθεί στην "internal.dreambox:23"

android.png

Δημοσ.

Το ανάποδο λέω. Κάνεις telnet στην "routerIP:100023" οπότε αυτός την προωθεί στην "internal.dreambox:23"

android.png

αυτο λογικα θα πρεπει να παιξει.λαθος καταλαβα πριν.ενα μυαλο το εχουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...