nrkmaiden Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.... Εχει κανεις χρισημοποιησει μεταφορικες για καποια μετακομιση;(λογικα ναι) Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον αν ξερετε που κυμαινονται οι τιμες?? Π.χ εχω ενα μινι μπαρ 2 κουτες βιβλια (μικρες) μια τηεοραση 14αρα και θελω να τα μεταφερω απο γιαννενα πατρα ποσο θα μ παρουν??Πολλα?? ευχαριστω εκ των προτερων...
spacefart Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 αυτο εξαρταται απο το ποσες κουτες θα εχεις. τα χιλιομετρα -αποσταση- απο το ενα σημειο μεταφορας στο αλλο, απο το ποιον οροφο θα πρεπει να τα ανεβασουν.. οτι και να σου πουμε εδω θαναι στην τυχη. παρε μια μεταφορικη και ρωτα για να'σαι οκ
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δε φανταζομαι πολλα αφου τα πραγματα σου ειναι πολυ λιγα!Εγω π.χ. μετεφερα τα πραγματα μου απο Κρητη-Αθηνα με 300 ευρω και ειχα πολυ περισσοτερα απο σενα και μεσολαβησε και πλοιο.Εκτος του μινι μπαρ τα αλλα θα μπορουσες να τα στειλεις και με το ΚΤΕΛ με πολυ λιγοτερα χρηματα.
kfyros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δε νομίζω πάνω από 100 ευρώ (αρκεί να υπάρχει μεταφορική που να κάνει το δρομολόγιο).
sugata Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δε νομίζω πάνω από 100 ευρώ (αρκεί να υπάρχει μεταφορική που να κάνει το δρομολόγιο). Επαέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.