ihaveapc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 παιδια εχω μια 5770 και το catalyst 11.7 και θελω να βάλω το 11.8 θα χρειαστει να το σβησω τελειως το παλαιότερο για να βαλω το καινουργιο(uninstall,safe mode,driver sweeper) η απλα να το αναβαθμισω οπως καθε προγραμμα;
rafail1994 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Το καλύτερο είναι να κανείς πλήρη απεγκατάσταση τους παλιούς drivers . Εγώ πάντως σε κάποια pc που τα περνούσα από πάνω δεν είχαν πρόβλημα
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Όπως ειπε και ο rafail δεν υπάρχει πρόβλημα να τους περάσεις και απο επάνω. Αλλα εντάξει μιας και η απεγκατάσταση γίνεται στο μπάμ βγάλε πρώτα τους αλλους και βάλε τους καινούργιους
ihaveapc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 οταν αναβαθμίζω απο ΠΟΛΥ παλιο οδηγο χρειάζεται σωστα;(για το pc του γειτονα μου) επισης ειδα οτι ο driver sweeper ειναι discontinued απο το guru 3d και ειδα κατι πιο καινουργιες εκδοσεις απο τη phyxion.net (version 3.1.0) ποια να κατεβασω;
Doc1355 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ναι φίλε μου βγάλε τους παλιούς να είσαι οκ..
alximistis_82 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Άμα σου δουλεύουν σωστά οι drivers ΜΗΝ τους κάνεις απεγκατάσταση και βάλεις άλλους! Κάθε driver της ΑΤΙ κρύβει μια μικρή έκπληξη! kinder έκπληξη!!!!!!! Άμα σου δουλεύει ο τωρινός αστον ήσυχο!!!!!!!!!!!!!!!!!
stm00192 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Άμα σου δουλεύουν σωστά οι drivers ΜΗΝ τους κάνεις απεγκατάσταση και βάλεις άλλους! Κάθε driver της ΑΤΙ κρύβει μια μικρή έκπληξη! kinder έκπληξη!!!!!!! Άμα σου δουλεύει ο τωρινός αστον ήσυχο!!!!!!!!!!!!!!!!! Μερικοι, πραγματικά γτ μιλατε και παρουσιαζεται κατι ως ευρέως αποδεκτο εφοσον δεν έχετε ιδεα και παραλληλα κανενα σοβαρο επιχειρημα??? Προς τον TS ... καλό είναι να κανεις το καθαρισμο των προηγούμενων πριν απο οποιαδηποτε εγκατασταση νεου driver απλά και μόνο για να αποφυγεις σπανια μεν αλλα πιθανα δε προβλήματα!!
RcManiac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν πας και κάνεις από πάνω εγκατάσταση , θα βρει τους παλιούς και θα κάνει update . Σε Nvidia έτσι γίνεται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.