Προς το περιεχόμενο

επεξεργασια φωτογραφίας

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κανω μια εργασια σχετικα με την οικονομια της πορτογαλιας και εχω βρει καποια δεδομενα τα οποια ομως ο μονος τροπος να τα αποθηκευσω ειναι σαν φωτο.πως μπορω εγω να επεξεργαστω αυτη το φωτο ετσι ωστε να μη φαινεται οτι ειναι καθαρο copy paste? επισυναπτω και μια φωτο για πχ

post-107321-0-05629100-1314135371_thumb.png

Δημοσ.

Δηλαδή;θες απλά να φύγει κάτω δεξιά το source:τάδε;;;;

Αν είναι έτσι τρέξε το irfanview επέλεξε ο,τι θες να φαίνεται απλά πατώντας σε μια γωνία και τραβώντας με το ποντίκι μέχρι να καλύψεις την περιοχή που θες να κρατήσεις μετά πας από το μενού edit->crop selection και αποθηκεύεις το αποτέλεσμα(αν σε ικανοποιεί).

Δημοσ.

Αν εννοείς όπως λέει και ο πάνω μου μόνο κάτω δεξιά που λέει source και τον τίτλο μπορείς να το κάνεις απλά και με ζωγραφική.(διάλεξε ένα πινέλο με άσπρο χρώμα και απλά πέρνα από πάνω τα γράμματα - ένα κομμάτι κέικ) :P

(αν το χρώμα του background δεν είναι ακριβώς άσπρο αλλά κάποια απόχρωση του διάλεξε το εργαλείο Συλλογής χρώματος για να βρεις το χρώμα και με το πινέλο όπως είπαμε περνάς τα γράμματα από πάνω. Μετά απλά βάζεις το δικό σου κείμενο πάλι με την ζωγραφική)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...